30 juli

dålig bloggning på hög nivå! inte okej.
tänkte sammanfatta dagarna lite kort nu bara.

i tisdags tränade jag ju ransta, tyckte det inte gick så bra alls, vi fick inte till vissa språng och ingen rytm hade vi. hoppa gör hon ju men det ska ju kännas bra också. men det är väldigt sällen vi har dåliga träningar så ibland måste man ju sa såna också! haha jo hon stannade ju en gång, monica trodde det var för att solen kom fram precis emot oss, så jag ramlade av! fast gjorde en riktigt snygg avsittning och ställde mig på benen direkt! haha även carro gjorde en vurpa men hon måste träna mer på hur man gör för hon landade på knä ;) så nu blir det tårtkalas i stallet på tisdag :D
på kvällen sen träffade jag ida och alex, vi åt donuter! favoriterna. sen åkte vi upp till linus en stund där de va fest men vi åkte hem rätt tidigt ändå men de va trevligt!

i onsdags så på kvällen träffade jag ida och alex och vi åkte ner på stan för att se markoolio! haha grym ju! sen kikade vi lite på stan och taggade vi för fest uppe hos linus! bara de att killarna hade ingen skjuts hem från sätrabrunn så fick åka dit två gånger först och hämta dom, smartaaaa. men sen blev de all in på kvällen, haha blev en aningen för full men kul hade jag iallafall! vi sov även kvar där över natten så

i torsdags blev det en lugn morgon, åkte hem till ett ungefär och åkte till stallet och fixade och sen vidare för jobb halv fyra, skapligt seg jag va. som en geleråtta! gick bra att jobba iallafall och jag slutade halv tio. åkte då hem till alex och träffade henne och ida, satt och drack och hade det lite mysigt! åkte och överrasskade dom hemma hos jocke och var där ett tag, åkte hem rätt tidigt eftersom jag hade jobb 7på fredagen.

och så igår, fredag alltså va det jobb mellan 7-13. skönt med en kort dag men de va segt. gick bra iallafall och efter att jag slutat så hämtade jag upp ida så tog vi en vända på stan, hittade inget men vi tog en mysig fika iallafall! ut till stallet och fixa och rida på min finfina häst! red i paddocken och hon kändes super. hem och göra sig iordning för en utgång på sala festivalen med mickis och carro! blev lite förfest hos mickis och de va trevligt! hade en bra kväll sen också! :) tack tjejer ni är grymma!

blev en seg morgon för mig imorse också, men så äre! pernilla kom hit på förmiddagen för jag skulle locka hennes hår och så plockade jag hennes ögonbryn och lite sånt, för jag är ju en sååån snäll lillasyster :) har varit till stallet idag och var med om en as roligt grej när jag var ute och red haha! nu har jag precis ätit och duschat och laddar för en ny härlig kväll! ida och alex kommer hit snart och gör sig ordning med mig :)

26 juli

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

jag och malin i thailand 2001 :)


26 juli

ovisade träningsbilder, tagna av Jeanette Smeds :) (men tagna med carros kamera, klart du också ska stå med carro!) :)



26 juli

skönt med en ledig dag! :)
vaknade runt nio men låg kvar i sängen till runt tio. gjorde mig iordning lite snabbt och drog ut på en promenix, så skönt att rensa tankarna med musik! nu är jag tillbaks hemma igen och hade hoppats på att kunna lägga sig på baksidan för att sola lite, men nu har solen förvunnit??? typiskt. men får hoppas den tittar fram snart!

annars idag så händer det väl inte så mycket, men ska träna ikväll och träffa ida iallafall :)
naaaajs de, och nu ska jag ut och jaga solen!



