31 oktober

27


30 oktober

Kom precis hem från en myskväll med ida! myyys:)

Hade en galet rolig kväll igår! Först tillbringade vi kvällen på sod med massa bra och roligt folk och sen vidare till hottan! Går inte in på detaljer under kvällen ;) men roligt va de!  

har bara några bilder från sod;

30 oktober

Hade riktigt kul igår och just nu ligger jag i sängen och de ska jag fortsätta med ett tag till!



29 oktober

Ikväll kör vi och hoppas på en riktigt galen och rolig kväll!
wooop wooop!




29 oktober

Påväg ner mot stan nu för en fika med min brors flickvän och jordan, senare ska vi kolla på mathias handbollsmatch!

28 oktober

iihh lov nu och de är ju mer än underbart!
Har precis kommit hem från min kära syster! Har varit där under kvällen och ätit mat och haft myskväll! Så nu hoppas jag att mamma och syster ska vara nöjda för att jag tillbringat lite tid med dom såhär på en helg!

Hade en kort dag i skolan med två lektioner, hade prov på första som jag tror gick helt okej!
Har även varit i västerås en snabbis med alex, lövet och jocke och försökte hitta något snyggt att ha på mig imorgon, gjorde jag de eller? NEJ! hatar verkligen kläder ibland när man aldrig har några eller hittar något..



27 oktober

Äntligen klar med alla inlämningsuppgifter för den här veckan, ska plugga lite till på barnsjukvården bara sen så! Ska bli underbart med lov i en vecka nu också, inte helt fel efter 4veckor praktik och en intensiv skolvecka!

Har varit i skolan idag, ridit en fin fin häst i ridhuset med ida och pluggat. Är supertrött så ska lägga mig i sängen men ska som sagt bara kolla igenom lite på barnsjukvården-prov imorgon!

och imorgon är det fredag = HEEEELG!!


25 oktober

Idag har vi beställt studentmössor och kläder, lycka!


24 oktober

Första dagen i skolan efter fyra veckor var ju helt klart okej eftersom våran kära kompis Linnea hade bakat hur mycket som helst och bjöd oss på de, helt spontant sådär! Sånt gillas av oss i op09;)

Tog en sväng på stan efter skolan med Alex och Wille och köpte lite kläder och grejer till våran maskerad utklädnad, kommer bli grymt bra! Jag och Alex har även sytt och grejat för att de ska blir bra och de gick ju som de gick, fick sprätta varsin gång men tillslut blev de bra! Hehe

Har gjort klart en av alla inlämningar som jag måste göra så fort som möjligt, kollat ensam mamma söker och kikat på lite häst ikväll. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova!


23 oktober

Hade en bra lördagskväll igår!
Först träffade jag mina fina tjejer och hade de mys med dom. Sen gick jag och alex till sod och träffade amanda, isa och jocke och va kvar där tills de stängde då drog vi hem till david och avslutade kvällen där och de blev trevligt! Va hemma halv fem imorse och jag somna så fort jag la mig i sängen, sliten idag med andra ord eftersom jag tvingades gå upp halv tio.

Idag har jag varit i västerås med mamma och kevin och sen kollat innebandy med pernilla och kevin, en helt ok söndag!  


Skolan kör igång igen imorgon och nu ska jag gå och sova, godnatt!

22 oktober


Jag saknar att vara liten

Alla jobbiga tankar skjuter jag bakom mig och kör på vidare.
Det påminner mig ständigt, vart jag än är och vem jag än är med.


20 oktober

Jobbat kväll på praktiken idag mellan 13.30-21.30. Nu laddar jag för den sista praktikdagen imorgon och för helg! Ska bli underbart skönt!

Nu ska jag kolla klart på rallybrudar som går på tv och sen sova, börjar halv åtta imorgon!

Haha möttes utav Mickis och millie såhär i stallet imorse, knasbollar! <3


19 oktober

Min finaste älskling gick igenom veterinär besiktningen idag och va så fin och duktig! Mitt älskade hjärta <3

Nu; mot bror och kolla in han och kims nya hus och vi ska även bli bjudna på mat där! Trevligt trevligt :)


18 oktober

Får se nu då, har haft en provridning till idag med en trevlig familj som lät intresserade så vi får se hur det blir då! Har en till provridning i veckan också!

