31 augusti

Nu är det slut på ledigheten, mot jobbet nu! Sitter på bussen och de är alldeles fullt med folk och jag är mer eller mindre dungsur, hatar regn och att åka buss!

Jobb hela helgen nu och de känns väl inte allt för lockande när man varit ledig fyra dagar.. Ha en bra helg iallafall ni andra! :)


31 augusti

Barnvakt en liten stund nu åt bästa lilla jullan! Just nu ligger hon och sover så skönt i min säng :)


30 augusti

Sista lediga dagen på min långledighet. Har varit hos faster och myst, och dit kom även syster och barnen, va så mysigt så! Sen skulle jag ha provridit häst ikväll med de blev fram flyttat så jag följde med Ida istället och kollade på fotboll. Sen följde hon med hem ett tag och de blev lite te mys! Bästa hon! Nu har jag precis kollat klart på en film och varit onyttig men nu ska jag och Astrid ta och sova, det är ju trots att dags för jobb imorgon igen..


29 augusti

Har precis skjutsat hem Emma, simon och marat, jäkla dryga kompisar men tack och lov att de är snälla ändå ;) nu sitter jag och väntar på att Alexandra ska sluta jobba, så vi kan åka hem och ta lite kvällsfika och så ska bästa hon ska sova hos mig inatt!


29 augusti

Nu så är jag och Astrid ensamma i två hela veckor och det ska bli riktigt skönt ;) men jag saknar redan världens bästa mamma! Och jag vill också åka till sol och värme... Men jag får sikta på typ februari eller nått nästa år, alltid något!

Nu så har jag precis ätit mat, lagade makaroner och korv och keso till de, får se hur många dagar de blir hemlagad mat ;) men ska försöka va duktig iallafall.

Idag har jag verkligen inte gjort mycket, lite långtråkigt men samtidigt såå skönt att bara ta det lugnt i några dagar. Har iallafall tagit en lång pw på över en timme på förmiddagen och sen har jag varit på stan och köpt lite block och pennor och pärmar, alltså lite såna där nödvändigheter så jag kan få ordning på nått tänkte jag, lite vuxenpoäng eller?! Jag har även träffat mina underbara syskon en stund, mysigt!

Ska träffa Emma om en stund så får se vad vi hittar på för skoj ikväll! Puss


29 augusti

Godmorgon! Nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat mamma och Maggan till Arlanda, ååh vad jag också vill åka!! Gick bra att köra både dit och hem utan att köra fel så de va ju skönt. Men nu ska jag sova eftersom jag bara har sovit två timmar. Så godnatt!


28 augusti

Jag och mamma var upp till syster ett tag nyss och fikade lite och nu väntar jag på mina bästa tjejer som kommer hit för en myskväll med onyttigheter och tv, bra avslut på dagen! Puss

28 augusti

Har varit ute på över en timmes pw, riktigt skönt! och nu har jag bara tagit lite lunch bestående av vattenmelon, fin lunch haha, men gott är de iallafall och nu ska jag cykla ut till stallet och rida den lilla söta ponnyn! Underbara dag!


28 augusti

Mitt liv är räddat för några månader till framöver, för jag fick precis 5 månader förlängt vikariat på 69an! Just nu har jag ju gått på timme och fått flera pass vecka för vecka så det känns riktigt bra att få ett schema istället! Det känns bra att man har jobb över jul också, så jag är riktigt glad just nu!! :)


27 augusti

Hallå! Har varit ledig idag och är det tills på torsdag, skönt skönt! Har inte gjort gjort något nödvändigt idag, men sånt får man väl unna sig ibland. Var till månsols och lunchade med mamma och sen har jag tvättat lite schabrak och försökt få lite ordning i förrådet med alla mina hästsaker, vilket jag lyckades mindre bra med haha.. sen har jag även storhandlat med mamma så att jag har massa mat nu när hon åker bort! Det var väl typ min dag det och sen har pernilla och familjen varit här ikväll och vi bjöd dem på mat, lite mys sådär på kvällskvisten. Nu ska jag nog ta och stänga igen datan och sova lite. Natti natti!

