29 april

sådär, nu är det lite bb tittande för min del kvar av den här dagen och sen är det sovtime för mig! Ska upp halv sex imorgon och det är aldrig lockande, trots att det är tävling men bara jag kommer upp så ska det gå bra!

har varit i skolan idag som vanligt, en riktigt chill dag som typ alla andra också har varit den här veckan! fick även veta att jag fått MVG i psykologikursen, kul kul! :D

slutade ett och då åkte jag hem en stund och sen vidare ut till stallet! red i paddocken en liten genomkörare inför imorgon och sen fixade jag och packade även allt inför imorgon och gjorde även hästen fin! Så nu är vi taggade och hoppas att årets första tävling ska gå bra för oss!

har även varit och handlat nu på kvällen så nu är även maten och lite sånt fixat inför kvällen imorgon också, hoppas på en bra kväll! :)

nej nu ska jag fortsätta kolla på bb och sova. natti


28 april

Är hemma hos syster nu och sitter med färg i håret, skönt att fräscha till håret lite nu innan Valborg! Hade en helt ovärd dag i skolan, hade mentorstid på morgonen och sen hade vi uppvisning av våran dans! Sen fick vi sluta, så lite efter tio åkte jag och ida ner på stan och kikade lite, shoppingsugen som bara den!!! Men köpte hårfärg iallafall. Pernilla är iväg och köper ICAs goda sallad nu och jag ska väl skölja ur färgen, får se om jag stannar kvar en stund till efter vi ätit och sen är det stallet som väntar, får bli en uteritt idag! Sen har jag även massor med plugg som väntar, så saker har jag ju iallafall att göra idag!

27 april

BB börjar strax så jag måste se det! Men hinner skriva ett par rader innan det börjar!

Har ju varit i ransta nu ikväll och tränat, hela laget tillsammans! Och det gick kanonbra, jag är supernöjd! Ska faktiskt inte klaga på någonting, haha ja kanske att jag skulle ha lyssnat vart jag skulle rida någonstans ;) kul att man kunde ge ett gott skratt iallafall! min bästaste
taggad inför lördag nu också!

gick ju en kort dag i skolan, slutade lite innan halv tolv och då kom syster och hämtade mig så tog vi en sväng till västerås! hälsade på älskade faster i hennes nya affär och sen kikade vi lite på stan, hittade en top som jag förmodligen ska ha på lördag!

måste glo på bb nu!!!


26 april

Hallå där!
Då var snart denna dag över, skönt att snart få gå och sova haha!
Dagen har varit helt okej! Hade ju som sagt en lektion i skolan idag, och åkte till stallet direkt efter och chippan var helt underbar idag, hur fin som helst när jag red ut! galoppjobbade henne idag också, min lilla pärla! hoppas både hon och jag sköter oss på träningen imorgon också!

har varit hos både mathias och pernilla nu ikväll, man måste ju se till så att syskonen sköter sig! kom hem för en stund sen och ska lägga mig och kolla lite på tv nu tänkte jag.
Morgondagen består av skola, västerås och lagträning. Kan nog bli en bra onsdag hoppas jag!

Natti natti

25 april

bara njuter av vädret! så underbaaaart!
helt sjukt varmt har det varit idag med och jag och mamma har legat ute och stekt i solen hela dagen, super härligt! Det är ju ändå bara april också!

Har precis tagit mig en dusch och ska föna och platta håret nu. får se om jag tar en städrunda i mitt rum också. Ska sen ut på en promenix med karlsson och även ut till stallet en sväng. Sista dagen på detta lov, och faktiskt så blev mitt lov bättre än jag trott! jag var helt negativ pga flera saker, såklart alltid skönt med lov men ändå. men det blev riktigt bra iallafall!

Men denna skolvecka blir rätt kort ändå, börjar inte förren halv två imorgon och så slutar jag tidigt onsdag, torsdag, fredag! Tror även att veckan kommer bli bra utöver det, lag träning på onsdag, tävling på lördag+valborg på kvällen och sen ska lite annat in att göras under vecka. hääärligt!



