30 september

DÅLIG DAG!
Hade ju iof sovmorgon imorse och de var ju skönt men sen när jag skulle iväg till stallet så lyckades jag göra något med bilen så att den inte går att låsa upp, lyckat!! fick slänga mig på cykeln och cykla iväg iallafall, skönt väder ute iallafall!

Sen när jag cyklar hem från stallet cyklar jag i ett gupp och nästan ramlar, haha skrattar för mig själv för de måste sett så fult ut men tur ingen såg iallafall, men ont i benen fick jag ju såklart. otur ska man ju ha ibland, annars är de inge kul!

Har precis lagat mat till mig själv och de vart gott! Ska städa lite här hemma nu och sen iväg på praktik 16-21. De är min fredag de! men får se vad som händer senare ikväll, ha en bra fredagskväll ni andra iallafall!

29 september

Är ledig idag! underbart ju!
vaknade ju upp hos pernilla, vi körde iväg massa skräp till returen och så, galet varmt ute för att vara i september, mysigt väder! Sen åkte jag iväg till stallet under dagen och red iväg till sorf och hoppade med ida och joanna. Gick väl bra är nöjd iallafall! P&j i heby på lördag, ska bli kul!

Sen hem igen och så skulle jag iväg igen.. Skulle hjälpa pernilla att hämta deras tv som de hade lånat ut till en kompis, sen iväg igen för att hjälpa mathias att slänga hans gamla säng, han har ju flyttat till hus nu! :) Så transporten och jag har jobbat oss varma hela dagen! Lyckats fickparkera med transporten också mellan två bilar och som jag är stolt över hehe! och de roligaste av allt är ju när man backar med den! :D

nu ikväll var jag och ida till kvarnen och åt lite pizza, sen fick vi sällskap av lövet, linus, jocke och alan en stund för de kom hit. Nu har de åkt och jag och ida ska lägga oss i sängen nu för en ny dag imorgon! natti natti


28 september

Äntligen finns mobil blogg.se appen!
Så just nu mobilbloggar jag hemifrån syster, ska sova här inatt! Hon ville att jag skulle sova hos henne någon dag i veckan och då blev det idag, så idag ska jag sova utan min kära sambo! Men vi har ju iallafall träffats och ätit god spagetti och köttfärsås som vi lyckades bra med!

Iallafall så har jag och Pernilla röjt lite nu ikväll på deras övervåning som dom ska göra om så vi plockade ut lite grejer i gäststugan och vi hittade massa gamla dagböcker som hon skrivit, så galet kul att läsa haha!

Har haft praktik idag också, fast gick kväll idag, 5 timmar bara med de va segt.. Ledig imorgon iallafall :)

Natti natti


26 september

från klassfesten förra helgen;


27 september

hade världens segaste och längsta praktikdag idag! gick ju mellan 7-17 och de va segt som sagt, fanns inte så mycket att göra! men de är ju trevlig personal och min handledare är supergullig!

så när jag kom hem så va det bara att åka iväg till stallet. Longerade C i paddocken och hon hade lite svårt att slappna av i ryggen, men hittade inte inspänningstyglarna så tog snodden så vet inte om det var därför, den är hon ju inte lika van att jobba med.. jaja men i slutet jobbade hon på bra iallafall :)

har nu varit hemma ett tag och ätit och tagit de lugnt, och snart kommer även sambon hit! bästa!
får se om jag skulle färga håret på linus ikväll också annars får vi se vad vi gör ikväll!


nu kom ida så nu ska jag umgås med henne! pusss


26 september

några få bilder från helgen hemma hos mig;


26 september

Dåligt uppdatering på hög nivå måste jag säga! Men har knappt suttit vid datan på flera dagar, kollat fejjan lite snabbt bara! men nu så tänkte jag skriva om helgen som va, en riktigt rolig helg!

i fredags så hade vi sovmorgon och endast en lektion i skolan, naturkunskap som är så galet tråkigt! slutade iallafall halv tolv och då åkte jag och ida till stallet och red kusarna över till sorf och trimmade lite i paddocken där, tyckte C kändes fin! Fick skynda mig sen till skolan igen vid två för då skulle jag göra ett litet prov, jag hade missat en obligatorisk lektion när jag var sjuk tidigare så då fick jag komplettera det med ett prov, kändes bra gjorde de.  Sen blev det stan en snabbis med ida för fix inför kväll då vi var bjuda hem till alex och fira henne för hon fyllde 18 på lördagen! Super trevligt va det! Senare på kvällen åkte vi hem till mig och småfestade lite, trevligt va det!

