29 februari

Lite kvällstankar...

- Min lilla astrid, som inte är så liten längre kan verkligen gå en på nerverna haha! Hon ska springa som en tok fram och tillbaka, bitas och hoppa på en som en galning princip hela tiden. När hon väl ska sova så ska hon ligga på en, helst i ansiktet eller på halsen eller sno ena kudden av en. men hon är mitt lilla hjärta ändå min lilla goding, hon är bäst.

- Jag tycker verkligen det suger att vara utan min iphone. man blir bortskämd och bekväm men de är ju så praktiskt!

- Jag har bestämt mig nu, och så får det bli! Dags att öppna ögonen nu och inse att allt inte är som förut, att saker och ting kanske inte blir bättre och att man får ta dagen som den är men också ta vara på den. Den som vill vara på min sida finns där för en och stannar kvar där. Och till sist att det ska bli ändring nu, vill bara ändra allting nuuuu, känner mig peppad på de!

- juste sen också, känner mig riktigt förväntansfull inför praktiken. För den som inte visste ska jag vara på avd 69 på sjukhuset i västerås vilket är med för tidigt födda barn! märklig känsla då man inte alls vet vad som väntar sig, men de ska bli riktigt kul också men såklart jobbigt också säkert!

- kanske att jag ska sova nu...


29 februari

STUDENTKRYSSNING!
Herregud vilken kryssning kan man ju säga! haha de som hände på båten stannar definitivt där!! Minnesvärd kryssning men jag önskar dock att jag hade gjort mer saker!? skapligt sliten dagen efter men de är väl se de ska va ;)
MEN såklart va de inte bara roliga saker som hände, min mobil blev stulen från våran hytt. de va skapligt surt och irriterade och hade jag fått tag på den jävla idioten hade jag kastat honom överbord!!!! idiot köp egna grejer. synd för dig bara att du inte kommit in i min mobil från första början och nu är den spärrad också, ha de så kul med min iphone. IDIOT!!
Som tur är så ska jag lyckligtvis få en ny iphone av försäkringsbolaget helt gratis och tack till alla underbara som hjälpte till att leta efter den och hjälpte mig, guldvärt!

Men annars så va de en händelserik kryssning och lagom sliten igår när vi kom halv nio igår. Imorgon kör vi studentfest istället!

Idag vaknade jag upp som en ny människa igen, såå att få duscha och göra sig fräsch! Har varit och lunchat med mamma på stan och fick även ett par nya skor som jag kan ha på praktiken sen! Men nu ska jag faktiskt åka och jobba lite, mellan 16-21.30, ska bli spännande och se för de är förmodligen någon mer ny än när jag va där sist!
PUSS

27 februari

Studentkryssning nuuuuu!
Kommer bli en galen kväll/natt/morgon! Woooopwooop!


26 februari

Världens finaste väder ute, älskar såna dagar! Har precis ätit min lite sena frukost och ska nu göra mig iordning för att gå och köpa lite hårfärg och sen gå sola!


26 februari

Kom precis hem nu efter att ha hämtat hem mamma som varit på personalfest, så ska lägga mig och somna till en film nu tänkte jag. Har umgåtts med mina kära men aningen konstiga vänner ikväll, lite mys hemma hos mig blev de!

Igår hade jag en myskväll på landet, mycket mys i helgen men de är ju mys. Haha där fick jag till det...

Har föressten kommit på att de är första löningen sen jag fyllde 18 vilket var i maj som jag inte är ute en löning! Va ju kanske på tiden att ta de lungt då, även om jag är galet partysugen! Men de spar vi tills nästa vecka då de är både studentkryssning och 100-dagars fest!! Kommer bli en galen och kul vecka!

Så den här helgen och lovet tycker jag har börjat helt okej bra, och med de så säger jag även godnatt nu! PUSS


23 februari

Sitter och pluggar till mitt sista prov för ca 6veckor framåt nu, skönt som tusan! Men jag hatar verklligen natur, så ointressant ämne!

Idag hade vi våran andra föreläsning med vårat PA, idag för killarna som va väldigt nervösa och blyga, men de va kul ändå! Igår hade vi våran första föreläsning som va ännu roligare för tjejer som va pratglada och frågvisa. Tycker vi gjorde helt klart bra ifrån oss för att vara de första gångerna och för att vara så nervösa! Men värre blir de när vi ska göra för valla och ekeby sen ;)

Efter skolan idag fikade jag med syster och kevin och sen åkte jag & wille till västerås en sväng, hittade de jag behövde - ett par nya jeans!

nu ska jag fortsätta plugga lite till och sen kolla på BB!


22 februari

Mitt hjärta och jag myser i säger till sons of anarchy och snart till BB!


