30 maj

Äntligen så har jag klarat matte b kursen, så jäkla skönt!! Så nu är jag äntligen klar med allt och betygen sätts idag och de ska firas ikväll!


29 maj

Hade inte en enda riktig lektion idag i skolan, klagar inte! Började dagen med ett "prov" men som inte va ett prov utan bara för att lura oss då tvåorna skulle ha utspark för oss. Blev riktigt roligt men också äckligt! Fick göra både roliga och äckliga saker som sen avslutades med fika.

Sen blev de en liten tendens till vattenkrig också, haha så jävla kul!
Efter skolan satt jag och redigerade min PA inlämning som jag hoppas är bra nu. Va även hem till alexandra med emma och ida och kollade bilder från balen och sen blev de en promenad för mig emma och alexandra. Nu är de änligen dags för att sova, så godnatt!

29 maj

BALEN 27maj:
Grym dag! Känslan som uppstår är obeskrivlig och jag hade en grymt bra dag. Så himla glad över att få va med om den dagen. Är nog inte många gånger i ens liv som man får känna den känslan! När vi blev fotograferade i parken med hur mycket kameror som helst överrallt och att få gå på röda mattan när hur många som helst kollar på en, jag känslan var grym! Hade en rolig kväll inne på hotellet sen också, maten va dock dålig! Men dans hela kvällen och natten lång och hade hade så ont i fötterna så jag knappt kunde gå när vi skulle hem, men de vare värt! Partydans i balklänning är nog bara en-gång-i-livet-upplevelse! Tusen tack till alla inblandade vänner & familj & andra. Min dag är oförglömlig och dagen var toppen, tack för att ni gjorde den så bra!



Måndag:
Kände mig duktig som tog mig upp klockan åtta för att gå till skolan trots att vi kom hem efter två och somnat efter klockan tre på natten. Har inte känt mig sådär trött många gånger i mitt liv men gick gjorde det ju ändå trots att man kände sig ofräsh och sliten. Var inte någon speciell dag i skolan heller. Hela dagen blev lugn vilket var skönt!

27 maj - BALEN 2012


27 maj

Dagen är här, BALDAGEN! Och jag är redan nervös så vet inte hur de ska sluta ;) men de ska bli så jävla kul!

Utgången igår blev as rolig! Så de va bra att vi bestämde oss för en utgång iallafall, träffade massa roligt folk och dansade loss! Sen sov Ida även här inatt!

Nu har vi nyss ätit frukost och ska göra oss iordning snart. Vid tolv ska jag åka och fixa håret, sen bli sminkad och sen är det full fart med allt! Ska bli så galet kul!

Ska ha en toppenkväll, hoppas alla andra också får de! :)

 

 

 


26 maj

Vi kör på en nykter utgång!


26 maj

Efterrätten hos farmor och mina nymålade naglar :)


26 maj

Hade en jättemysig kväll igår med Ida! Va först till Månsan och drack cider sen vidare till Lindströms! Fick sällskap av Maja senare också:) haha och så träffade vi på världens drygaste killar!

Idag gick jag upp relativt tidigt och åt först en asgod frukost med mamma sen åkte jag ner på stan och köpte blommor till mamma eftersom jag inte hinner de imorgon och sen fick även jag med mig två par linnen, en tshirt, ett par byxor i h ett läppstift!

Har varit ute hos farmor och farfar sen under dagen, fick grillat till lunch där, super gott! Hade de mysigt där ute. Nu har jag precis duschat och målat mina naglar så de är fina imorgon på balen, som jag är för övrigt galet nervös till! Nu ska Ida kommer över en stund så ska jag fixa hennes naglar med :)

Vad som händer ikväll är inte bestämt än, men en lugn kväll eftersom det är bal imorgon och då måste man ju vara på topp ;) puss!


25 maj

Solar med Wille vid skugganbadet, äter jordgubbar och har de skönt.

Plus att jag fick lön idag också, bra daag!