24 april

söndagsångest = nej inte idag!
så underbart att vara ledig imorgon också!

har varit en riktigt lugn dag, började morgonen med en halv sovmorgon, som jag egentligen hade kunnat sovit längre på för egentligen skulle jag ha hjälpt mamma i simhallen hela dagen men det behövdes inte!
så jag har under dagen solat en del och kollat på massa missade avsitt av bb och lite sånt!
åkte till stallet på eftermiddagen och råkade även på att ta eftermiddagsfodringen eftersom dom som skulle haft den, hade glömt! red ut på C också, blev mycket galoppjobb och C var superfin under hela ridturen! Hade sen kvällsfodringen också.

Kom hem lagom till bb började och jag var så galet trött att jag inte orkade göra något ikväll så det blev en hemmakväll för min del.. har inte haft det på väldigt länge heller så, så mamma var ju nöjd iallafall haha!
Ska även dejta sängen tidigt ikväll!


24 april

dålig uppdatering här måste jag säga, inte likt mig att det går så här många dagar!
har iallafall haft fullt upp för de mesta och inte ens tänkt på bloggen knappt!
beskriver iallafall dagarna;
i torsdags så blev det en uteritt på mitt hjärta under dagen och kvällen tillbringade jag hos alex med henne ida och ida! vi fick för oss att baka sjukt goda grejer också, inte dåligt!
i fredags så åkte jag ida, ida och alex till alexs pappa i ransta! träffade på så sjukt roliga och fulla människor och skrattade nästan ihjäl mig ett tag där! träffade även tilda ett tag också, överrasskade henne med att plinga på dörren för det hade hon ingen aning om att vi skulle göra! sjukt kul kväll iallafall, slutade ju dock inte som jag väntat mig! haha det är ju en sak för sig..
i lördags, igår alltså så vaknade vi ju upp i ransta, kom hem och då var det bara att göra iordning sig snabbt för att sedan åka hem till syster och äta påskmiddag där med familjen, supermysigt! jag och mamma åkte sen till stallet och jag red C i paddocken, slet som ett djur kändes det som men jag fick fram de resultater jag ville iallafall! På kvällen kom marcus och hämtade mig och alex så vi åkte till fredrik och va där under kvällen och och sov även kvar där tills idag!
och idag alltså så vakande vi ju upp i västerås och åkte hem runt halv ett! var hemma ett tag och sen ut till stallet och red även ett pass i paddocken idag med, red på pelhamet för att tasta hur hon kändes på det, rider väldigt sällan på de för vi kommer inte alls överrens och det gjorde vi inte idag heller, eller stundtals så var hon fin! fick även känna på att hon kan ställa sig på två ben högre än vad hon har gjort tidigare!

och nu ikväll så har jag tillbringat kvällen med tjejerna hos alex! kom hem för ett tag sen och ska sova nu för jag är så sjukt trött!

Godnatt! :)

20 april

full fart! :)
började ju dagen med en dubbel körlektion med bästa JoAnna, gick kalasbra! taggad nu för det sista som ska finslipas, snart hoppas jag att körkortet är mitt!!!
satt även och kvar på nisses ett tag och gjorde två tester, mycket bra!

han hem en stund och ta det lugnt innan jag åkte vidare ut till stallet och sedan vidare till ransta för träning! hade en privat träning idag och är mycket nöjd med dagens träning! min pärla

har nyss ätit åkrahallens underbart goda sallad och ska nu iväg till stallet igen för att kvällsfodra kusarna! Kvällen ser även lugn ut för min del!


20 april

dgas att ta och sova snart.. ska köra dubbel körlektion med JoAnna imorgon och vi börjar 7.45 så det är väl bra om jag är lite pigg då.

har haft en myskväll ikväll med tjejerna, väldigt bra!
har annars under dagen stekt lite i solen och pluggat lite körkortsteori samtidigt. blev stall på eftermiddagen och jag red ut runt sjön på min lilla dam, hon uppfyllde namnet som kickan väldigt bra idag!

imorgon är det som sagt körlektion som gäller samt träning i ransta och kvällsfodring i stallet, så även imorgon så finns det saker att göra för min del!