21 februari

Vill bara ge alla mina nära och kära en extra puss och tankte, ni är såna fina och underbara människor. Inga nämnda och inga glömda! ♥

21 februari

Skola - springtur - mys och bjudna på middag hos syster - plugg - dusch - plugg - platta håret - tv/BB.

De är min dag det ganska exakt i några få ord!



21 februari

Sovmorgon till 10.40, känns ju heeelt okej och jag ligger och myser med Astrid i sängen framför tvn nu :)


20 februari

ÄNTLIGEN har jag gjort klar den något förenade jäkla inlämningsuppgiften om njurar och vätskebalans. Jobbigaste vi haft på länge, men inget som förvånar en som vet hur gun är! Klar och iväg skickad är den nu iallafall. Då har jag bara typ hundra andra grejer som ska göra den här veckan nu då....

Ska iväg och sola med nu som ett litet avbrott i allt plugg, ska bli skönt! Måste ju se lite fräsch ut till studentkryssningen om en vecka, längtar!!

Har annars varit i skolan som varit som vanligt och rullat på.. När jag kom hem tog jag faktiskt en springtur och de va riktigt skönt! Ska komma igång nu, jag måste! Sjukt vad man tappar mycket när man inte rider regelbundet som jag typ gjort hela mitt liv, även om man behöver komplettera ridningen med något ex springa så får man motion iallafall! På den "tiden" man både cyklade till stallet och tillbaka och red hade man ju faktiskt bra kondition, vilket man inte visste riktigt då. jajaa, komma igång ska jag iallafall göra så allt är bra till sommaren, studenten och kommande häst! nog om de nu, mot idrottshallen! PUSS


19 februari

Nyduschad, ren bäddad säng och säsongspremiär av bigbrother, söndagskvällen kan inte bli så mycket bättre!


19 februari

vissa dagar är och känns allt bra, andra dagar inte.


19 februari

Hann precis se slutet av filmen bodyguard med Whitney Houston, finaste låten sjunger hon ju då. RIP!



Blev en lugn men bra kväll ikväll. Va hem till ida och va med henne, alexandra och jocke. Hade lite mys och spelade kort och grejer! Är så galet trött och har varit hela dagen så jag hade tänkt gå och sova snart också. Skönt! Tycker föressten de har känts som söndag hela dagen, och då blir man ju så glad när de bara är lördag så har man hela söndagen kvar, det gillas!

alexandra och kevin blev trötta på vägen hem från västerås idag, sötisar


bilder från igår


18 februari

Ska ner och möta Alexandra och Jocke på stan nu för lite frukost!
Blev inte en hel lyckad kväll igår direkt, börja bra men sluta dåligt! Men början av kvällen va rolig iallafall!
Bilder kommer senare, puss!


17 februari

Fredag fredag fredag, så skönt med helg!
Slutade skolan halv tolv men stannade kvar och gjorde klart en del av PA till klockan ett.
Så nu har jag varit hemma sen dess, gjort en skoluppgift och nu ska jag städa mitt rum.

Lagade föressten mitt internet nyss så nu slipper jag sitta med nätverkskabeln i datan hela tiden och slipper sitta i sängen jämt, skönt! duktigt av mig också för den delen kan jag tycka..

Kvällens planer är inte bestämda en men det lutar åt fest kanske, men det visar sig men hoppas på en bra kväll iallafall! PUSS


16 februari

Trött! Efter att ha varit en snabbis till stockholm också tillbaka nu ikväll! Skulle hämta några saker hos pappa och i helgen skulle de inte hinnas med så jag och faster åkte dit en snabbis, körde hem från Stockholm så nu har jag fått testa på att köra inne i stor staden också! Har ju bara kört till Arlanda som svårast annars:D

Va tidigare idag i skolan som vanligt, hade även mitt livs sista utvecklingssamtal som gick kanon! Sen efter skolan åkte jag och mamma ut till västerfärnebo för att gratta världens bästa kusin som fyller hela 8år imorgon! Blev mat och efterrätt och allt där med, mys:)

Men nu är jag galet trött och ska ta och sova nu tillsammans med en snarkande Astrid som ligger tryckt mot mitt ansikte och sover redan. PUSS PUSS


15 februari

Hade en bra hjärtans kväll igår hos Ida! Blev så glad över de hon hade gjort till mig, tokfia! Sov även där inatt!

Idag har det varit skola, sen blev jag och mamma bjudna på mat och efterrätt hos min underbara storebror! Mys va de och va där hela eftermiddagen/kvällen!

Har ju också gjort klar en av de skoluppgifter jag lagt åt sidan idag, skönt! Då har jag bra några kvar då!
Men nu ligger jag i sängen och ska ta och sova nu, de känns väldigt lockade för jag är galet trött! Godnatt och puss


14 februari

Alla ♥ dag idag - för den som missat det!
Det är en av de mysigaste dagarna på året, faaast jag inte har någon pojkvän att dela den här dagen med!
Men hela dagen är så mysig och älskar att gå i affärer när de hänger hjärtan överrallt!