i lördags så kom lisa från västerås och tillbringade kvällen till en början med mig och ida! :) till en början åt vi god middag osv sen kom även ida och alex och vi förfestade tills vi skulle ut på alex krogen debut! eller rättare sagt jag och alex och ute på hotellet mötte vi flertalet härliga människor som alltid! Mötte upp linus på hotellet också och följde med honom till jocke sen så var vi där ett tag och träffade lite folk! sen på hemvägen så fick jag mig ett trevligt avslut på kvällen också, haha galet! ida stackarn hade ju fått vara hemma eftersom hon bara är 17 så när vi kom hem runt fyra så hade hon diskat och gjort fint tills vi kom hem och vaken var hon också, sötnosen!

och igår, söndags, så tog vi det lugnt på förmiddagen och sen på eftermiddagen var jag och ida hembjudna på mat hemma hos henne! mys va de och sen åkte vi till idrottshallen och kollade på seriepremiären för damerna i innebandy, va ju helt okej att sitta tillsammans med brandmännen också ;) mys kväll hade sen på kvällen också, jag och min sambo som förövrigt har sovit hos mig varje dag nu när jag varit ensam hemma. tack vännen! ♥
 

idag började praktiken också för fyra veckor frammåt, vill verkligen inte! Men där jag ska vara så va dom iallafall jättesnälla men de var så sjukt rörigt och mycket men får hoppas jag lär in mig allt fort! söta pensionärer iallafall!

nu har jag precis kollat på ensam mamma söker, mys program! håller på att väntar in ida också för hon är på fotboll! kvällen blir väl relativt tidigt, börjar sju imorgon och slutar fem. uuuuuhhh.


finaste vännen som blev 18 ♥ love you!


22 september

Ida, jag och alex har precis ätit klart, tacos blev det ikväll och gott va de! Nu har alex åkt och träna och jag och ida ska ha lite myskväll ikväll igen och kolla film nu, sånt kan de aldrig bli för mycket av :D

skönt med sovmorgon imorgon också!


22 september

Godmorgon! Har precis ätit klart frukosten så nu är jag redo för skola! Ida ligger dock kvar i sängen och sover och sånt blir man ju alltid lite avundsjuk över! Men jaaa, så äre, vissa har de ju bra! Har sovit två nätter utan mamma nu, och de går bra haha! Har ju ida som bor här nu som tur är! Igår hade vi myskväll och förressten så hade vi de i förrigår också! Idag kommer hovis också och slår på chippans framsko, toppen! Men nej nu ska jag göra mig iordning de sista för att åka och hämta upp Alex sen! :) Puss

20 september

Har precis varit och skjutsat världens bästa mamma och maggan till tåget och vinkat av dom, för deras del väntar nu två veckor i turkiet! åååh vill också åka iväg! men nu så har iallafall jag och tjejerna huset för oss själva och de är ju helt ok ändå! kan bli galet!

nu ska jag äta lite och ta det lugnt, njuter av studiedagen! :)

19 september

Lördags;  fick en riktigt skön sovmorgon, en bra början på dagen! Åkte till stallet på dagen och red ett bra pass på ängen, fick henne väldigt fin i formen. På kvällen hade vi klassfest! första för våran del på dessa år och den blev lyckad och rolig!

Söndags; Följde med JoAnna på tävling, fick några timmars sömn iallafall men jag kände mig allt annat än fräsch, men gick gjorde det ju ändå! Det gick dock inte så bra för JoAnna, usch hon ramlade av på framhoppningen och grejer men för de flesta andra sorfare gick de bra, kul! Kändes dock riktigt konstigt att hjälpa andra och inte själv vara med och tävla, jag blev sååå sugen!
Var helt slut när vi kom hem, var galet trött men slängde i mig lite mat bara och åkte ut till stallet och fixade men C fick vila, hade ingen ork alls till att rida och sen hade hon gått alla dagar i veckan så de kunde hon och jag få förtjäna! Hem sen och sen vidare på bio med ida! Såg jägarna 2, den var riktigt bra :) Kan säga att jag somnade gott på kvällen sen haha!