Godnatt! :*


18 april

baaaaara en månad tills jag fyller 18!!
sjukt vad tiden går fort, men jag måste ju säga att jag längtar iallafall! ;)

ida spenderade natten här inatt och igår kom även ida&alex över och kollade på film med oss :)
vaknade efter elva imorse och det härliga vädret fortsatte även idag och jag stekte stekte ute i solen idag också, 32grader hade vi på våran baksida idag, inte helt fel! har även fått lite färg!

gick ner på stan med ida&alex på eftermiddagen och kikade lite och tog en glass på järnvägscafeet. det sög ju att när vi satt där så kom typ alla som skulle på studentkryssning nu ikväll, jag vill också åka!! så sjukt avis, men nästa år så är det iallafall våran tur! 

har bara tagit det lugnt nu ikväll och nu ska jag ta och göra mig iordning för lite sovdags, natti natti!

17 april

det är ju bara sååå underbart skönt ute!
28grader på våran altan och vindstilla, så har soligt i någon timme nu! underbart!
ska äta lite nu och sen vidare och svettas lite på hästryggen!

puss

17 april

vaknade runt tio imorse men ligger fortfarande kvar i sängen än, men nu är det dags att gå upp och äta lite frukost så att jag kan ta tag i att städa mitt rum sen, för det är mer än välbehövligt! Stalletska jag till senare i eftermiddag och jag ska även träffa ida senare! en bra söndag :)

17 april

mitt hjärta, min bästa


16 april

åh vilket underbart väder det har varit idag! hur härligt som helst!
tog mig en skön sovmorgon till tio imorse, och när man vaknar upp och ser att det är blått på himlen och att solen lyser för fullt ären sånhärlig känsla och en bra start på dagen!

hur som, så tog jag och mamma och kevin som vi varit barnvakt till hela dagen typ (eller mamma då haha) vi tog oss en promenad ner på stan och tog en fika och kika lite. Gick hem sen och då åkte jag ut till stallet, fixade även åt brolle då amanda hade gjort sig illa (hoppas det inte var något allvarligt!). Red ut på C och galoppade på ängarna, så härligt!

har även på eftermiddagen varit ute och kört med JoAnna och det gick riktigt bra, fick lära mig många nya saker! Sen så har jag bara haft en myslördag nu ikväll, har spenderat kvällen hos syster med lite grillning och sånt och bara haft det allmänt bra!

Nu ska jag kika på en film eller två!
puss

15 april

äntligen så har jag fått det efterlängtade lovet! :)
välbehövligt, även om vi haft det rätt slappt de senaste veckorna men allt plugg gör en ju snurrig!

har inga direkta planer alls för vad som ska hända under veckan, lite skönt faktiskt! men det kommer ändå vara sämsta lovet ever, huhu... känns så iallafall!

men nu ska jag iallafall över till ida, har blivit bjuden på mat där! så söta :) ska även spendera resten av kvällen med henne, mys med min kära! :)

trevlig fredagskväll!

14 april

Hur underbart är det inte när wille ringer och säger att vi börjar tio istället för åtta imorgon?!?! Jag kan sova två timmar till, i love it! Ska kolla klart på bb nu och sova sen, är jättetrött så godnatt med er :)

14 april

Grattis världens bästa och underbaraste storasyster på 26årsdagen, älskar dig!



ska dra mig ut till stallet men C får vila idag så ska bara fixa det andra. Ska ta något att äta nu innan bara, senare ska vi hem till pernilla som fyller år idag! Grattis igen bästa du!

har varit i skolan idag som vanligt, åkte ner på stan med ida & alex efter och kika lite. köpte två presenter till pernilla och så blev det även glass, årets första mjukglass! gott vare!


