25 oktober

Godmorgon! Man kan ju nästan inte få en bättre start på morgonen när det är klarblå himmel ute, tror faktiskt de flesta blir på bra humör då, allt känns så mycket roligare och enklare. Iallafall så sitter jag och äter lite lunch bestående av yoghurt och banan, ska snart bege mig mot bussen och jobb. Nog för att det alltid är skönt att vara ledig men jag längtar ändå lite till att få åka och jobba, gillar mitt jobb så himla mycket och även mina jobbarkompisar.

Ha en bra torsdags eftermiddag :)


24 oktober

Är verkligen inne i någon fas nu när ingenting känns bra, roligt eller motiverande! Tacksam till min underbara familj som försöker peppa mig i allt och bara finns där, ni är och kommer alltid att vara bäst! <3


24 oktober

Precis haft farmor & faster här och bjudit dom på frukost, mysigt! Nu ska jag dra på mig ridkläderna och åka ut till stallet och rida! Senare i eftermiddag ska mamma och jag åka och kolla på bilar, spännande!


23 oktober

Godkväller!
Ligger redan i sängen och har tänk sova snart, är trött så då känns de ju lika bra faktiskt att göra de, så smart jag är.

Har iallafall haft Ida & Alexandra här men skjutsade hem dom nyss, vi hittade inte på något att göra så blev lite te och skorpor och mys här hemma så blev ju kvällen rätt bra ändå.

Annars så har jag bra ägnat tiden i stallet, gick kalas att träna och de va så kul att vara tillbaka i ransta igen, allra helt när man får så mycket positivt av Monica! Ramlade av lyckades jag också, men på det igen bara och hästen hoppade på fint och jag skötte mig. Vi alla va nöjda efterråt! Nu ska vi bara fortsätta att komma överens. Nog om det, efter att jag tränat åkte jag och red Zlatan i paddocken, pigg som jag vet inte vad men fick honom mjuk och avslappad rätt fort.

Nu ska jag sooova! Natti natti


23 oktober

Godmorgon!
Så skönt med en ledig dag och sovmorgon! Va heelt slut igår när jag kom hem från jobbet, va en hektisk dag även igår på jobbet. Men det är ju samtidigt kul såklart när det händer saker hela tiden. Nu är jag iallafall ledig idag och imorgon, skönt skönt.

Nu har jag precis ätit frukost och ska ta och klä på mig lite ridkläder, idag ska jag åka och träna för Monica, som jag längtat! Hoppas på en bra dag för övrigt i det fina vädret!


20 oktober

Mina två lediga dagar onsdag och torsdag var bra! De bestod av sovmorgon, stall, barnvakt, mys hos syster, myskväll med Ida och Alexandra x 2, ja de var väl typ det! Igår inledde jag min jobb helg med ett kvällspass, och även idag har jag jobbat kväll. Vart en kväll med full fart nästintill kaos med det gick bra ändå. På det igen imorgon, så det är dags för mig att sova nu är helt slut!

Godnatt!


16 oktober

Dags att jobba min andra kväll av fyra den här veckan, så är påväg till jobbet nu. Har varit i stallet och ridit ut 5åringen som va som en banan men skötte sig gjorde hon iallafall. Duktig tjej!

Ha en bra tisdag!


15 oktober

Mamma har hört av sig och hämtat Astrid från Strömsholm nu, de hittade inget fel på henne men vi får iallafall tillbaka henne levande tack och lov, hade ju räknat med det värsta. Så nu är jag super mega glad igen och det går mycket lättare att jobba nu:)

Nu har jag precis ätit hemmagjorda köttfärsbiffar, mumma! Min rast är snart slut så dags att börja jobba igen!