25 juli

så skönt att bara ha jobbat 7.30-12.30 idag! och ska bara jobba två dagar till den här veckan, njuter :)

åkte hem och bytte om och åt lite lunch när jag slutade och sen följde jag med syster till västerås. hon köpte lite presenter till fredrik som snart fyller år och sen kollade vi runt lite i affärer! fick med mig en tunika hem, mascaraa och en grimma till C! får se om vi åker dit igen på onsdag när lönen kommer :D

nu ikväll ha vi grillat med pernilla, fredrik och kevin! mys! nu sitter jag och kollar på sista johan falk filmen som går på tv. fraaaaank drägglar man ju över!


25 juli

5e bilden: En gammal bild på dig själv

gammal och gammal.. men 4 år gammal iallafall!

24 juli

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

konstig tid i mitt liv vet jag inte om jag haft? men bra tider har jag ju såklart haft och bla när man va liten så hade man inga bekymmer och då va de mesta bra hela tiden. så det är något man saknar även om det är helt okej nu med. här är iallafall jag när jag va liten :)

24 juli

jobbar 11.30-21.30 och nu är det bara att gå och lägga sig för en ny jobbdag imorgon! Tack och lov en kort dag bara! skönt också att jag bara har en helg kvar att jobba, gillar mer att jobba i helgerna!

annars idag så har inget hänt, har ju liksom bara varit på jobbet! eller jo jag har ju varit i stallet såklart! longerade C i regnet, för det kom ju såklart regn när vi skulle ge oss ut i paddocken och slutade lagom när vi var klara. hade sällskap av en av katterna också hela tiden jag var där, haha så söt!

nej dags för tv och sängen nu!


23 juli

3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

eftersom det finns så otroligt många man inte vill släppa taget om och man har ju inte alla på en och samma bild så får det bli en på världens bästa storasyster. hon är en av dom!

23 juli

idag är de jobb hela dagen låååååång!
men är hemma på rast nu mellan 12-16.30 så ska väl tillbaka om ett tag igen. ska ta mig en dusch och ut till stallet och fixa innan. Idag får c vila för har ingen ork alls att rida. har sen jag kom hem ätit lunch och sen druckit te och kollat på film, step up 2 blev det! hann med en lite sovstund också!


22 juli

sämsta dagen på länge tror jag nästan!
dagen började ju inte alls bra när man blev väckt av jävla åskan! haha galet va rädd jag va inatt och imorse usch! planerna för dagen blev ju inte heller som de va tänkt. Hade iallafall det bra i stallet, red ut med mickis och vi red nästan vilse och trodde hästarna kände björnlukt och massa. galet iallafall när vi är ihop! blev en ganska lång tur men härlig!

har nu ikväll varit barnvakt åt min kära systers barn. men är man snäll och ställer upp på en fredag kväll så är man fast en att man kunnat göra betydligt roligare saker.. men jag ska ju upp 7 imorgon och jobba till halv tio på kvällen så jag tror jag behövde ta det lugnt ikväll.. jaja, har haft det mys nu med syster med te och grejer på ikväll iallafall!

Ska även sova här inatt eftersom mamma inte är hemma och jag inte vågar sova själv. hihi! men lite också för att dom har varnat för oväder och jag är galet rädd för åskan så då sover jag här istället.. så äre! natti natti

22 juli

Åååhåå va trött jag är, men vad ska man annars räkna med när man gått upp halv sex på morgonen? Men ska snart sova, ska bara skriva klart här först! Kan ju börja sen men att min häst va helt underbar idag! Jag och mamma åkte ju över till Sorf så jag kunde hoppa lite där, har ju inte hoppat sen hon var sjukt så tog de relativt lugnt på ca 80 och sen höjde vi så de blev några språng på 105,kunde inte låta bli! Hon var kanonfin! Sen nu ikvällhar jag tillbringat min kväll med ida&tilda! Åkte till Heby och träffade Adde och Nicklas ett tag och två till som va tvillingar men kommer inte ihåg va dom hette haha! Sen åkte vi in till Sala igen och se vidare till Ransta och släppte av tilda! Sen va de menigen att jag och ida skulle à lite myskväll och göra några grejer men de planerna försvann när vi blev förföljda sen av några idioter, så vi körde runt i hela Sala med tre bilar efter oss som vägrade ge sig hahah så kul även om jag fick lite småpanik i början! Höll på så väldigt länge men nu är jag äntligen hemma och ska sova nu, får sovmorgon imorgon också för då är jag LEDIG!!!