13 april

min absolut bästa


13 april

en sån här rolig lista;

Lovar du att vara ärlig? yes
Du heter: Daniella
Smeknamn: Dannis
Vad tror folk om dig? haha jag vet inte?
Stämmer det? hur ska jag veta?
Har du pojkvän? nej
Vad säger du för att imponera på någon? haha ingen aning!
Hur imponerar man på dig? vara sig själv först och främst
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: vad göru :)
cider, vin eller öl: cider!
Brukar du bli för full: nja, för full vet jag inte
Vad har du för mobil operatör: Comviq kompis - tele2 eller vad man säger :)
Är du allergisk i mot något: nepp
Hur svarar du i mobilen: "hallå" eller "daniella"
Vem ringde du senast? pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att jag skulle gå ut till bilen typ
Antal timmar sömn inatt: sju någonting
Sov du ensam: ja...
Brukar du komma i tid: jo oftast
När mår du bra: när alltig flyter på bra som det ska
När blev du fotad senast: idag
Hur känner du dig nu: sådär, mycket tankar snurrar i mitt huvud men förövrigt så mår jag väl bra!
Vanligaste färg på dina kläder: svart tror jag
Vad tycker du om fötter: dom är bra att ha
Vad saknar du: det finns mycket som jag saknar, för mycket att skriva:)
Favorit dryck på morgonen: te eller apelsinjuice
Rakar du benen: ja!
När brukar du oftast gå och lägga dig: olika beroende om det är vardag eller helg ju
Har du spytt offentligt: nej jag tror jag inte gjort det faktiskt
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: kissa stående helt klart haha!
Är du nöjd med ditt liv: jarå jag ska inte klaga, men det finns ju saker som alltid kan vara bättre..
Är du bortskämd: lagom
Vad gör du i morgon: skola, stallet och fira syster som fyller år!!
Vad är det värsta du vet? folk som ljuger, förlora/ge upp, elakhet 
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? helt olika ju
Vad längtar du till? SOMMAREN!
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja!
En speciell dag du minns: finns många, men 20maj, 27maj och 28december är väl några utav dom
Om fem månader: ska jag utomlands!
Vilken tid gick du upp idag: sju
Vad ska du göra ikväll: kolla big brother såklart!
Är det okej att gråta: mer än okej!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: viktigt vet jag inte? men det är ju snyggt
När går du upp ur sängen en helgmorgon: helt olika, men helst efter nio :)
Vill du gifta dig: kanske
Solar du ofta: när det är sol så :)
Är du flygrädd: nej, det är askul ju! bäst är det när man lyfter
Tror du på ett liv efter döden: lite faktiskt
Bor dina föräldrar tillsammans: nepp
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll
Vilken ögonfärg har du: blå/grön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: yes
Biter du på naglarna: nej
Röker du: nej
Senaste låt du hörde: spring nana - zac harry
Vad ska du göra i helgen? inga planer än så länge faktiskt!
Vad gör du på helgerna: helt olika! men umgås med vänner, festar, tävlar, myskvällar osv :)

13 april

dagen har ju varit som den varit, vad ska man säga? ingenting alls! ska bara ta och smälta allting så ska det nog gå bra!
 
jag är världens gladaste för din skull, äntligen börjar det om på nytt och jag hoppas du håller det här, jag vet att du kan! min oro kanske kan minska för en gångsskull, det har varit mycket nu på sistone.. jag håller tummarna nu. snälla snälla snälla!!!

har precis kommit hem, har varit i ransta och tränat! gick rätt bra och jag känner mig nöjd! framridningen kändes sisodär, kul att moncia hoppade upp också, men det har hon även gjort föut en gång! fick en ny form som jag ska rida henne i, i själva hoppningen och det kändes jättebra! hon går så himla bra nu min fina! b ä s t a

duschen som gäller nu och sen ska jag göra psykologi inlämningen hela kvällen som ska in imorgon. kännes press inför den sista inlämingen nu, vill ha mvh i den här kursen!