Idag då, har gått i skolan från från åtta till två! fick sluta lite tidigare sista lektionen vilket alltid uppskattas! :) Har varit hemma hela dagen annars efter skolan och städat och fixat inför att mina sambos ska sova här i två veckor, är ju nämligen så att mamma åker till turkiet i två veckor från imorgon med hennes kompis så då ska jag ha inneboende hos mig här, mys! skönt med lite föräldra ledigt ;) men tror jag aldrig varit borta från mamma så länge, eller jo när jag var i thailand med pappa men annars så har jag inte de, känns konstigt!

Imorgon har vi studiedag från skolan vilket är otroligt skönt! Så imorgon ska jag ha sovmorgon och nu ska jag lägga mig och kolla på film! Har föressten haft ida här ikväll och kollat lite på ensam mamma söker åså, mys de! tränar inför de kommande två veckorna alltså ;) men de fixade vi ju galant i januari också fast då var de bara en vecka! 
 
jaja, filmen kallar med johan falk, mums för joel kinnaman!


16 september

snodde listan utav min käsaste ida!

Ditt födelseställe? - BB i västerås
Spelar du något instrument? - Nej
Dina första tankar när du vaknar? - åhnej inte skola, jag sover ett tag till !
Är du hungrig? - neeej
Vart befinner du dig just nu? - Hemma
Vart bor du? - Sala
Är du bra på..? - prata kanske?
Är du singel? - yes
Vad heter din farmor och farfar? - Siw&åke och de är världens bästa!
Vilket land kommer du ifrån? - Sverige!
Låt just nu? - Antal timmar sömn inatt? -  6-7 någonting
Vem är snyggast? - joel kinnaman och channing tatum helt klart!
Vem vet mest om dig? - syster, ida, mickis!
Vem vet du mest om? - mina fina vänner
Vad vill du ha just nu? - massor med pengar så jag kan spendera hur mycket som helst på bara shopping!
Höger eller Vänsterhänt? - höger
Språk? - Svenska and some english
Vilka sjukdomar har du? - ingen
Ditt mål i livet? - att leva livet som ung just nu med sen att ha en fin familj och ett bra jobb!
Sängdags? - mellan tio och tolv när de är skola och på helgerna så sent som möjligt!
Rädd för? - ååååska, äckliga kryp
Har du körkort? - OM JAG HAR! har haft det i tre månader och 1 dag, stolt!
Vilka cigg gillar du mest? - inga!
Brukar du svara på kontaktannonser? - haha nej
Äger du några vapen? - hemma hos mamma har jag två små pistoler och hos pappa tre stora! haha
 nu va jag ju rolig
Vilka andra namn tänkte skaa de va så ska de vara riktigt, cola såklart!
McDonalds el. Burger King? - Donken!
Mjölk i kaffet? - ja annars är de äckligt
Röker du? - nej
Sjunger du? - i duschen och när ingen hör, oftast jättehögt
Duschar du dagligen? - i princip ja 
Den starkaste du vet? - mig själv! haha nej men de har jag ingen aning om
Vill du gå högskola? - kanske
Vill du gifta dig? - ja skulle vara en riktigt upplevelse!
Är du en hälsogeek? - nja händer väl
Kommer du överens med dina föräldrar? - ja, och jag bestämmer :)
Favoritfärg på kläder? - de mesta men svart och vitt mest tror jag!
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? - svår fråga
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? - helt olika, allt ifrån ingenting ibland och någon tusenlapp ibland
Skolväska just nu? - ingen speciell
Har du rosa kamouflage-kläder? - haha nej
Tatueringar du har? - nej men vill ha!!
Piercingar du har? - hål i öronen
Har du glasögon? - nepp
Hur ser din plånbok ut? - svart
Din perfekta Pizza? - en som inte är flottig! fast de är väl alla men ändå..
Randigt, rutigt eller blommigt? - rand
Favoritårstid? - SOMMAR, finns inget bättre!
Favoritmat och dryck? - grillat helt klart
Favoritdjur? - häst!
Favoritämne i skolan? - finns inget
Favoritsysselsättning? - hos hästen
Favoritbyxor? - svarta jeanstightsen!
Favoritartist/grupp? - svårt val
Gillar du när det åskar? - haha ja absolut! typ bara grinar så fort jag hör en smäll haha!
När ska du festa nästa gång? - imorgon!
Vad köpte du senast? - minns ej!
Hur svarar du i telefonen hemma? - "Daniella"
Hur svarar du i mobilen? - "Hallå"
Vem ringde du senast? - syster
Sov du ensam inatt? - yes
Varit på dejt den senaste månaden? - nej
Blivit slagen den senaste månaden? - ida slåss jämt så!
Nämn något som gjorde dig glad för en månad sen? - leksand! andra dagen vi var där för en månad sen, var väl typ full och glad just då haha!