15 oktober

Vilken helg, blev inte som tänkt eller planerad på något sätt alls. Igår fick vi åka in akut till strömsholms djursjukhus två gånger med astrid för hon slutade att gå och kom ingenstans utan satt ihopkurad och stampade med bakbenen på samma ställe och och bara var allmänt dålig och betedde sig konstigt, sjukt läskigt. Men när vi kom till strömsholm första gången igår kväll så visade hon ingenting när vi kom dit, typiskt men positivt att det gått över tänkte vi, kom hem vid halv tio på kvällen och hon va som vanligt i kanske en halv timme sen började hon sådär igen så fick vi komma tillbaka och så fick hon stanna kvar där över natten, de har ingen aning om vad det kan vara för fel. Nu har vi inte hört någonting av dem än så länge idag, men hoppas de ringer snart för jag vill så gärna veta innan jag måste åka och jobba. Typiskt att jag jobbar idag också, vill inte just nu! Min älskade lilla astrid<3 Något positivt i det dåliga är iallafall att jag hoppade en finfin 5åring igår och att jag ska boka in träning hos monica nästa vecka, som jag längtat!

11 oktober

Dags att göra sig iordning, Pernilla och barnen kommer över om ett tag, ska vara barnvakt åt Kevin en stund sen också för jullan skulle bli vaccinerad. Sen börjar jag jobba halv två, fick som tur va jobba trots att jag har ett äckligt jäkla munsår, varför finns de???! Är fortfarande lite svullen på läppen haha men ser bättre ut än igår iallafall, blä så vidrigt!

Nog om de, ha en bra torsdag!


10 oktober

Godkväller!
Igår bestod dagen av jobb sen stall 1&2, idag har dagen bestått av ledighet och som då innehöll lunch på stan med mamma, Pernilla och faster, så mysigt! Sen stall 2&3 och nu ikväll åkte jag över till Ida och träffade henne och Alexandra och hade lite myskväll. De va i princip mina två senaste dagar, inte så händelserika vill säga, men nu ska jag sova och se om det förhoppningsvis blir jobb imorgon, hoppas på de! Godnatt!


8 oktober

Goddagens! Har äntligen landat en stund i soffan och även fått i mig lite mat, jobbat dag idag och det har gått kalas på jobbet. jag trivs verkligen så himla bra med både arbete och kollegor! Alla är så snälla roliga och trevliga och jag har kul nästan jämt, sen att få arbeta med små nyfödda fina barn och hjälpa alla föräldrar, ja de är så kul! Har tänkt på det att jag hoppas verkligen att jag får förlängt ännu mer sen efter februari. Håller mina tummar stenhårt!

Nog om det. Nu ska jag ut på en pw i det härliga vädret, och den ska jag bara mysa resten utav kvällen!


6 oktober

Frukost på stan med pappa, nu rida två hästar + en provridning och sen lek kväll med underbara människor ikväll, och underbart fint väder! känns som de kommer bli en riktigt bra dag!


5 oktober

Är ledig denna fredag och den har endast spenderats hemma och slappat samt att jag varit i stallet och myst. Nu är Alexandra här och vi ska väl hitta på nått kul ikväll! Ha en underbar fredag :)


3 oktober

Jobbat 7-15.30, har gått jättebra, trivs verkligen superbra! Men idag hade jag världens huvudvärk och har känt mig allmänt konstig hela dagen, men överlevde iallafall, som tur va;) sen hade jag världens bästa mamma som kom och hämtade mig när jag slutat så jag slapp åka buss<3

Har lagat god mat åt mig och mamma när vi kom hem, och då blev de kött, potatisklyftor, brunsås med kantareller. Så gott!
Nu ligger vi båda i vardagsrummet och bara myser, har faktiskt smaskat lite godis också vilket inte alls är bra! Men dags att ta tag i livet nu, så unnade mig lite när jag inte kände mig så pigg;) blir soffmys resten utan kvällen och sova tidigt eftersom jag jobbar imorgon också och hoppas jag känner mig piggare då :)


2 oktober

Dags för jobb igen nu då! Har varit skönt att vara ledig i 3 dagar för då känner man att man verkligen är ledig, men jag börjar nästan sakna de små liven på jobbet så lite kul är det att jobba igen, och såklart personalen också, hoppas på en bra kväll!


1 oktober

Helst sjukt att vi är inne i oktober nu, tiden går så fort! Gillar inte oktober och verkligen inte att de börjar bli mörkare och kallare, men samtidigt är det ju pyttelite mysigt också!

Har varit ledig idag också, har ridit och tagit en 1,5h pw, lagat mat och sen bara myst med mamma. Så det har varit en helt okej dag :)

Nu är det dags att sova snart, dags för jobb imorgon igen!


RSS 2.0