Ska äta massa god mat med mamma nu och ha det lite mysigt och sen ikväll ska jag hem till ida och så ska vi ha  myskväll resten utav kvällen. Kolla på kärleksfilm och ge våran kärlek till allt onyttigt istället och så vet jag en som kommer gråta, men då finns jag där för dig sötnos! haha!

Så ha en fortsatt bra alla hjärtans dag alla fina människor och dela den med era nära och kära. PUSS på er


13 februari



13 februari

mitt hjärta, världens finaste.
fortfarande svårt att inse att du inte finns, att du inte är här.


13 februari

Ny vecka och en ny måndag - brukar vanligtvis tycka måndagar är veckans sämsta dag men idag har den varit riktigt bra tycker jag!
Hade inte en enda riktig lektion, men den första va väl ungefär som en lektion iallafall. Hade kul åt ida som fick lite utbrott på oss andra också ;) sen höll vi på med vårat PA fram till tolv då gick jag, alexandra och wille hem till wille och hade lite mys med te, choklad och film! Jag saknar dig såg vi och den va jättebra men väldigt sorglig!

Tog en snabb vända på stan sen på eftermiddagen och sen promenerade jag och alexandra hem! Vi fixade även lite andra små grejer också. Har varit hemma nu ett tag och har ätit och tagit de lugnt ett tag nu. Nu ska jag kolla på tv med mamma och mysa lite med te och sen är de liksom dags för sängen typ!
PUSS


12 februari

Hade en riktigt bra kväll igår med mina tjejer! mys, bus, taxi, ös! En rolig kväll blev de iallafall! När jag och ida skjutsade hem alex för hon skulle upp och jobba så hämtade vi upp tilda, kul att få träffa henne lite också!
Kom i säng alldeles för sent för att gå upp så tidigt som jag skulle, för egentligen skulle jag och farmor åkt till stockholm till pappa men de blev inte så jag fick sova mer ändå imorse. galet skönt!

Sen har jag ju som sagt varit barnvakt hela dagen men nu har pernilla varit och hämtat kevin och jag och astrid myser lite i sängen med datan nu. Väntar på tv-kvällen med först ove och sen wallander, bra söndagskväll!


12 februari

Är barnvakt till kevin nu, har varit de sen lite innan ett! Vi kom nyss hem efter att ha varit på måndag och åkt Bob i de fina vädret :) sen fick vi med oss lite fika av Pernilla när vi hälsade på henne på jobbet så nu har vi nyss fikat! Nu ska vi fortsätta busa!


11 februari

Underbara helg, sov ut idag ända till KVART ÖVER TOLV!! helt galet länge och när jag sover så länge blir jag nästan som ida på dåligt humör för de känns som man sovit bort lite utav dagen då! för er som inte vet hur ida är så blir rent utsagt tokig om hon sover för länge, kl nio är typ max! ;)

Tog en promenad ner på stan med mamma och åt frukost/lunch efter jag vaknat iallafall och tog en sväng i affärerna och fick en mascara med hem. Var iväg och skjutsade joanna en sväng sen och nu är jag hemma och latar mig lite med min gosegris



Om ett tag kommer Alexandra och Wille så får vi se vad vi gör av kvällen! :)
ha en bra kväll iallafall!


11 februari

ååh. måste bara berätta!
När jag och mamma va och handlade tidigare idag träffade vi våran tidigare granne men som bor granne med stallet nu istället. När jag hade chippan så i den hagen hon gick i var mot henne hus, så varje dag hon gick ut med sina hundar matade hon alltid C med äpplen och morötter och chippan gick alltid med henne längs hagkanten, de här va under flera månader sommar som vinter. nu nyligen hade hon fått veta att vi sålt C och att hon även inte fanns längre och hon hade blivit jättledsen för hon saknade sin kompis när hon var ute med hundarna! hon hade alltid köpt extra morötter och sånt bara för att chippan skulle få. så himla gulligt! blev helt till mig och tårögd när hon berättade! Visste delvis om det men inte att hon hade tyckt så mycket om henne, och så sa hon att jag skulle komma och säga till när jag fick en ny häst så för de ville hon verkligen veta. så himla fina människor de finns verkligen, hon gjorde min dag! 

 hjärtat

9 februari

Färdig pluggat får de vara för idag nu, prov imorgon i natur, hemskt ämne och så himla tråkigt!

Har haft Ida här ikväll och pluggat och pratat, mys!