Vad gjorde du kl 08 imorse? - på väg till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan? - satt och pratade med mamma och joanna
Det sista du sa högt? - "vet inte"
Det senaste någon sa till dig? - "vilken tid?"
vad har du druckit idag? - lättdryck
Vad var det senaste du åt? - hallon&blåbär
Vad är det för väder hos dig nu? - sol men kallt höstväder
Godaste glassmaken? - choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - faktiskt
Sover du tungt? - ja, till 99% och sover för de mesta alltid bra!
Drömmer du mardrömmar? - det händer tyvärr, usch
Trivs du med ditt jobb? - går i skolan, sista året!
Favoritklädsel? - festkläder!
Vad ser du om du tittar till höger? - mamma
Vad gör dig glad just nu? - familj, hästen!
Vad ska du göra härnäst? - gå och sova till en bra film
Humör just nu? - helt okej glad :)
Favoritgodis? - choklad!
Sommarplaner? - har ju precis varit sommar, åååh vänta ett helt år till nästa :(
Hur många kuddar sover du med? - tre
Morgon eller nattmänniska? - natt, men önskar jag vorde morgonpigg!
Vad är viktigast för dig? - familjen, häst och vänner
Är du kittlig? - hihi jaaaa!
Snarkar du? - nejdå men de kanske händer
Stjärntecken? - oxe
Äckligaste insekten? - alla är äckliga
Stökigt el välstädat? - välstädat men jag är en stökfia
Längtar du mest efter just nu? - sommar
Vad hatar du mest just nu? - en person
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara ? - oj, svår fråga! men min gammelmormor vill jag träffa igen!
Vad väntar dig om 10 år? - familj?
Vad luktar du nu? - du får komma och lukta
Saknar du någon nu? - ja
Använder du icq eller msn? - nej
När fick du senast en present? - oj kanske i veckan
Har du några högklackade skor? - typ ett par.
Har du blivit hotad via telefon? - nej
Vill du ha barn? - ja!
Längtar du till din födelsedag? - fyllde ju för några månader sen, men jag gillar att fylla år så javisst!
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? - jaa..
Har du rakat dina ben någon gång? - finns inge härligare nästan än nyrakade ben och nybäddad säng
Skulle du kunna ha silikonbröst? - faktiskt så
Jag älskar? - de som står mig närmst!
Jag hatar? - ***
Är du snäll? - de hoppas jag!
Är du blyg? - nej
Tycker du att du har fin dialekt? - jag har ingen?
Ögonfärg? - grön/blå/grå!?
Syskon? - storasyter&storebror, världens bästa!
Favoritdag i veckan? - Fredag och lördag
Hårfrisyr? - för kort och brunt
Skola? - Kungsängsskolan
Trivs du i din klass och skola? - Ja
Värsta ämne? - natur!
Tycker du om fester? - JA, i like to party party!!
Tycker folk du är snygg? - hur ska jag veta?
Är du en gottegris? - tyvärr så
Är du modig? - jadå
När drack du sprit senast? - för ett tag sen
Har du använt någon hårprodukt idag? - yes
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? - ingen
Har du bråkat med någon idag? - nej
Tar du droger? - Nej
Har du åkt fast för snatteri någon gång? - nej
Vad har du för planer till helgen? - klassfest och sen lite andra grejer
Gillar du dokumentärer? - helt okej
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? - 20 är väl bra men ibland så varför inte 18??
Är du sugen på något nu? - nej
Är 50 cent bra? - ingen aning
Har du kvar dina barndomsskivor? - haha jaa
Brukar du bada i sjöar om somrarna? - jajjamen!
Brukar du läsa horoskop? - de händer
Sprit, cider, vin eller öl? - cider! 
Kan du baka bullar? - jag kan de mesta
Bläck eller blyerts? - bläck
Vad åt du till frukost? - te & macka

16 september

FREDAG! underbara fredag
hade en kort dag i skolan med endast en lektion då den andra inte blev av! Hade möte sen också inför studentåret, och första studentfesten är bokad och planerad! woho nu kör vi!

tog en promenad hem från skolan med ida i det sköna vädret, tog det lugnt ett tag hemma och sen cyklade jag ut till stallet. Red över till sorf och red på stubbåkern där, hade en taggad häst som bara hade full galopp i huvudet och spänd som en pilbåge med fick henne mjuk efter ett tag och samarbetsvillig. underbara häst!

nu ikväll har jag faktiskt haft en hemmakväll med mamma! händer ju inte allt för ofta, vet inte när jag hade de sist. mys de iallafall!