24 maj

Nu har jag äntligen fått sätta mig i solen en stund, slutade lite innan ett och då tog jag och Ida en promenad hem, galet va svettigt de blev haha! Sen hade jag tänkt sola hela eftermiddagen när jag väl slutade tidigt, måste ju ha lite färg till på söndag!! men då ringer farmor när jag precis satt mig på baksidan och frågar om jag kunde åka och hämta en sak åt farfars traktor och sen komma dit med det, så fick först åka och hämta hennes bil som faster hade på jobbet, hämta grejen och sen ut till västerfärnebo! Men vad gör man inte för världens bästafarmor&farfar! Tog även en fika där ute, mysigt :)

När jag kom hem så hämtade sebbe upp mig så åkte vi och köpte skjorta och slips till balen, kommer nog bli så bra så :) så nu är jag hemma igen och de är ju fortfarande varmt i solen! Vid sju ska jag och tjejerna åka till västerfärnebo igen och kolla på fotboll, bra dag med andra ord! :)

Puss

 


23 maj

Blev skola till två och efter de lite fix hemma och jag och Pernilla var och åt glass hos mamma på jobbet! Sen på eftermiddagen åkte jag till Sofia så provade vi ut balfrisyren, hoppas på att de blir bra! Och så nu ikväll hade jag tänkt sova tidigt med så kom Emma, Sofia och Maja så då åkte vi iväg en sväng och det blev ett riktigt roligt avslut på den här dagen!

Nu dags att sova för en ny dag imorgon, puss!


23 maj

hade morgonmys med klassen imorse med våra lärare och vår gamla lärare, hon bjöd hem oss, de va trevligt :) nu sitter jag och väntar på min sista lektion för idag!

 


22 maj

Äntligen har jag fått lägga mig nu i min renbäddade säng! Är riktigt trött så kommer säkert somna när som helst, skönt!

Har haft en bra dag, skola till tolv sen skulle jag på provsminkning inför balen, blev nöjd och så som jag ville ha det :) börjar bli nervöööös nu!

På eftermiddagen sen åkte jag ner och träffa Wille och Alexandra på stan, blev en sväng där och även lite glass, mys! Sen lämnade jag bilen hos JoAnna som skulle låna våran bil, promenerade upp till syster och va där under kvällen och när jag kom hem sen vid sju kom Wille och vi sprang spåret, galet skönt! Bra början iallafall ;)
Har också hunnit färgat håret nu ikväll, så är nu nyduschad och ska sova nu, godnaatt :)


21 maj

Lite ovisade bilder från den senaste tiden. :)


21 maj

Blev en springtur med Alexandra istället för en pw, va galet skönt och jobbigt ;) haha min kondition är verkligen noll! Men med lite mer träning så blir de nog bra och så orkar jag springa hela rundan haha;) skönt nu efteråt iallafall :) när jag kom hem hämtade jag bara pengar och gick till ica och köpte jordgubbar och soppa, så ska äta nu och ta jordgubbarna till kvällsmys!


21 maj

Underbara sommarväder! 
Har haft en inte så krävande skoldag idag, kollade på film på de första lektionerna och sen pratade vi bara lite med läraren på sista. Jag och alexandra satt ute och solade på lunchen och de va så galet varmt men skönt, äntligen lite riktig värme!

Så när jag kom hem la jag mig en stund på baksidan och solade, 35grader och vindstilla så orkade inte sola så länge men skönt va de! Har nu kollat runt på internet ett tag och ska ta och skriva klart samhällen, blir en pw senare också. skön dag med andra ord! puss


20 maj

Slut på ledigheten och tillbaka till skolan imorgon igen! Men vi räknar ner dagarna till studenten, wiiieee!

Har haft en bra dag, har varit fint väder så har suttit ute under dagen och martina och jordan kom förbi en stund och jag fick en jättefin present av dem! Har även varit och solat, nästan gjort klar samhällsuppgiften, kollat på fotboll med tjejerna och tagit en 1,5timmes pw! Så har hunnit med mycket och de känns bra. Laddar nu batterierna för en ny skolvecka och ska ta och sova nu, natti!