21 juli

2a bilden: En bild på dig själv

en sån otroligt fin och seriös bild haha


21 juli

Har jobbat en kort dag idag, 7-13. skönt!
Har varit hemma nu en stund och ska ta tag i att städa mitt rum nu hade jag tänkt. Ska ta stallet lite senare, skulle egentligen åkt och tränat i ransta men monica ringde och sa att hon inte kunde så jag och mamma ska åka över till sorf och hoppa lite istället senare. :)


20 juli

Bara för att jag tycker att bloggen ska få lite mer bilder så ska jag köra med den här listan dagarna framöver :)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: En bild på någon i din familj.
'



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.




20 juli

har varit på bio ikväll i västerås med dessa pinglor, såg kronjuvelerna! Rätt konstig var filmen men ändå bra och sorglig! besviken bara på att björn gustavsson var med jätte lite, hade velat att den snyggingen skulle varit med mycket mer!


20 juli

dags att åka till världens bästa kuse nu!




bilder ifrån vänsta i år

20 juli

Dags för en powerwalk med min underbara vän ida nu!

19 juli

har haft en bra dag hittils! har tagit en skön sovmorgon och sen varit i stallet. C kändes super när jag red i paddocken idag! Jobbade mycket på galoppombyten för dom har det varit lite sisodär med nu de senaste men idag satt dom när jag bara anstränger mig lite haha. hur mysig som helst var hon också. finaste!

nu har jag precis duschat och ska föna och platta håret lite snabbt nu och sen äta och sen börjar jag jobba halv fyra! slutar kvart över nio, skönt att ha gått ner på 75% nu så man får lite kortare dagar! 

igår hade jag det myskväll med ida, ida och alex! behövdes verkligen :) 
men nu måste jag gå och göra de jag måste så jag blir klar och kan åka och göra lite nytta sen!  hejs!



17 juli

har haft KAOS idag! på jobbet alltså. men de orkar jag inte berätta om nu! började sju imorse och ska gå till halv tio ikväll.. men är hemma nu på rast mellan ett och fyra! skulle egentligen haft längre rast men vi hade så lite personal så vi var tvugna att jobba över. helt slut är jag och känner inte alls för att åka dit igen. sen är det bara att åka hem och sova och upp och jobba sju imorgonbitti igen.. yeeees! har inte ens varit i stallet idag men de har min bästa mamma gjort istället!


 vill tävla, så sugen! har inte tävlat på en månad men vi får se när nästa blir! Foto; Carro Bergdahl

15 juli

Har jobbat idag 12-21.30 nu har jag precis ätit lite kvällsmat för jag åt inget på jobbet idag och nu väntar sängen för en ny jobb dag väntar imorgon, mellan 7.30-17.00! Skulle egentligen träffat mina bästa en stund ikväll men har verkligen ingen ork så försöker spara energin för jag ska träffa dom imorgon som tur är iallafall! Min helg är annars allt utom kul eftersom den består av enbart jobb i princip, men det ger ju bra med pengar iallafall! Blir så avis på andra så här på kvällarna när de är helg och man vet att andra har kul men man själv ska sova och jobba hehe. Men jag får mitt roliga sen när lönen kommer och de andra som ska göras, Leksand till exempel!! Nej men om man ska sluta klaga nu och lägga sig och somna till en film istället, så får det bli :)

14 juli

Hallå där! Ligger just nu och kollar på filmen den där Mary som går på tv just nu. Haha rolig film! Har nu ikväll varit med mamma och ätit och druckit gott på Lindströms! Supermysigt va det! Har tidigare idag gjort ärenden på stan, hälsat på mamma på jobbet, träffat syster, varit ute på en promenix och även varit i stallet hos min fina. Så har hunnit med en del idag! Nu väntas det jobb imorgon men måste till stallet innan så måste läggs mig i tid ikväll.. Mobil bloggar även så det är därför texten blir i en enda röra haha! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen! Puss och godnatt till alla underbara!