15 september

Dagarna rullar på och den mesta tiden spenderas i skolan, känns det som iallafall. Men imorgon har jag en kort dag och slutar halv tolv vilket är underbart!

Igår var en riktigt skitdag men den dagen har vi strykit ett sträck för nu och det mesta har ju ordnat upp sig. mina älskade! <3

de andra rullar ju inte riktigt på som de ska, hoppas verkligen på att de ska gå som jag vill för en gångs skull, SNÄLLA!!??! hoppas hoppas!

ska gosa ner mig i sängen nu och somna till tvn, inte helt fel :) natti


13 september

Träningen gick bra idag! Är nöjd över mitt hjärta! Vi började bommar och skänkelvikningar och de satt perfekt! Sen när vi hoppade fram gick de lite sådär, fick inte igång henne riktigt men sen så flöt de på och hon hoppade jättebra! De va roliga övningar med mycket korta svängar. Hade dock glömt sporrarna hemma vilket gjorde att hon inte lyssnade på mig lila mycket och tog mig inte på allvar så jag fick rida av bara fan haha ;) kände att jag blev helt slut också av ingenting men jag är väl inte helt frisk än men jaja! Nu är jag nyduschad och ligger och kollar på film i min redbäddade säng, så skönt! Har även fått nya kuddar som är hur sköna som helst så sova gott kommer jag göra inatt iallafall :)

13 september

Blev hemma idag med från skolan! Är bättre men inte helt så mamma tyckte jag kunde vara hemma och de tyckte jag med, sov ju så skönt också! haha men likabra att försöka bli frisk än att dra ut på tiden med det!

Har gjort lite skolgrejer nyss så de va bra att jag fick de gjort, skönt!
Ska göra mig en kopp te nu och lägga mig under täcket ett tag, tills mamma kommer hem för då ska vi iväg till ransta och träna!

12 september

Förkylningen fortsätter och hostan med.. Hostade sönder mig inatt så jag knappt kunde prata imorse och var inge pigg alls och sov inge bra heller och de händer inte ofta! Så jag stannade hemma idag, skönt de! Har tagit de lugnt hela dagen och kollat på tv&film och druckit massor av te! Får se hur jag känner mig imorgon. Men nu ska jag ta mig en ny kopp te och se bästa programmet ensam mamma söker! :)


11 september

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

......

11 september

Hallå dääär!
Dunder förkyld och halsont är vad som är just nu! Mitt huvud känns som att de är fyllt med 10kg snor, mysigt va?!
Kom hem från alex för ett tag sen, sov kvar där inatt! Hade en trevlig kväll med tjejerna igår! Lite onyktert blev det igår med hehe! asgod mat fick vi till också!

Nu ska jag gå och göra lite te till min hals!


10 september

Då äre bara att börja göra sig iordning för en kväll med pinglorna! Har nyss tagit en underbart skön dusch så jag känner mig lite fräschare! Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig.. som alltid?!

Kvällen igår blev trevlig! Dock lite mer onyktert än planerat hehe. Var och åt på resturang och hade mysigt och sen drack vi vin på maddes balkong och hade sällskap av marcus och fredrik!
Senare på natten följde vi med på efterfest hos några trevliga killar!

Åkte hem vid halv ett imorse och har nu varit i stallet och ridit min fina i paddocken som till en början inte ville samarbeta någonting men blev jättefin efter en stund!

treeevlig lördagskväll!


9 september

Sitter på tåget nu på väg till Västerås för att träffa Lisa! :) blir även kvar där över natten! Får se vad kvällen bjuder på! Har haft en kort dag i skolan idag med en lektion som var barnsjukvård och sen har vi lyssnat på en föreläsning, som va jättedålig! Han som pratade bröt på engelska så de lät jättekonstigt och man hörde knappt va han sa.. Slutade iallafall halv tolv! Städa mitt rum och fixade lite hemma när jag kom hem. Världens bästa mamma fixade chippan åt mig idag!