25 augusti

Då är dagens jobb pass över och jag är redan hemma och ligger i sängen. Har varit en sån otroligt lugn kväll lika som igår och då är det faktiskt inte kul! Men positivt såklart att det inte föds några sjuka barn!

Men jag kan ju säga att det suger inte bara så lite för jag vill ju också festa ikväll! Tredje löningshelgen i rad som jag jobbar plus att jag jobbat andra helger också men löningshelgerna är ju helt klart roligaste fest helgerna! Men så är livet, och det får väl vidare för de antar jag ;) och tänk va skönt imorgon bitti när jag ska åka till jobbet pigg och fräsch medans de flesta andra vaknar upp slitna och bakis! ;)

Men klockan ringen halv sex imorgon (sovmorgon wihoo! bara för att jag har bilen till jobbet) så nu måste jag sova, godnatt!


24 augusti

Va glad man blir när man kommer hem från jobbet och mamma har dukat upp med te och mackor och tända ljus, så mysigt! Nu ligger jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt av andra avenyn innan jag ska sova, jobbar kväll imorgon också så får lite sovmorgon imorgon också!

Natti natti


24 augusti

Hallå!  Var en vecka sen jag skrev och det har väl inte hänt allt för mycket men tänkte skriva lite smått om de iallafall, Förra helgen va jag ju till Stockholm med tjejerna för att kolla på Magnus uggla på grönan, det slutade med att vi köpte åkband och åkte lite karuseller istället, men vi kollade en stund iallafall och hörde honom ändå och han va lika bra som alltid! Dagen efter alltså i lördags så åkte jag till Västerås och var där hela dagen med släkten, va mysigt och vi åkte runt på lite olika saker! På kvällen åkte jag och Ida till västerås och träffade Lisa och madde, mysigt va de och det blev en utgång!  Jag var ju ledig förra helgen och så jobbade jag i måndags och sen har jag varit ledig nu tisdag, onsdag och torsdag. Det har varit riktigt skönt! Har umgåtts med mina fina vänner, ridit den lilla söta ponnyn och han börjar redan kännas riktigt fin, så det är superkul! Känns så kul att höra från alla olika håll att han ser trevlig ut, tänka sig att det kan gå så bra trots att de va 9månader sen man satt på hästryggen, men så underbart det är! Har ridit ponnyn lite i veckan också! Har även varit på bio, haft myskvällar och bara haft allmänt bra dagar med mina bästa vänner och världens bästa familj!  Nu är det dags för jobb hela helgen så just nu sitter jag på bussen på väg mot jobbet! Ha en trevlig helg alla underbara! 

24 augusti

Grattis världens bästa och finaste pappa på 45 års dagen, jag älskar dig!


17 augusti

Njuter av ledigheten ;)
Är i Västerås just nu och agerar och barnvakt och sällskap åt min syster som shoppar! Mysigt har vi de:)

Sen ska jag hem och fixa och städa mitt rum och grejer och sen ikväll ska jag och bästa tjejerna till Stockholm och kolla på Magnus uggla, de kommer bli gryyyymt!

Gick föressten bra att rida lilla ponnyn igår, så söt så och jag har ingen träningsverk idag, kanske inte är så otränad ändå? ;)


16 augusti

Äntligen helg!!
Jobbat sex dagar i rad nu vilket känns i både huvud och kropp så ska bli skönt med tre dagars ledigt nu! Är snart hemma i Sala så då ska jag bara hem och äta nått snabbt och sen vidare ut till stallet och rida lite ponny, ska bli intressant och kul!

Puss


15 augusti

Sitter ute och äter lunch på jobbet, så galet varmt för en gångs skull iallafall här. Nu vill jag bara sluta så jag får komma ut i det fina vädret!