Idag har jag haft praktik 7-17 sen fick jag skynda mig hem och äta lite sen vidare till stallet. Har även varit och hälsat på hos syster en stund nu ikväll. :) nu ligger jag helt slut i sängen och kollar på tv, desperate housewifes börjar ju snart men får se hur läge jag orkar hålla ögonen öppna! Imorgon får jag äntligen sovmorgon!!


17 oktober

Hallå och godnatt!
Haft en lång praktikdag 7-17 sen blev de en lång kväll i stallet med provridning och kvällsfodring, men skönt att mamma fixade fodringen iallafall! Får se hur det blir nu då om de vill ha henne eller om vi får leta vidare.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag gå in på min åttonde dag i rad på praktiken, skapligt slut man är! Men har bara imorgon, torsdag och fredag kvar :) skönt men de är ju så gulliga så de blir ju samtidigt tråkigt!

Men nu ska iallafall jag och missan sova, hon sover numera alltid i min säng med mig på nätterna, älskade kissemisse, riktigt bra sällskap ju! Godnatt!


15 oktober

För det första; Jag är riktigt partysugen!
För det andra; Jag vill också tävla imorgon!

Och jag hade förmodligen gjort båda delarna av de den här helgen om jag inte haft praktik. Men jag glädjs åt de andra som får göra de iallafall :):) haha eller? jodå!

slutade nio ikväll så nu ska jag gå och lägga mig för mera praktik imorgon 7-17. inge godis fick jag ikväll heller, jag som är så chokladsugen!!


15 oktober

Denna helg består av praktik, alltså en väldigt tråkig helg! Men de går bra för jag jobbar med så snälla människor. Jobbar delad tur idag så slutade tolv och börjar fyra igen så är på stan just nu med mamma och fikar och sen ska jag ut till stallet och rida, mamma har varit snäll och mockat åså åt mig!


12 oktober

Inte alls trött jag inte!! Dags för praktik nuuuu. Min glädje för dagen är att de är träning i Ransta ikväll! Hörs


11 oktober

Har haft en supermysig morgon i stallet hos min bästa. Red till travbanan fast tog vägen brevid i stället och galopperade på, längesen jag red på den vägen! Nygrusad va den också så den va perfekt att rida på. Gick fint gjorde de också, va klar i stallet vid tio och hann då hem och se greys anatomy med lite te till.

Nu ska jag göra mig iordning och få i mig något att äta för att sen åka på praktik 13-21. nu börjar min åtta dagars vilket jag ser fram emot riktigt mycket. eller? jajaaa. bara tio dagar kvar totalt och de lär jag överleva, de flesta är jätteroliga att jobba med iallafall!


10 oktober

Jag är ledig även idag, så skönt! Men det behövs för sen har jag praktik åtta dagar i rad som väntar..
Har iallafall fått en skön sovmorgon, åt sen frukost till greys anatomy och så har jag plockat in kläder i min garderob och fixat lite. Resten av dagen får jag se hur den blir!

Igår kväll tog jag och ida en spontan biotripp till västerås och såg crazy, stupid, love! Den va riktigt bra, sevärd! en riktigt snygging var med också som inte gjorde filmen sämre ;) haha!



9 oktober

Sitter i bilen just nu påväg hem nu från västerås, blev lite shoppning med pernilla och kevin! Va till erikslunds nya shoppingcenter och de va riktigt bra där tycker jag! För min del blev de två tjocktröjor, en tshirt, en tunika och värmeskydd till håret.

Nu när vi kommer sen så ska jag och mamma ut till farmor och farfar på en gång, vi ska bli bjudna på plankstek där, inte helt fel :)


6 oktober

Fixat stallet nu på morgonen, red ett dressyrpass i paddocken på en väldigt mjuk och fin häst!

Nu har jag precis tagit de lugnt i soffan ett tag med lite te och nu ska jag göra mig iordning och sen göra pannkakor för att sen åka iväg till praktiken till ett!