13 juli

haft en underbar ledig dag!
började med en skön efterlängtad sovmorgon! vet inte när jag hade de sist, jag var ju ledig åså i helgen men hade ingen då och ja, det va såå skönt! beroende av sånt ju!
Sen var jag hemma och fixade och lite sån i lugn och ro sen åkte jag till stallet och fixade till S och C och sen vid ett åkte jag och hämta upp bästa lisa på tågstationen! :) Åkte upp till månsan och la oss där och solade och hade det underbart. på eftermiddagen träffade vi sen även ida och så gick vi och åt pizza och hade lite mys i parken! Sen nu ikväll har jag haft det mys med ida & alex också! :)

sen har ju den smarta dannis varit i farten också! jag la mina nycklar i lisas väska som hon åkte hem igen med till västerås! yeees. men får ju tillbaka dom imorgon igen men blir så trött på mig själv som glömmer allt hela tiden. men det är väl inte heller så konstigt, antar att man blir som man umgås eftersom jag jobbar hela tiden med de som glömmer ;)

nu ska jag kolla lite på film. ledig imorgon med! LYCKA! sen väntas 5dagars jobb igen..


10 juli

Sliten tjej här! och nu är min tre dagars ledighet slut och det är jobb igen imorgon och även en helvetes vecka! Men har haft bra ledigar som tur är iallafall!

igår va vi in till västerås jag, ida och hennes lillasyster igår på powermeet. Träffade mycket trevligt folk och vissa som det verkligen var på tiden att träffa! kul va det verkligen! :) kul att jag alltid ska vara den som är den också... men det är väl trevligt! hade en riktigt rolig kväll iallafall och när vi kom hem med bussen vid tre så slutade det ändå med att vi var hemma halv fem? så kan det gå! sov hos ida inatt också! :)

idag har jag haft en helvetes dag. för det första så var jag så sjukt trött och seg hela dagen. för det andra så har jag blivit så sjukt sviken av en person, va längesen som jag grinade och va så arg! för det tredje höll jag på att krypa ur skinnet med åskvädret idag. Men jag har varit ute hos bästa farmor, farfar och faster och ätit god middag och bara myst på landet där jag älskar att vara! bästa är ju också att bara gå och äta massor av bär hela tiden. Sen har ju hästen också varit en pärla idag, puss till henne!

börjar 7 imorgon så jag behöver verkligen sova nu. hejs


8 juli

Kom hem nyss, har haft en bra kväll med bra personer men nu säger jag godnatt!

8 juli

njuter av min ledia daaaag :)
har preis ätit jordgubbar och mjölk, typ de jag lever på för de är så gott!
Har legat ute i solen ett tag nu men måste sticka iväg till stallet nu, hovis kommer två.. jätterolig tid när det är fint väder ute men vad gör man inte för att ens älskling ska få nya skor! :)

7 juli

Skönt med lite långledigt nu fredag-lördag-söndag! precis vad jag behöver :)
Idag har det varit jobb 7-16 segt har det varit och jag har varit på jätte solhumör,  jag vill också ligga på stranden och sola! Hoppas på lite fint väder nu i helgen iallafall :)

Sen har jag fixat stallet och ridit ut på C idag, skrittade ut henne och vi höll på att bli uppätna av alla insekter! Imorgon ska jag även börja köra igång med traven också och även snart galoppen. Skönt att hon är i kondition så att det inte har tagit så hårt på henne med den här veckans vila/skritt när hon varit sjuk!

Nu ikväll blev det lite bad med ida, alex, jocke och linus hemma hos linus! Sen när jag kom hem slängde mamma i lite ny färg i håret, var på tiden så de va skönt! nu känns de fräscht igen! :)

6 juli

När det bokat och klart med våran resa till leksand i augusti! Kommer bli så grymt och alla är ju redan taggade så de kan inte bli bättre!