19 maj

Det är den 19e maj och jag är nu 19år! Haha inte för att det känns så speciellt och jag känner mig inte äldre för det ;) men jag tycker alltid att det ändå är en speciell känsla dagen efter! För ett år sedan var jag helt till mig eftersom jag då blivit en 18åring som fick börja gå ut på krogen, ta körkort, köpa saker vid 18årsgräns, skriva under papper, ja det mesta! Speciell känsla en som numera nästan känns som om det varit i evigheter det varit så! Men har haft ett riktigt bra år iallafall som 18 och hoppas på ett minst lika bra som 19år!

har varken blivit bloggning i tordags eller igår men har haft fullt upp trots ledighet!
i torsdags åkte jag och mamma till västerås och köpte skor och underkläder till balen och även storhandlade inför min födelsedag, hade en mysig förmiddag ihop! Sen hem och vidare ut till faster så skulle vi fixa med balklänningen. längtar tills jag får snvända den, bara en vecka kvar! blev kvar där länge men klänningen blev klar och hade en mysig eftermiddag där! Väl hemma så åkte jag, mamma och pernilla till kyrkogården med blommor och ljus för gammel mormor som skulle blivit 99år. Sen så träffade jag emma och vi hade med oss lite gott och åkte upp till månsan och hade det mysigt och sen åkte vi vidare lite. hade en bra kväll iallafall :)

Igår, som alltså va min födelsedaaag :D jag och mamma bakade och städade hela förmiddagen men lite hjälp av pernilla som gjorde en asgod tårta! Kom sen lite släkt under dagen och fick en massa fina saker. Tusen tack igen till alla underbara! På kvällen sen så kom tjejerna på middag och jag hade gjort plankstek, haha aldrig att gör de igen! Gick väl att äta men ;) Blev en bra kväll med lite kubb och så också med mina fina!

Idag har jag bara tagit det lugnt! Skönt efter två dagar med fullt upp! Drog mig i sängen länge, har städat lite och solat ute med va också iväg och solade, skönt! Nu ska jag fixa till mig lite och se om de blir nått kul ikväll.

Puss

18 maj

Hade en superbra födelsedag med min fina släkt och fina vänner och har fått många fina presenter. En bra 19års dag med andra ord! Älskar er, ni är bäst!

Tack till alla andra för alla gratulationer! :)



15 maj


Pappa kunde inte komma hem till helgen när jag fyller år så då fick jag de här på posten idag, haha jag vill öppna nu!


15 maj

Slutade halv två så har varit hemma en stund och pluggat och ätit lite. Nu ska jag iväg och gå dubbelt ikväll igen på åkra hemtjänst! Inte alls sugen för jag är så trött men men:)


14 maj

Ibland är man glad att det finns tur här i livet, skönt att du klarade dig oskadd <3


14 maj

Inte en sån jobbig dag. Hade film på morgonen i skolan, såg världens psykfilm! De va väl passande till psykiatri kursen men den va inte rolig!
Sen hade jag matteprov som gick jättedåligt, men hoppas kunna få till en g ändå. Bara är så att jag ska klara matte b!

Slutade runt tolv så då åt jag lite lunch hemma och kollade på två avsnitt av oth, har pluggat också och ska snart iväg till åkra hemtjänst som jag ska hå dubbelt på ikväll och imorgon. Va ett år sen jag va där och hade praktik så de är ju skönt att man kan lite om stället! Slutar vid nio då ska jag hem och plugga igen!

Suger att de är skitväder för jag kommer bli blöt då... Ååh :(


13 maj

Skulle behöva sova, men kan inte!
Tänker alldeles för mycket. Tänker oxh blir både stressad och nervös med tanken på framtiden, studenten, veckorna nu innan studenten, allt inför balen, sommaren, hösten, typ livet!

Känner mig såhär just nu


13 maj

Tog en lång pw nu på kvällskvisten med ett stopp hos syster en stund, så härligt väder ute! Kände att jag bara var tvungen att komma ut efter att suttit med plugg hela dagen. Var som rena sommarkvällen ute fast inte så varmt då, men mysigt! Längtar till alla sommarkvällar nu! Hoppas på ett bra schema i sommar så man kan ha ett par bra kvällar :)

Nu ska jag ta och fixa lite och sen lägga mig och sova, helt trött i huvudet! Laddar för en 3dagars skolvecka och födelsdag på fredag! känns som en bra vecka!
Puss


13 maj

Efter en lång pluggdag igår så åkte jag mamma och kevin som vi var barnvakt åt, hem till mathias och kim och fick tacos där, va både gott och mysigt! :)
Sen när vi kom hem därifån så åkte jag hem till ida och efter ett tag bestämde vi oss bara sådär för att åka till västerås. Emma följde även med då också och vi fick en mysig kväll! Träffade på sebbe simon och några till också där.