Hade en kort skoldag idag till ett, skönt de och nu ska jag ta och sova! Natti


9 februari

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!
Du är ljuset i mitt liv och allt du gör för mig och ställer upp för mig går inte att beskriva med ord hur mycket det betyder!
Jag älskar dig <3


8 februari

haft födelsedagsfirade för mamma hela eftermiddagen och kvällen för hon fyller år imorgon men hon är inte hemma då under hela dagen. så nu känner jag mig tjock och mätt fortfarande! vi var även över till joanna en sväng och firade henne för hon fyller år idag, grattis bästa du!

nu har jag pluggat lite natur och ska lägga mig i sängen nu och kolla lite på tv. puss!


8 februari

love you, miss you <3

7 februari

Hur underbar dag som helst med bara en lektion och då va de simning! Började dessutom tio så fick sovmorgon! Efteråt så gick jag, ida och alex och hämtade bilen hemma hos mig och så fixade vi en grej på stan och sen tog vi en lunch på akropolis, som var hur gott som helst!

Har varit hemma ett tag nu och ska ta tag i inlämningsuppgiften som ska vara inne imorgon!



en bild från i fredags, hade föressten en jättetrevlig kväll då med lisa och madde! :)

6 februari

te & tv tittande består nu kvällen av.
har inte gjort något nödvändigt alls idag och sånt gillar inte jag. sköt till och med upp en uppgift som jag borde göra tills imorgon, vaaaarför!?! blir ibland lite galen på mig själv..


6 februari

Fick slutade jättemycket tidigare i skolan idag, så var hemma efter ett när vi egentligen skulle slutat halv fyra. älskar skolan ibland!
Va även till heby skola på förmiddagen och pratade om vårat program och varför de ska välja ksk osv.. så hade bara en lektion när vi kom tillbaka till skolan och så jobbade vi lite på vårat PA så en väldigt skön dag måste jag säga!

Nu ska jag och astrid kolla lite på gårdagens ponnyakuten



5 februari

Barnvakt till Kevin nu, vi sitter och myser i soffan. Senare ska jag ha söndagsmys med Ida&ida till Wallander!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2164049/images/2012/pic_187954512.jpg" class="image">


5 februari

Har precis städat klart här hemma, så nu är de rent och fint igen. Nu ligger jag och myser med Astrid och kollar klart på filmen no strings attached som jag hyrde igår men inte orkade kolla klart på!


4 februari

Har en lång och jobbig dag framför mig...


3 februari

man inser så tydligt att man verkligen saknar dig som person ju mer du försvinner från mig..
jag vill verkligen inte mista dig, men du gör verkligen inte saken bättre.. du kommer alltid att vera en av de viktigaste personerna i mitt liv, du har hjälp till att bygga upp mig. thank you and i love you



3 februari

Äntligen fredag! Bästa dagen på hela veckan för då har man en hel helg framför sig!

Haft en kort skoldag med två lektioner så slutade halv tolv! Just nu ligger jag i soffan med min lilla Astrid och myser. 

Senare ska jag ta tåget till västerås till bästa lisa! Blir utgång med henne och madde och vi hoppas som alltid på en grym kväll!
Ha en bra fredagskväll alla fina!


2 februari

äntligen en kväll utan pluggande, ska dock bara fixa lite med vårat PA men ändå!
gjorde ju två prov i skolan idag, hoppas de gick hyffsat bra på dem! Vi hade även en liten avslutningsfika för våran lärare som ska sluta, den som engagerat sig i våran klass mest, har haft koll på vad som händer för oss och allt! Känns nästan lite sorligt och jag kommer faktiskt sakna henne!

Vi fick besök av farmor, faster och kalle nu på eftermiddagen/kvällen. Blev tacos till middag och polkatårta till efterätt och de blev hur gott som helst och jag är mätt fortfarande, mys va de iallafall :)

nu ska jag ta en snabbdusch och sen kolla på en av de sorligaste filmerna som finns - allt för min syster


tjingeling

1 februari

Hallå där!
Letade fram min iPod för ett tag sen för mamma ville låna den, och så lyssnade jag på den igår och idag när jag pluggat och så va de massor med gamla låtar på den, älskar sånt och de blir genast lite lättare att plugga!

Sitter iallafall och pluggar just nu och har gått över från matte till samhäll nu, har prov i båda imorgon. Jag måste verkligen få godkänt på matten, de skulle göra sååå mycket!

Har haft ännu en helt okej dag i skolan och fick sluta en timme tidigare, klagar inte! Har varit och promenerat och även handlat med mamma tidigare. Och tidigare så har jag även bakat Polkatårta tills imorgon, så idag har det hunnits med mycket! Men nu åter till pluggandet så jag kan få hinna kolla lite på tv sen också innan jag somnar!

Pussen

min lilla bäbis<3


RSS 2.0