Sitter just nu och äter jordgubbar och mjölk! Farmor hade varit och plockat idag så då kom hon med två fulla skålar till oss, inte helt fel :) bästa farmor!

Men snart ska jag ta och lägga mig i sängen för det är dags för jobb 7.00 imorgon igen!

6 juli

har haft en mysig förmiddag i stallet, nu har jag varit hemma en liten stund och nu är det dags för jobb!

5 juli

en dålig dag har det varit idag! men som slutade bra iallafall :)
har jobbat mellan 7-13, skönt med en kort dag! lunchade med ida och alex efter jobbet sen också! Åkte ut till stallet på eftermiddagen och skrittade ut på min älskling! 7 dagar sen jag satt på hennes rygg så det va underbart! helt sjukt att något sånt kan göra en så glad :)

åkte sen hem till alex och träffade henne och ida igen för dagen :) kollade på en hemsk film, svinalängorna! sevärd men hemsk som sagt! sen har vi kollat på en lite resor också, eller bara på en av dom! ih längtar för de kommer bli grymt! :D

nu ska jag strax gå och lägga mig för det är dags för jobb imorgon igen, 12-21.30! pengar!!
hade ju en ledig bra dag igår också med sovmorgon, städning av mitt rum, stall och grill i lånsta! men nu - GODNATT!

3 juli

Jobbat färdigt min första helg nudå.. det tar verkligen på krafterna! idag blev det också en rätt lång dag, från 7.30-17.00! imorgon är jag ledig, så skööönt! Den här veckan har jag jobbar 6 dagar så ska bli skönt att bara jobba tre dagar nu den kommande veckan!

Efter jobbet åkte jag hem en snabbis sen åkte jag, alex, jocke och lövet ut en snabbis till stallet för att ge C sista medicinen. skönt! så är det bara några dagars vila till sen så ska vi börja köra igång igen! mamma hade fixat allt det andra så det slapp jag göra :)

Vi åkte sen vidare till lånsta för lite bad, hur man nu gör det en sån här kall dag!?! men faktiskt så va det rätt skönt i vattnet och efter att man varit i ett tag så blev det ganska behagligt! Sen skjutasde vi hem jocke och lövet och hämtade upp ida&ida istället. haha här byter vi bara ut personerna! Åkte och hyrde film och så blev de lite gott till de och så spenderade vi resten utav kvällen hemma hos karlsson! myskväll :)

Nu är jag helt slut så jag ska faktiskt ta och lägga mig nu, och sen sova ut imorgon!
 


1 juli

Sommaren går FÖR FORT! det är ju hur kort som helst om man jämför med de andra årstiderna..

Idag har dagen bestått av jobb 12-21.30 och innan jag började jobba fixade jag min kusebuse! Tack och lov gick det bra idag att få i henne pencillinet, nu har vi bara fyra dagar kvar haha! Och de andra fick hon också i sig snabbt, skönt de! Hon var typ världens gladaste idag också av att få komma ut i hagen eftersom hon fick stå i boxen hela dagen igår.. skruttan!

Sjuk har jag också blivit!  Förkyld och ont i halsen och sen lite huvudvärk då och då också! Då är det ju extra kul att jobba i helgen också men då hoppas jag att få vara frisk iallafall när jag är ledig :)

Nu ikväll har jag inte gjort något, bara varit hemma. Jobbade ju till halv tio och ska upp tidigt imorgon för att hinna med stallet innan jag börjar 11.30! Men men, pengar pengar! Kul liv man har känns det som just nu.,. men nu ska jag sluta vara på de humöret, för ett tag iallafall :)



bild sen midsommar!


1 juli

Bilder från senaste tävlingen på SORF :)

Foto; Lovisa Kanfalk Gustavsson

Foto; Linnéa Johansson

RSS 2.0