14 augusti

Nu va de ett par dagar sen jag skrev, tiden har inte riktigt funnits till men har haft bra dagar iallafall som har bestått av att umgås med fina vänner, vara ledig i två dagar, spenderat massa pengar med mamma på en mysig sväng i Uppsala, jobbat, varit på bio och lite andra smågrejer, nu har jag jobbat sen i lördags och ska jobba tills på torsdag sen får jag tre dagars ledigt! Mitt vikariat har ju tagit slut men nu jobbar jag extra på samma ställe, hoppas på att få vara kvar där ett tag till, gillar ju barnen och nu har man ju kommit in i det.

Sen har jag ju faktiskt ridit också!! Har inte gjort det på flera flera månader men har iallafall ridit carros fina häst två dagar och sen blev tillfrågad om jag kunde hoppa upp på en envis liten ponny som inte ville hoppa, det gick bra och han hoppade på bra efter ett tag men jäklar vilken träningsvärk jag har haft sen dess, haha vadå otränad!? Ska faktiskt hjälpa till med den där ponnyn nu litegrann och se om vi kan få lite ordning på honom, ska bli kul att få rida lite och dessutom en ponny :)

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet för att jobba ett kvällspass, har glömt mina hörlurar vilket suger för då tar det så himla mycket längre tid känns det som att åka, jobbigt av mig!

Puss


11 augusti

När man tror att allting börjar bli bra, så blir det inte de? Varför?!

Bit ihop, se glad ut och fortsätt vidare! Hut svårt det än är :(


8 augusti

Är ensam hemma ikväll och har jobbat färdigt för idag och nu är jag ledig i två dagar så unnar mig det här nu ikväll, min hemma gjorda pizza va super gooood!


5 augusti

Kul kväll igår med underbara Lisa och Madde! blev först fest och sen utgång och till sist efterfest med massa roliga killar på Stadshotellet, haha galet!! Idag vaknade vi upp inte allt för pigga, men blev en sväng på stan innan jag åkte hem, nu väntar jag på familjen Karlsson så ska vi åka och kolla på fotboll! Bra avslut på helgen :)


4 augusti

Skönt med sovmorgon, klagar verkligen inte! Tog en pw direkt när jag vaknade och de va riktigt skönt, och nu har jag precis ätit frukost. Eftersom det är sol men inte så varmt och massa moln så tänkte jag passa på att städa mitt rum nu och sen göra mig iordning för att åka till Västerås senare, blir en bra dag!


3 augusti

Nu så har jag också äntligen fått helg, jag njuter! Det gick bra att jobba, hade ganska mycket men det är bara kul när det rullar på! Känns konstigt att bara ha en vecka kvar där nu.. Fick skjuts hem sen av Krille, så snällt! Skönt att komma hem lite tidigare. Så nu har jag duschat, gjort mig iordning och ätit och ska strax träffa min saknade Emma! Ha en trevlig fredagskväll!


3 augusti

Godmorgon! Sitter på bussen nu påväg mot jobbet för min sista jobb dag för denna vecka, ska bli skönt med helg sen! Hörs!


1 augusti

Då var vi inne i augusti månad, vilket betyder att hösten är på ingång och vi som knappt haft någon sommar?! Skrämmande ju! Sjukt va tiden går fort, liksom 1 augusti!! Idag har jag jobbat dag 7-15.30, och de har gått fint! Sen på vägen hem så fick jag skjuts av Emma och simon hem, duktiga Emma har fixar körkort! Så jäkla grym du är hjärtat! Sen har jag varit duktig och gått två varv i spåret också! resten utav kvällen har jag varit hemma och tagit det lugnt med mamma! imorgon jobbar jag kväll så en liten sovmorgon väntas imorgon, skönt! Nu ska jag kolla klart på filmen jag kollar på, puss