12 april

har precis kollat klart på en film, himlen är oskyldigt blå och jag tycker den var helt okej! hade förväntat mig den helt annan, men sevärd iallafall!

nu ska jag vara lite social med min syster som nyss kom förbi en stund och även invänta på att bb ska börja så att jag kan få sova sen, ibland är det de bästa som finns! fast bara nästan!


12 april

dags för kväller snart och ännu en dags har gått!
har haft endast en lektion idag, vilket var ett svenska prov för alla tvåor i skolan. surt att missa sovmorgon pga det! men var tvungen att stanna kvar i skolan ändå för jag hade utveckligssamtal klockan elva, gick bra!
åkte ner på stan med alex, ida och ida sen och fikade på johanssons, mys!

fixade stallet sen och red ut på ängarna. åh så kul det var att rida där igen, det var i blötaste laget men vi rullade på i galopp ändå men lugnt, superhärligt!

har varit hemma nu och bara slappat lite, skönt de! ska snart gå och göra iordning mat och ha det klart tills mamma kommer hem tänkte jag snäll som jag är :D

några av helgens och gårdagens bilder;



11 april

HALLÅ DÄR!
måndag = veckans tråkigaste, jobbigaste och allmänt sämsta dag! men trots det har jag haft en helt okej dag i skolan, med mina kära och knäppa vänner! "klisterfia" var nog dagens bästa haha!
slutade en timme tidgare också för att matten var inställd, skulle egentligen suttit på nisses ett tag efter men jag orkade verkligen inte så jag åkte hem så gjorde jag några tester hemma istället! har nyss kollat igenom de senaste bb avsnitten som jag inte sett ordentligt, mitt beroende juuu.

ska om ett tag dra mig hem till mickis! ska sova där inatt, vilket jag även gjorde natten som var! trevligt med min underbara vän :)




10 april

Är ute hos farmor och farfar nu, faster står och grillar så det ska vi bli bjudna på! Det ska bli riktigt gott :) farfar står även och fixar med transporten och ska snart fixa våran bil!

9 april

här var det storm! blir trött på vädret, det är ok om det blåser storm en dag, det är värdelöst om det blåser storm två dagar och det är absolut inte ok att det blåser storm tre dagar!

ska snart åka ut till stallet, jag rider nog i paddocken idag, hinner inte rida imorgon tror jag då vi ska ut till farmor och farfar som ska byta däck på våran bil och transport så hon får nog en vila imorgon, så det är bara att bege sig ut i blåsten!

galet varmt är det har inne också. gaaalet!!


8 april

vet inte vart jag ska ta vägen!!!
dom har skruvat upp värmen (förmodligen har det blivit något fel för dom ska ju skruva ner den, inte UPP) så det är hur vart som helst här hemma. tar man på elementen så bränner man sönder fingrarna, ja så illa är det faktiskt! kommer få värmeslag inatt, så här varmt har vi inte haft det ens under vinten då det var som kallast! sjukt och jag skulle kunna sitta här och skriva ännu mer klagande ord men nu sätter jag punkt här.!

8 april

Friday i'm in love!
inte riktigt, men nästan! skönt med helg nu, som alltid!
får två sovmornar denna helg också, skönt för det fick jag inte förra helgen och jag jag behöver det!

ikväll har jag haft lite fredagsmys med mamma och min kära syster och hennes familj, vi åt mat där och lite sånt. nu väntar jag på att ida & ida ska komma så ska jag även ha lite fredagsmys med dom! myssss
imorgon är det fest som står på schemat! visar sig hur kul den blir haha, men jag är överlycklig att jag ska få träffa lisa iallafall! hos ska även sova här och det ska bli underbart att träffa henne!

nej nu kom mina kära vänner så nu ska jag umgås med dom! :)
trevlig fredag! :)

7 april

idag har det jäklar vart STORM ute! trodde inte det var sant när jag gick ner på stan efter jag sluta skolan. blåste bort nästan, ja idag var det inte långt ifrån!

