30 november

Måste ju gratulera min bästa vän till körkortet!! Du är grym gumman!


30 november

jag måste ju vara den mest otekniska människa som finns! nästan iallafall.. blir galen! har iallafall gjort något med mitt internet på datan så det fungerar inte, kul! Blev så när jag höll på att uppdatera min mobil, (som jag inte gjort någongång sen jag fick den och de va i mars!?! hehe) som förövrigt också har krånglat för mig, den har tappat lite bilder, sms och appar. Så kuuuul. åååhhh


28 november

Kollar på "hur många lingon finns det i världen" sån mysig film!


28 november

Har varit hemma från skolan idag, så jag har sovit ut som jag verkligen behövde göra! Har också varit hos min fina syster ett tag, och nu på eftermiddagen/kvällen bakat julgodis och lagat mat och sådär och nu ska jag ta en promenix över till ida och hämta min cykel och lite grejer och sen hem och ta det lugnt med massa te och sova så jag är pigg och utvilad tills imorgon, förhoppningsvis så!


är så tacksam över alla fina människor som finns runt omkring mig


27 november

påväg..
finns inga ord, endast tårar just nu.
föralltid min bästa  ♥


26 november

Halllåå där!
Hela dagen har spenderats i stallet, så nu är allt fixat och klart för imorgon och jag har även ridit för sista gången på C ♥ min älskade lilla..

Nu är det sminkdags som står på tur, duschen är gjord och håret ska fixas hema hos ida. Hoppas på en lika rolig och galen kväll som alltid, förfest och utgång med tjejerna! ♥
Blir relativt lugnt för min del eftersom vi ska lämna c imorgon förmiddag. Och för min pärla så har jag bestämt att jag ska ha kul och inte tänka på henne ikväll, det gör ändå inte saken bättre så. hon finns alltid med mig ändå! 


Så ha en trevlig lördagskväll för det ska jag ha!
woop wooooop 



26 november

För att det här var våran sista dag tillsammans.
Du är och kommer alltid att vara min älskling, i mitt hjärta har du alltid din plats kvar och jag kommer alltid att minnas och älska dig. Min vackra & finaste SCHAPPAQUIDDY!


25 november

Har precis druckit årets första glögg! gott och mysigt eftersom mamma håller på och gör julfint här hemma, men jag känner ingen julstämning för de! men lite mys ändå iallafall.

ikväll ska jag ut och äta med ida&alex, ska bli mys! ska ska väl sätta fart så att jag blir klar och redo att åka om ett tag. kvällen är sen iallafall oplanerad så vi får väl se vad vi hittar på senare ikväll!

Ha en trevlig fredagskväll!


24 november

Grattis gumman på din 18års dag! Hoppas du haft din dag toppen! Jag lovar att jag ska göra din debututgång oförglömlig på lördag ;) älskar dig bästa vän! <3


24 november

Om ett tag ska jag göra något så sjukt läskigt! Ska iväg med ida, ida, jocke och alex till något "spökhus" i heby.. rädd? jaaaa! jag kör inte iallafall!


Har idag varit som vanligt i skolan. gick väl bra! ner på stan efterråt med ida&alex och köpte present till 18åringen ida! Sen skyndade jag och wille oss iväg och fixade stallet, tack sötis för att du följde med, och du har blivit så duktig på att mocka nu! ;) iväg sen igen och hämta upp alex och sen hem till ida för firande av henne! massa gott blev vi bjudna på också och jag är mätt än!


Kom hem lite innan sju och då stack jag iväg till stallet igen och pysslade om mitt hjärta. usch inte många dagar kvar nu. varje dag är en kamp kan jag säga! min älskade lilla vän, min finaste och bästaste! men du kommer att få det så bra.. <3


22 november

Känner mig som en isbit men försöker tina nu när jag lagt mig i sängen. Har nämligen följt med joanna när hon var iväg och tränade för John hickey, blev inte alls sugen, inte alls... :( nettan följde också med så vi hade sällskap av varandra i kylan!

Har mer idag varit i skolan som vanligt, hade sovmorgon till halv elva också vilket var helt okej! Har även ridit chippan i paddocken en stund och hon blev riktigt fin och lösgjord! Kärlek till min fina!

Nu; sova! skööööönt.


21 november

Skola, tjockat i mig pizza med alex, varit till min fina en snabbis och pussa massa på henne och haft lite myskväll med ida. De va min dag det!

Nu väntar sängen, natti!

21 november

Redo för skola!


20 november

Grattis min underbara!
Hoppas du hade en bra kväll igår och att din födelsedag idag va toppen!
Fina vännen! <3



Hade riktigt trevligt igår! Åkte först till ida och gjorde ordning oss där och hon lockade även mitt hår, tack hjärtat! Väl i västerås hade vi de jätte trevligt och även på pluto va de riktigt kul, galet ja!
Sov även hos lisa men va relativt pigg imorse så tog ett tidigt tåg hem, eller pigg och pigg.. somande i någon timme efter att jag kommit hem haha men de va så skönt!

