30 april

Sådär, då väntar jag bara på att naglarna ska torka så ska jag packa ihop alla saker inför kvällen och sen över till Ida! Blir tre rätters middag där med henne och Alexandra och sen vidare till Adam! Får se hur kvällen slutar men jävligt bra hoppas jag! :D
Hoppas alla får en bra bra kväll!

Puss


30 april

Ska luncha med mamma på stan nu, väntar på henne medans hon beställer mat! Har köpt två linnen så får se om det blir nått av dom att ha på sig ikväll :) detta ständiga problem att aldrig ha några kläder...


29 april

Blev en heldag ute hos farmor och farfar idag, så mysigt! Blev bjuden på grillat för första gången i år också och de va supergott! Pappa va även hemma där i helgen, fick testa raka av honom håret och de va kul! Men faster tog lite så tog jag resten, säger ju att de är frisör jag vill varaaa..

När jag kom hem nu ikväll hämtade jag upp Alexandra och Ida så åkte vi och handlade inför morgondagen, som jag förövrigt är sjukt taggad till!!
Sen hem och så hämtade Jocke oss och följde med honom när han skulle äta och sen spelade vi fotboll resten av kvällen, vi fick även sällskap senare så vi blev fler men de spåra ut sen haha, blev en kul kväll iallafall!

Nu är de sängen som gäller för mig och hosta lite till, att de aldrig ger sig... Men godnatt på er!


29 april

Äntligen hemkommen, haha de är inte konstigt att man inte är nykter oftare och kör, för fulla människor kan va så sjukt dryga när man själv är nykter!

Haha men kom hem nu efter att skjutsat och träffat folk! Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon för då ska jag ut till världens bästa farmor och farfar!

Godnatt puss


28 april

Hemma i sängen efter en lång jobbdag! Det har gått bra och alltid härligt med lite extra pengar :)
Slutade lite innan halv tio och va hemma efter tio efter att ha gjort lite ärenden! Så nu ligger jag hostandes i min säng och har unnat mig lite choklad och kollar på film. Är fylletaxi åt min systers pojkvän också så blir inte att sova än på någon timme men de hade de väl inte blivit ändå! Känns skönt med en lugn hemma kväll iallafall!

Kvällen igår blev toppen! Jag och tjejerna hade planerat grillkväll med så blev de inte alls, regnet öste ner så vi fick äta inne istället, så de blev bra ändå! Under kvällen kom det lite mer folk och vi spelade spel och hade de mys. Va hemma vid halv tre och somnade på en gång kan jag säga! Hade bra kväll iallafall, galet kul!

Nu ska jag fortsätta mysa med min favorit!



28 april

Har fikat på stan med mamma och Kevin nyss, men nu är det dags för jobb 11.30-21.15 som gäller!


27 april

Äntligen helg, och dessutom långhelg! Inte helt fel :)

Är på väg med tjejerna ut till Alexandras pappa i ransta där vi ska ha lite fredagsmys med grillat och grejer!

Trevlig fredaaaagskväll :)


26 april

Jag ville bara det bästa. Och visste jag att du inte skulle finnas idag så hade jag aldrig sålt dig. Det är svårt att sluta klandra sig själv.. Min fina hoppas du har det bra<3


26 april


26 april

Dags för mig att sätta mig med lite plugg, ska göra några frågor på naturen och sen skulle jag behöva göra klar en inlämning också, men får den aldrig klar för den är så otrolig tråkig! Känns som vi har hur mycket som helt i skolan nu men de hör väl till månaderna innan studenten, fan va jag längtar!

Ska även ta en promenad till ica och köpa lite frukt och grönsaker så ska jag överrasska mamma med god mat och fruktsallad när hon slutat jobbet :)

har för övrigt haft en bra dag i skolan, har inte varit så jobbigt och med underbara knäppa vänner går det lättare haha, puss på er!



 min saknade <3


25 april

Här har de varit lite dåligt med uppdatering! Men har varit hemma från skolan igår & idag så det har verkligen inte hänt mycket! Har tagit de lugnt, kollat på massa filmer och pluggat. Och såklart försökt att bli frisk! Men imorgon ska jag ta mig till skolan och har prov imorgon så håller på att pluggar för fullt på 7 olika gynekologiska sjukdomar. Men tog en liten paus nu och målade mina naglar!

Höörs!


23 april

Blev en solning med Ida nu ikväll, va riktigt skönt! men blev varmare än vanligt så de känns att jag inte är riktigt pigg, men lite färg fick jag iallafall, alltid nått :)

Nu ska jag äta lite glass och kolla på sons of anarchy!