har som sagt varit i skolan först, gick till halv tre och det kändes som en evighet när vi haft det så skönt och bara fått gå korta dagar ett tag nu.. gick ner på stan sen till mamma jobb och fixade även en del grejer på stan och sen gick jag ut till stallet.. jag är glad att jag gick för hade jag cyklart hade jag blivit galen! känslan av att stå still när man cyklar är inte kul och det är då man har sån lust att kasta cykel i närmsta diket och stå och hoppa och skrika på stället. haha! ja så är det!

red ut i stormen gjorde även jag, det blev en lång skrittur. C skötte sig jättebra men väldigt pigg vilket var förståeligt faktiskt. stallmöte har vi även hunnit med att haft nu ikväll. pluggat har jag också gjort, eller skrivit den där "fusklappen" som vi får ha med på provet! låter knäppt, men så är det!

nu ska jag faktiskt ta och säga godnatt, blir en tidig sovkväll för min del idag!
så.. GODNATT!

föressten.. Grattis igen underbara Mickis på din 21årsdag! hoppas din dag blev bra trots att du var sjuk.. ♥


6 april

nu återstår det plugg resten utav kvällen, inte ett dugg kul men det måste göras! får inte glömma bb heller ju, beroende!

har varit och tränat i ransta nu på eftermiddagen, och det gick riktigt bra! jag är super nöjd över min fina! fick bra språng och hon tvekade eller stoppade inte någonting, det är åt rätt håll nu när vi hoppar lite högre, så som det ska vara! hon var lite jobbig i munnen när vi red fram så fick ingen riktigt bra känsla där bara stundtals. haha sen så ramlade jag ju även av... i slutet skulle vi hoppa en mur och chippan brukar aldrig lägga märke till olika sortes hinder, hon är inte speciellt tittig av sig och inte murar heller för den delen, det har vi ju hoppat så många gånger förut!. men jag kände i början att så fort hon såg den blev hon helt till sig och rädd för den, så i slutet när vi skulle hoppa den så fick vi ett knas språng och jag var väl typ 7 meter över henne, men hon hoppade den iallafall lilla gumman. gick bra sen iallafall! var längesen jag ramlade av nu så det var väl kanske på tiden haha!

nu har jag precis ätit åkrahallsens sallad som är typ världens godaste! ska hoppa in i duschen nu och sen börja plugga..


6 april



från i lördags, fick filmen utav amanda som hade filmat oss! jättegulligt, tack igen :)

6 april

kort skoldag! när vissa kanske börjar nu så har jag redan slutat för ett bra tag sen..! hade ju bara en lektion idag, som började 8.15 och slutade strax efter 9. skönt, men det känns ju rätt ovärt egentligen man vill ju hellre ta sig en sovmorgon.. iallafall så efter vi slutade så åkte jag till nisses i en timme och gjorde lite körkortstester, så det var ju bra! nu har jag bytt om till mjukiskläder och gjort ordning te så nu ska jag bädda ner mig i sängen ett tag!

4 april

Ute på en promenix med min käraste ida!

4 april

ny måndag - ny vecka!
har rätt mycket att göra och hålla koll på den här veckan, men det ska nog gå bra ändå!

ska snart åka ner till nisses och göra lite teoritester, skittråkigt! men..
har varit i skolan idag, men inte i skolan. haha! hade först bio på morgonen, vi såg "this is england"! hemsk film och den var inge bra heller. åt lunch med tjejerna på stan sen och efter det gick vi till lärkan där vi hade simning och efter det slutade jag. skönt! 

nej nu ska jag åka, hej så länge!