Har ridit ut med mickis idag och sen varit hos farmor och farfar, en helt ok söndag! Nu kollar jag beck och ska ta och krypa ner i sängen nu och försöka sova för en ny vecka! Lite bilder från igår;


20 november

detta bjöds vi på hos farmor, alltid något gott ska de bjudas på! man tackar ju inte nej direkt :)

20 november

Är hemma hos farmor och farfar nu. Sitter och kollar på bonde söker fru med farfar just nu haha!

Dom håller på och renoverar hela huset och de är så gott som klara och de blir så fint!

Älskade farmor & farfar, älskar att vara här! <3


19 november

Sitter hemma hos Lisa nu och förfestar med lite tjejer, senare blir det utgång! Ikväll ska min underbara vän firas, den blivande 18åringen wiiiee!!


18 november

Sitter hemma hos mickis nu och inväntar resten utav tjejerna sofie, elin och jenny! Mat på spicy och kolla bio - BREAKING DAWN, kan inte bli annat än bättre den här kvällen :)

17 november

Kom precis hem från skolan, har haft nationella i svenska och man fick sluta när man va klar! Så nu ska jag dejta te koppen och tv och lite greys anatomy!


16 november

Nyss hemkommen från stallet, tagit en mysig skrittur med Carro! :)

Nu; lite mat sen iväg och kika på häst!


14 november

ååh vad jag är hoppsugen! Har inte gjort de på länge nu känner jag och ska ju inte göra det på min pärla något mer heller med tanke på att hon åker snart, har mamma och jag bestämt. Därför de är extra mycket häst nu här också, för att det är mina sista veckor tillsammans med den finaste, bästaste och viktigaste tjejen i mitt liv!

 
foto; caroline bergdahl


14 november

Har precis kollat på de andra avsnittet av elsas värld på tv3play. Kul serie! Har läst boken för något år sedan och tyckte den va bra! 

http://www.tv3play.se/program/elsasvarld



Nu ska jag ladda tekoppen så jag är redo för ensam mamma söker som bara är ett måste att se, mys ju!

14 november

Så va det bara att sätta igång med min inlämning i barnsjukvård nu då.. plus de så hade jag ett prov idag och ytterligare två till den här veckan. uuuhhh. men tack och lov så är de ljusare tider vi går mot, har ju trots allt bara 1 ½ termin kvar i skolan!! Sen så ska jag jobba och tjäna massor med pengar ett tag hade jag tänkt sen så visar det sig hur framtiden ser ut med plugg och sånt men efter gymnasiet så ska jag iallafall jobba ett tag, längtar!

som sagt så ska jag börja min inlämning i barnsjukvård nu, tillsammans med te och musik! värdelöst att mitt spotify är slutlyssnat på alla bra låter, ge mig ett nytt konto någon snäll själ!


13 november

Så börjar även denna helgen lida mot sitt slut, alltid lika jobbigt med en hel skolvecka framför dig och den här veckan kommer bli jobbig!

Har varit en nykter helg och de har varit riktigt skönt faktiskt att vara pigg både igår och idag! de va behövligt och sova ut båda dagarna har jag fått göra också, underbart!

Nu skulle jag verkligen behöva plugga samhäll så ska väl sätta mig och göra det ett tag nu, tillsammans med lite te och musik!


Grattis på fars dag världens bästa pappa!


13 november

the world greatest♥


12 november

idag hade chippan satt på sig djävulshornen när vi skulle rida ut! Hon är i princip alltid snäll att rida ut på, hon kan vända ibland men då vänder man bara tillbaka henne och sen är det bra. men idag så skulle hon verkligen inte gå, hon gjorde allt som man inte ska och va riktigt jävla dryg! så jävla envis är hon också, men tyvärr så är jag de med så jag vann över min lilla fröken så tillslut gav hon upp och gick på och skötte sig hur bra som helst sen. Hon var riktigt pigg och hon blir så lätt att jobba med då så hon blev fin sen iallafall! 
 

en bild sen ida red chippan :)

Nu är jag fixad och klar för en myskväll med ida. 
Ha en bra lördagskväll allihopa, för de ska jag ha! 





12 november

har varit med min bror och jordan hela förmiddagen, vi var en stund hos syster och fikade sen åkte vi och kollade på hennes handbollsmatch, fast utan pernilla haha! nu sitter jag och laddar in massa bra låtar på ipoden och ska strax åka ut till stallet till min fina.

hörs!

11 novmeber

hur ska jag klara mig ifrån de bästa jag har?


11 november

Nu; hämta upp Wille och kolla hockey med henne och ida. Sen bowling med dom plus Alex! Mys fredag!

Hade ju Wille med mig i stallet tidigare idag, haha hon fick rida och va så duktig! Höll bara på att skratta ihjäl mig...


10 november

Har varit galet irriterad och arg nu på kvällen, över egentligen småsaker men som jag själv gör till stora. Tur man har fina vänner som kan avleda mig från den dåliga vägen till den bra igen. Och faktiskt så är jag redan på lite bättre humör!