7 september

En trött dannis sitter nu i sängen med datan och tvn på för att hålla sig vaken.. men det är nog dags att krypa ner i sängen nu, det känns lite mer lockande! får väl se om jag behöver agera taxi ikväll!

SKolan har väl rullat på som vanligt idag! hade en föreläsning idag också men denna handlade om terrorism, helt okej va den! har även haft lite väl långa och sega håltimmar också med de överlever man!

fick skynda mig ut till stallet sen och skrittade ut med ida, mys!
stressa hem och sen skjutsa pernilla och hennes jobbarkompisar till västerås, de hade personalfest där! klarade även att köra hem hennes bil hel och fin, haha tror hon blev lite nervös ett tag men grym som man är ju! hehe

har även varit iväg med mamma och joanna ikväll på grejer också. hoppas!!
men nu ringde precis min syster och sa att jag inte behövde hämta henne inatt, skööönt för då kan jag gå och sova nu! natti natti


6 september

kan inte låta bli!
you make me smile
:)

6 september

nyduschad kan vara de underbaraste som finns ibland! och de är just vad jag är och just nu sitter jag och kollar på tv med mamma!

Har tidigare ikväll varit och tränat i ransta, äntligen! va ju typ fyra veckor sen sist bara för C varit skadad.. men nu så ska vi väl köra igång igen dock gick dagen träning piss, bra till en början men sen ick de bara utför och inget stämde. men några bra språng fick vi väl ändå.. ramlade av gjorde jag också men grym som jag är (haha!) så landade jag ju på benen och upp igen och red vidare. tur att inte carro va med och tränade för då hade jag väl behövt baka tårta tills nästa vecka ;)

Skolan idag har varit väldigt lugn. har haft en sk "hälsodag så vi har inte haft några vanliga lektioner utan har kollat på olika sporter som typ zumba, thaiboxning och lite sånt. har även varit på två föreläsning varav en var Paolo Roberto! Han var grymt bra och riktigt rolig att lyssna på! så får man chansen tycker jag helt klart att man ska lyssna på honom. haha ida då; pratar han svenska? söta du!


5 september

Har precis kommit hem efter att ha skjutsat bror min iväg på handbolls träning! 
 
Nu ska jag göra te och kolla på säsongspremiären av ensam mamma söker! typ de bästa med hösten ju när man har te och kollar på de! myyyys på hög nivå

5 september

måndag = ny vecka. seegt! men hade ida som sovsällskap inatt så de gick faktiskt lättare att komma upp imorse och åka till skolan. har så sega och jobbiga lektioner på måndagar också. men slutade iallafall kvart över två och sen dess har jag varit hemma hos syster ett tag och sen bara hemma och tagit de lugnt.

ska iväg om ett tag till stallet och kvällsfodra hästarna sen blir kvällen lugn!


vill att de ska gå fort, för nu när jag väl har bestämt mig så vill jag inte att de ska dra ut på tiden, vill få det över bara! det kommer bli bra, det kommer bli bra. men de är tufft. vill bara höra ett JA så snart som möjligt! men som sagt varje dag är tuff och jobbigare blir det men jag kämpar på.


4 september

ingen bra dag idag..
jobbiga tillfällen med de ena är de jag själv valt. jobbigt men jag vet att de blir bra!
och för de andra, jag finns här för dig vännen! <3

3 september

här sitter jag och har precis ätit upp min frukost. skönt med en dusch och sen en frukost med te efter en lång morgon i stallet! har ju liksom varit uppe med tuppen jag och morgonfodrat hästarna..
har även ridit nu på morgonen och sen smörjt grejer och varit duktigt och gjort lite sån nytta också!

igår så hade jag en riktigt skön dag i skolan, hade bara en lektion så slutade tjugo i tio. underbart på en fredag! Var med mina underbaringar ida&alex på kvällen och vi tog de lungt hela kvällen, var hem till jocke och såg äckligaste filmen också. usch!

ikväll blir min kväll också lugn, ska vara barnvakt till min lilla 7åriga kusin! vi ska ha myskväll vare bestämt och de låter ju helt okej de faktiskt!

ska ta och platta mitt otroliga långa hår nu och göra mig iordning nu. hörs!


RSS 2.0