23 april

Har fått min studentklänning idag och blev riktigt nöjd! Så nu är det fixat också och de är skönt! :)

Har huvudvärk och hostar så ska ta det lugnt nu och resten utav kvällen, blir massa te! Hej så länge!


22 april

det blir aldrig som förut, men jag vet att det kommer bli bättre. bästa


22 april

Igår kväll, blev det en myskväll med singstar med Alexandra, Ida och Jocke! 
Idag, följde jag med mamma till idrottshallen där de va handbollscup. Varken pernilla eller mathias va med och spela men gick att kolla ändå. Sen tog jag en långpromenad med Alexandra och de va riktigt skönt :)
Har bara varit hemma och tagit det lugnt sen dess så har haft en riktigt skön söndag! Tycker hela helgen varit bra! Det gillas :)

Känner mig inge pigg då jag hostar och har ont i halsen och i huvudet så har precis hällt i mig en kopp te och ska nog ta mig en till så hoppas jag på att det blir bättre sen!


21 april

Blev en lyckad kväll igår! I början av kvällen kom ida och alexandra och vi gjorde en supergod hemmagjord pizza. Sen efter att vi gjort oss iordning drog vi på både födelsedagsfest och studentfest men på studentfesten var jag och ida bara förbi på en snabbis, resten av kvällen va vi hos renee där de va bra med folk! Hade en riktigt rolig kväll! Kvällen slutade sen med att jocke körde fast i lera på någon väg så där stod vi kl 3 på natten jag, alexandra, alicia och emil och fick putta bil så vi kom där ifrån, och det gick ju bra tillslut haha tack och lov! Va hemma runt halv fyra och då somnade jag i princip på en gång.

Vaknade halv elva idag, har myst hela förmiddagen fram tills nu med film & tv. Men har också duschat och bäddat rent min säng så nu längtar jag tills jag får krypa ner i den ikväll :)

Alexandra skulle komma förbi en sväng nu så ska snygga till mig lite. Puss puss


21 april

Blandade känslor en sån här dag när det är tävlingar på hemmaklubben och man för första gången på länge inte är med och tävlar :( Känslan att tävla på hemmaplan slår allt! Mina tankar går till mina finaste chippis idag och massa bilder från tävlingar på sorf bjuder jag på! Längtar så in i helveteeee tills sommaren är över och mitt liv kan börja igen!


20 april

Äntligen fredag, äntligen helg!
Alltid samma underbara känsla när man får helg! Fast mindre kul med massa snöööö, har lust att lägga mig och dra täcket över huvudet och vakna när de är varmt och fint igen. Äckel väder!!

Hade en kort skoldag med två lektioner och ett prov på varje, så håller tummarna för bra resultat!

Ikväll blir de party som gäller! Hoppas på en bra kväll :)


19 april

Nu består kvällen av plugg, hockey och te!



19 april

Fick jobba hemma på sista lektionen idag så kom hem tidigare än planerat, skönt! Så har ätit en god mellis nu och ska fräscha till mig lite och åka ner på stan och kila lite och fika med syster!


19 april

Godmorgon!
Sitter i skolan och har precis haft matte i 25minuter, känns så värt! Extra kul eftersom vi har hål nu till tolv också. Men jag och Alexandra tänkte fika lite sen göra klart en uppgift, så de går väl bra ändå!

Puss! 


18 april

Gott va de med fruktsallad!
Men nu ska jag och min lilla buse ta och sova.. Godnatt!

 


18 april

Har varit hos ida och gjort en inlämning med henne och alexandra nu ikväll, lite mysigt sådär på onsdagskvällen! Har precis kollat runt lite på internet på skor men hittar inga så nu ska jag göra lite fruktsallad istället till mig och mamma och fortsätta myskvällen.

18 april

Har hämtat ut studentkläderna, wohooo!


18 april

Ska åka till skolan nu för min enda lektion för dagen, klagar inte om man säger så! Sov till tio och det va mycket skönt!
Hittade även min studentklänning när jag satt och letade och då fanns den plötsligt igen!? så jag är glad och den är nu beställd! wie.

hörs sen!

17 april

Skapligt jävla sur man blir.. Hade hittat min studentklänning som jag ville ha och skulle beställa den ikväll, då finns den inte kvar längre!! åååh så nu ska jag sitta och leta ny klänning men hittar ingen, så typiskt att de blir sådär för mig. :(

17 april

Har varit och köpt lite grejer till studenten och gjort en sak klar på min lilla lista, bara ett antal saker kvar nu då! Tänkte göra en inlämning klar nu och så får jag se om jag göra den andra också klar eller om jag gör de imorgon!