10 november

Hemma nu en sväng, fick sluta en halvtimme tidigare idag så slutade två idag och då åkte jag och mamma till syster ett tag. Nu väntar jag på lite mat och sen ska jag åka ut till världens finaste och ta ett pass i paddocken!

Kvällen består av plugg! Ogilla och jag hoppas på ett mirakel som kan få min kväll att bli bättre! Hehe


9 november

nu börjar världens bästa program och de bästa är ju att den här snyggingen är med!
greys anatomy


8 november

Kom hem från skolan för ett tag sen, seg skoldag! Men jag och Alex hade egen lektion på idrotten och de gick bra och vi fick bra omdöme av våran lärare, gillas! Körde hårt med våra kära klasskamrater och de va mer än kul! ;)

Sitter och äter lite mellis nu och ska snart gå och dra på mig stallkläderna och sen åka och hämta upp ida för lite stall! En uteritt hade vi tänkt ge oss på!

Puss!


7 november

20 ♥


6 november

Och så va de underbara lovet över och även mitt livs sista höstlov! heeemskt.
i fredags vare ju som sagt studenfest! Den blir riktigt lyckad och rolig, förutom på slutet då! Men annars så va de riktigt kul! Ida och jag sov i lägenheten sen och sov en aningen för länge på lördagen för att vara okej för oss, Men välbehövligt! Gick och åt pizza efter vi vaknat och sen åkte vi och fixade stallet. Igår kväll blev en lugn kväll men en myskväll med ida i lägenheten! Skulle ju sovit själv i lägenheten men fick sovsällskap, myyysigt:)

Idag blev de också lite för länge sovmorgon men de vare värt. Har annars idag bara varit i stallet, red ut på en mystur med mickis! längesen men de va likabra som alltid!

Nu har jag precis duschat och ska kolla tv nu och dricka te. Galet trött så jag behöver verkligen sova tidigt för att orka upp imorgon!


4november

Påväg hem nu efter en dag i Borås, startade klockan 7 imorse och vi är inte hemma än.. Har åkt sammanlagt 100 mil men de hoppas jag var värt de! Spännande spännande :) får se hur allt blir!

Studentfest ikväll och jag taggar redan nu! Ska bli en galen kväll woop woop!


3 november

Igår; Började dagen med jobb faktiskt mellan 7.30-12.30, alltid nått! Hoppade in som vikarie där jag jobbade i somras. Va lite nervöst med de gick toppen!
Sen fixade jag stallet och red både Sune och Chippan. Båda kändes super, C fick sig ett pass i paddocken och S fick ridas ut i skogen plus lite galopp i paddocken.
Sen på kvällen var jag och mamma och kikade på handboll för mathias och pernilla hade träningsmatch mot varandra! Sen släppte mamma av mig hos ida & alex som var i idas fasters lägenhet som vi får vara i, i en vecka till, underbart skönt! hade en supermys kväll med dom och sen gick jag och ida och hyrde film och somnade lite för sent! En sån kväll va verkligen vad jag behövde, mina fina vänner! 

Sov som sagt i lägenheten så fick skynda mig lite snabbt hem imorse för att sen åka ut till västerfärnebo och tillbringa dagen där med farmor&farfar / faster&kusin! Mysdag där har det varit. Bytte även bil med farmor så jag har deras ena bil eftersom jag och mamma ska iväg imorgon, spännande spännande!


Har för övrigt inte heller en jävla aning om vad jag ska vara imorgon på våran studentfest! Hade ju värsta planen men den gick ju som den gick. paaanik! ååååh!


1 november

Jag saknar dig!
Jag saknar dig!Jag saknar dig!
Jag saknar dig!Jag saknar dig!Jag saknar dig!

Jag är inte hel
Jag har längre ingen riktig trygghet
Vill bara att du ska vara som förut, jag saknar dig och ingen kan förstå hur ont det gör i mig.
Men hoppet om att allt ska bli bra och att allt ska bli som vanligt försvinner allt mer för varje dag.

1 november

Och då va vi inne i årets näst sista månad!
Känns sjukt att de redan är november, allt går så fort hela tiden! Men den här månaden ska inte gå fort, den här månaden kommer bli tuff och jobbig, och den ska gå långsamt!

Idag har jag faktiskt tillbringat typ hela dagen i stallet, ridit två hästar alltså C & S. Ska rida carros sune i några dagar och idag blev de ett pass för honom i paddocken! hade glömt hur seg han var (haha förlåt carro!) Men försökte få upp tempot på honom och jobba honom rakställd och tycker jag lyckades bra! lite svårt att på en gång veta hur andra hästar fungerar. Chippan däremot fick jobbas ute på åkern istället, hon var till en början stel och inte alls samarbetsvillig men de blev hon i slutet då hon blev riktigt fin och trevlig.

Ikväll så ska vi skrämma barn mohahhaha, älskar sånt! Fast jag hatar att bli skrämd själv, typ de värsta som finns hehe.

RSS 2.0