3 april

trött tjeeej idag!
iallafall när man bara fått 4timmars sömn, jag behöver mer!

hade ju morgonfodring i stallet imorse, segt att komma upp men det gick. kom hem rätt sent inatt och somnade ännu senare men det var bara att pallra sig upp till kusarna ändå. sov iallafall två timmar när jag kom hem sen, och sen runt lunch begav sig jag och mamma ännu en gång till stallet och gav alla hästar lunch, jag gav mig även ut på en skrittur på Chippan - i regnet! surt.

nu har jag varit hemma och bara myst i sängen hela eftermiddagen. ska äta nu och sen vid fem ska jag på möte på sorf med laget och prata om div 3 tävlingarna!

tack och bock för mig! :)

2 april

har precis gjort mig iordning och väntar nu på att maten ska bli klar. och ikväll är det jag som har stått för matlagningen! köttfärspaj & sallad blir det!
ska sen vidare till stallet igen och kvällsfodra hästarna och sen vidare till alex för att umgås med tjejerna! får se om vi får sällskap av M & F också!


love

2 april

2 vinster och en felfri runda på CR, min bruna på fyra ben kan hon!

var över till sorf idag och hoppade med C. Alexandra hoppade 60&70 på chippan och dom vann båda klasserna! så stolt över dom :) Sen när vi ändå var där så passade jag på att hoppa en 90 och vi var felfria. hon kändes jättefin på framridningen och på banan kändes det väl okej, första sprången var väl ingen höjdare men sen blev det bättre. får väl se på filmen sen haha! men kul att hon skötte sig min pärla iallafall!

nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan åka ut till stallet och ge eftermiddagshö. ikväll vet jag än så länge inte vad som händer, men det visar sig! Nu ska jag iallafall gå och föna och platta håret!


2 april

i väntan på att mamma ska komma hem så att vi kan åka ut till stallet och ge hästarna eftermiddagshö så slänger jag in en lista så länge!

10 FAVORITER
Färg: rosa! haha. fast det är inte på kläder
Mat: grillat och thai 
Band: vet inte..?
Film: så svårt att svara på för det finns många bra! men dirty dancing, the last song, a walk to remember och alla johan falk filmerna är några utav dom :)
Bok: var längesen jag läste en bok förutom körkortsboken så jag vet faktiskt inte!
Sport: ridaaa!
Årstid
: SOMMAR
Veckodag: svårt att välja mellan fredag och lördag..
Glassmak: allt med choklad
Tid på dygnet: oj haha ingen aning faktiskt

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: glad :D
Smak: yoghurt? haha
Kläder: mjukisbyxor och ett linne. och så underkläder såklart
Bakgrund: chippisen! om man menar datans bakrund?!?!
Nagellack: inget
Tid: 15.28
Omgivning: allt som är i mitt rum
Irritationsobjekt: just nu finns det nog inte. eller det kanske det gör men inte vad jag kommer på iallafall

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: nej
Brutit mot lagen: cyklat utan cykelhjälm innan jag var 15. om det räknas haha
Blivit arresterad: haha nej
Badat naken: ja!
Varit med på TV: ja, fast bara en snabbis
Kysst någon du inte känner: jaa

2 VAL
Kaffe eller te: TE!
Vår eller höst: vår

1 ÖNSKAN:

vinna massor av peeeengar!

1 april

april, april var det idag alltså! och jag har blivit lurad på en fet grej!
blev så galet suuuur när jag jag fick veta att det inte var sant, men ida som drog skämtet för mig var nog mest besviken på att det inte var sant. haha, den var riktigt dålig! jag och alex funderade länge om det var sant eller inte, men vi lyckades som sagt gå på det.. :)
annrs har jag klarat mig rätt bra, och jag har själv inte lyckats lura någon. inte min starka sida! :)

fick sluta den sista lektionen lite tidigare idag så slutade runt ett idag. åkte till mammas jobb en snabbis och sen ut till stallet. C fick både nya skor och blev riden i paddocken en stund. stundtals kändes hon fin! hon har förövrigt varit helt hyper idag, har haft dåligt tålamod och var helt knäpp i början när jag skulle rida, hon ville inte så still och kickade och hoppade runt som en tok. haha men hon är ju som hon är min lilla dam..! imorgon ska vi även hoppa lite på sorf!

nu väntar jag på att bb ska börja och sen ska jag nog kolla på en bra film!
trevlig helg :)

RSS 2.0