Idag ska jag plugga hela dagen också, PA ska bli klart och jag är väl så gott som klar men har också matte som ska göras för de har jag prov på imorgon och sen måste jag plugga psykiatri och sjukvård också. Ska gå dubbelt imorgon och på tisdag kväll på åkra hemtjänst så då hinner jag inte plugga så mycket!


12 maj

Spelas just nu i min spellista!




12 maj

Tog sovmorgon till elva och har precis ätit frukost så nu äre PA och matte som gäller resten av dagen!

12 maj

Blev ju inte en allt för lång myskväll med mamma ändå, Emma, Adam och Sofia kom och hämtade upp mig runt tio och så åkte vi hem till Jocke och kollade klart slutet på hockeyn där, dåligt Sverige!! Sen har vi varit runt och träffat lite olika folk, så blev en helt okej/bra fredags kväll, med söta vänner! Men nu ska jag sova i min underbara säng och med mitt sovsällskap Astrid! ;) godnatt!


11 maj

Skjutsade precis sebbe, marat och Simon en sväng men nu är jag hemma och ska jag ha fredagsmys med mamma och kolla på hockey, mys:) tidigare gjorde vi hemmagjord pizza och de va riktigt mums!


11 maj

Att helgen inleds med en regnig fredag = inte ok!
Jag känner mig så otaggad och opepp på allt då! Men att det överhuvudtaget är fredag är ju ändå underbart!

Men helgen består dock av en rejäl plugg helg.. jag har verkligen ingen lust alls men samtidigt så vill jag bara få alla saker bra gjorda och få in dem nu så det är bara att köra på, inte långt kvar nu!!
Som ida, jag och alexandra sa "vi ses väl på måndag igen", haha de känns fan så nu! men nått kul ska jag väl försöka klämma in i helgen tycker jag, det visar sig!

Nu har jag iallafall gjort te och ska sätta mig och skriva PA nu, tänkte försöka få klart de idag!
Hörs senare, puss


10 maj

De gick ju sådär med solandet! Insåg att jag inte hade några löspengar hemma, då skulle jag åka och ta ut pengar men insåg att mamma hade bilen! Det renar ute och spöregnar mellan åt ute och vill inte bli sjuk igen, så se blev ingen sola.. Typiskt!

Men har bakat scones nu iallafall och tänkte överraska med lite mys tills mamma kommer hem!


10 maj

Skönt med en kort dag i skolan, fick sluta ett! Har gjort ett prov och hoppas de gick bra!

Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte mamma, Pernilla och Kevin. Blev en fika och sen fick jag med mig en tshirt hem och så har jag även fått ett linne av mamma som hon hade köpt i Västerås!

Nu har jag nyss målat naglarna och väntar på att de ska torka nu så jag kan gå och sola med Ida, skönt:) resten av kvällen ska jag bara slappa, hade inte tänkt göra nått plugg alls ikväll och de är sååå skönt!


9 maj

Den här skulle inte jag tacka nej till i studentpresent!!


9 maj

Har satt på mig myskläderna för att åka hem till Ida och plugga lite!

Puuss:)


9 maj

Slutade skolan halv tre, då åkte jag och hämtade upp mamma så åkte vi till Pernilla och fikade lite, mys:) sen åkte vi ner på stan en snabbis och sen handlade så nu ska jag laga enchiladas! :) sen blir de plugg resten av dagen/kvällen!


8 maj

Kommer aldrig sluta tröttna på alla bilder av min älskling. Du är så jävla saknad! du har gjort en del av mitt liv så himla bra, du är en del av det och du va bäst<3

 


7 maj

Hej och hå!
Trött som jag vet inte vad, skönt att sova nu. Älskar att sova!

Hade en kort dag i skolan idag! Har sen pluggat, varit på stan med bästa mamma och köpt skor till studenten! Sen tagit en pw och så har jag också varit ut till Ida med lite gott och som sällskap för hennes majsan va inge pigg, men hoppas hon piggar på sig nu. Håller tummarna! finns inget värre än när ens älskling är sjuk:(

Natti, puss och godnatt!


6 maj

Hela dagen har varit riktigt skön! Fint väder med massa sol och bara tagit de lugnt men med lite plugg då, helt okej!

Myst med mamma nu ikväll med jordgubbar, inte helt fel som avslut på kvällen. Men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon och redo för en ny skolvecka, inte långt kvar nu!
Natt natti


6 maj

Hade en mysig kväll med Emma igår! Och jag fick uppleva min livs första street race haha! jag som inte är ett dugg intresserad av bilar tyckte faktiskt att de va lite coolt, även om vi inte såg så mycket men lite!