5 oktober

Hade en kalas fin häst igår på träningen! Hoppade bana på runt 110 och hon bara ploppade runt, fina tjejen! Gick riktigt bra för alla i gruppen så monika var tvungen att samla oss och prata och höra vad de va som gjorde att de gick kalas för oss alla, tror hon behöver såna här bra träningar precis som vi också behöver!

Igår kväll så var jag hem och duschade och sen åkte jag hem till syster och sov några timmar innan jag åkte mot arlanda för att hämta mamma och maggan! Både jag och pernilla skulle egentligen åkt och hämtade dom tillsammans men planet var försenat några timmar så en av oss var tvugna att vara hemma med kevin så efter lite övertalning och tjaffs så slutade det med att jag fick åka, vilket jag ville! Grymt stolt att jag körde hela vägen dit själv utan att köra fel en enda gång!

kom hem imorse iallafall och då hann jag sova ca 2timmar och så åkte jag och mamma ner på stan och åt lunch och sen ut till stallet och fixa till C. Sen har jag haft praktik mellan 13-21. Nu är jag trött och ska gå och lägga mig i sängen för en ny praktikdag imorgon, då jobbar jag också 13-21.


4 oktober

iväg till stallet nu för att sen åka iväg till ransta och hoppträning!


4 oktober

Har precis kollat klart på ett avsnitt av greys anatomy. Imorgon börjar en ny säsong, har blivit helt fast i serien så de kan man ju inte missa!

Idag är jag också ledig, så underbart skönt! Min fjärde lediga dag men imorgon är det praktik igen.. bara tre veckor kvar!
Igår så åkte jag in till västerås för att shoppa lite under dagen, åkte själv för första gpngen och har fortfarande svårt att fatta att jag kan åka bil helt själv och shoppa och inte behöva ha skjuts eller åka tåg, de är ju underbart! Hittade iallafall en del och blev några tusen kronor fattigare. Till Chippan blev de ett nytt schabrak, ett par nya eskadronskydd som jag hoppas får ha kvar nu, mina andra blev ju snodda i stallet och jag har inte lust att lägga ut över tusen kronor på att någon annan ska ta mina saker!! sen blev de lite små grejer till henne också.
Till mig blev de två par byxor, en tjocktröja, en kofta, ett linne, 2 tunikor, och lite smågrejer. Kul med lite nytt!

Under kvällen sen åkte jag och ida och hade kvällsfodring i stallet och sen kom alex förbi lite senare och var kvar ett tag och hade lite kvällsmys!

idag så ska jag ta och städa hela huset och görafint, för inatt kommer ju nämligen mamma hem! har saknat henne! även om de har varit skönt att ha huset för sig själv och göra lite som man vill så ska de faktiskt bli skönt att ha de vanliga tillbaka igen.


2 oktober

Har söndagsmys med ida just nu, smaskar onyttiga godsaker till sex and the city!

Har tidigare ikväll varit med pernilla och kollat på min bror när han hade handbollsmatch! Var inte kvar hela tiden så vet inte hur den slutade men de låg under, men Mathias hade gjort fyra mål iallafall medans jag var där, duuuktig!


2 oktober


2 oktober

Redan inne i oktober nu, usch! Vill inte ha höst, vill inte ha vinter. Hatar när det är kallt! Men lite mys måste jag ju erkänna att de är ändå..

Ligger och myser i sängen men min misse just nu och kollar på tv, ska iväg till västerfärnebo sen runt lunch och hälsa på min underbara släkt och bli bjuden på mat! De blir alltid lika mysigt :)

Igår då, var iväg till Heby och hoppade p&j, hoppade 90 felfritt och 100cm med ett nedslag, i 90 red jag hemskt och slarvigt, inte bra!! Men i 100 så kändes rundan bra! Höll henne för kort på ett räcke ur sväng så då orkade hon inte upp riktigt med benen, men är nöjd iallafall! Tack till Carro som filmade mig, nettan och joanna och som åkte med mig i bilen, tack för hjälpen! :)

Igår kväll åt jag, ida och Alex middag här hemma till en början och hade lite mysigt. Sen drog vi vidare till Adam
på fest som började bra men slutade mindre bra. Idiot! Ida sov hos mig sen iallafall! Men nu har sambon åkt på praktik! Och jag ska väl ta mig upp ur sängen och fräscha till mig lite..!


RSS 2.0