Idag tog jag en sovmorgon lite väl länge tycker jag, till halv tolv! Så nu ska det pluggas resten av dagen och ligger i solen och då är de ju helt okej!



7 maj

Det gör så ont så ont så ont.
Att vara utan häst är ett helvete

 


5 maj

Frukost nu och sen ska jag träffa tjejerna så ska vi fixa med vårat PA!


4 maj

Jag har så jävla ont i min hals och värst är det nu på kvällen och morgonen! Varje gång jag sväljer är en pina. uuuusch! Massa gnäll nu.. Men de bara blir så! ;) 

Men mys hade vi ikväll iallafall på landet:) och nu har jag även beställt löshår till balen och så har vi bestämt mat till studenten, längtar!!!

Heeejs

 


4 maj

De va inget fel på min hals, så de va ju skönt! Känns som att jag sväljer en sten varje gång jag sväljer och så kan det kännas upp till 10-12 dagar, yeees va härligt!

Men har iallafall hunnit med att vara barnvakt åt kevin också, mellan halv tre och fem, vi har lekt massor! Lilla älsklingen!

Men nu väntar jag på att mamma ska sluta jobba så ska vi åka ut till faster för hon ska bjuda oss på middag, vi ska även fixa och sy min balklänning! Så tror de är de enda som händer denna fredagskväll!

Hej så länge!


4 maj

Älskar fredagar när man får sluta tidigt! Så nu sitter jag också kollar på oth och äter as god soppa!

Ska om ett tag till vårdcentralen och se om de är nått fel i halsen eftersom jag har så svårt att svälja! De visar sig helt enkelt.

Puss


3 maj

Blev en mys och pluggkväll hemma hos Ida tillsammans med lite gott! Myspys!

Ska kolla på BB nu men får se om jag orkar kolla eller om jag somnar, men godnatt iallafall!


3 maj

Är barnvakt åt Kevin just nu, han är inte så pigg så han har i princip sovit hela tiden jag har varit här så har passat på att göra lite plugg då! Duktiga jaaag. suttit ute i det fina vädret också, skönt!

Har haft baldansträning i skolan idag, haha gick väl bra bara att man ska komma ihåg att hundraelva stycken danser bara, nej men 4-5 olika iallafall! Men längtar till balen nuuu:) annars har väl skolan gått bra, gjorde en redovisning och fick sluta tidigare på sida lektionen!


2 maj

Min lilla älsklig sover redan och de ska jag också göra nu! Godnatt!


2 maj

Ojdå, de förra inlägget skulle publiceras efter åtta och inte nyss!

Haft en rätt så bra dag, fint väder och då blir jag på bra humör! Har pluggat hela eftermiddagen och kvällen och fått två saker klara, alltid nått! Va även ut till västerfärnebo en stund så jag kunde göra en uppgift, men nu har jag fixat min dator så den funkar också! Men alltid mysigt på landet och träffa världens bästa släkt!

Nu ska jag och hostan gå och lägga oss och så fick jag även huvudvärk på köpet, ikväll är de synd om mig ;) godnatt!


2 maj

Mitt i allt pluggade gjorde jag lite gott till mig själv som jag tycker jag förtjänar :D


1 maj

Ligger nedbäddad i sängen och kollar på sons of anarchy. Är inte ett dugg taggad på skola imorgon och bara tanken på alla inlämningar och sånt som ska in gör mig illamående!

Men annars då, första maj idag och dagen har varit helt underbar! Fint väder och varmt så har solat hela dagen med mamma, perfekt när man va lite trött i h seg. Fick en hel del färg också, fast mer röd än brun men alltid nått!

Valborg igår och kvällen blev lyckad och jag hade en bra kväll/natt med mina vänner! Efter att vi ätit och gjort oss iordning hos Ida gick vi till Adam och förfestade där. Sen gick vi ner på stan och sen vidare in på hotellet, va roligt folk ute och jag hade kul! Till sist hamnade vi på kebaben och efter ett tag där kom jag hem, lagom trött och sliten! Men en kul kväll iallafall :)


1 maj

Blir grillat nu med mamma, syster, fredrik och Kevin! Mysigt avslut på denna långhelg! :)


RSS 2.0