17 april

Att göra denna vecka!!


16 april

Godkväll! Ska snart ta och sova men tänkte jag skriver några rader först!

Har haft en rätt så bra måndag, skolan har varit lite småseg men gick bra ändå! Blev en vända till Västerås efter skolan med Ida och Alexandra, blev en mysig eftermiddag där som avslutades med mat på jensens, fast de kunde ju ha varit godare :( jag hittade inget heller men hade ändå inte räknat med de utan agerade klädhållare åt Alex istället ;) mys med tjejerna iallafall!

När jag kom hem satt jag mig och fick en inlämning så gott som klar, brabra!

Men nu ska jag ta och sova, godnatt!


15 april

Då va även denna helgen över, och skola imorgon igen. Puuuhhhh.

Dagen har varit helt okej! Ida sov ju här inatt så vi vaknade upp mer slita än utvilade. blev en rätt galen natt haha!
Sen har jag varit barnvakt till jordan under dagen, har även städat och fixat lite här hemma så nu hoppas jag mamma blir glad när hon kommer hem imorgon:)
Nu ikväll har Alexandra varit här så vi har haft de lite mysigt med massa prat, mat, tv och te! Bästa du!

Men nu ska jag och Astrid ta och sova och ladda för en ny vecka! Godnatt!


bild från inatt, haha


15 april

min nya jacka :)


15 april

Såna här dagar är inte bra. hjärnan går på högvarv, tankarna far och jag blir ledsen.


14 april

Blev en hel dag i västerås, tiden bara flög iväg men mysigt va de! Bion vi va på hette Lorax om jag minns rätt, en barnfilm och den va riktigt rolig! Hittade äntligen en vårjacka också och även en skjorta, så nu är jag nöjd! :) mys iallafall med faster och kusinen!

Nu kom ida så ska spendera denna lördagskväll med henne! Bästa hon ska även sova hos mig eftersom jag är ensam hemma! Får väl se vad vi gör ikväll, blir nog lugnt iallafall!

Ha en bra lördagskväll!!

14 april

Grattis världens bästa storasyster på födelsedagen!
Älskar dig <3


14 april

Sitter på tåget till Västerås nu, ska ha lite mysigt med shopping och bio med faster och kusin!

Är egentligen för trött för att vara vaken nu, blev lite sent inatt och tidigt imorse! Men kul med tjejerna blev de och va ut till Stefans fest som de va massa roligt folk på!

Blir mer update senare om jag hittat en jäkla vår jacka eller inte! Puss


13 april

Tjaaaao!
Precis kommit hem från min syster som vi varit och grattat, hon fyller hela 27 år imorgon men mamma ska bort hela helgen så vi och min bror va där idag och grattade henne!

Har hunnit med en hel del idag, men tyvärr inte de som prioriterades först -skolan! Men de får bli imorgon eller på söndag istället. Har istället varit i skolan och haft möte med festkommiten, lunchat med mamma och kikat lite på stan.

Next up; måla mammas naglar haha och sen träffa Emma! :)


13 april

Sitter i väntrummet nu hos tandläkaren! Hoppas på att de är likabra som det brukar vara:)


12 april

Nu har jag fått helg! Super skönt att jag blev ledig imorgon då vi hade två lektioner och en blev inställd och en jobba hemma!
Så lite långhelg är aldrig fel och att bara gått tre dagar i skolan den här veckan kan man ju inte direkt klaga på!

Fick sluta en timme tidigare idag också så jag och Alexandra tog lite lunch på stan och sen kika vi runt lite och så blev de en mjukglass på de, myspys!

Sen har jag varit barnvakt hela kvällen åt Kevin så vi har busat och lekt så är trött nu, älskade busunge! Blev även lite födelsedags fika hos Martina nu på kvällen då hon fyller 30 idag, grattis grattis! Men nu väntar sängen, har lite att pyssla med imorgon,. Godnatt!


11 april


11 april

Mamma vet hur man får en på bra humör hon, världens bästa! Hon överraskade med att vi skulle åka på shopping efter skolan, vilket man inte alls tackar nej till! Så fick lite med mig hem som en stickad tröja, jeans, linne, två tub bh-ar, kavaj och en klänning! Vet inte alls vad man ska kalla denna shopping för de blev ju inte direkt en vårshopping men fick bra saker med hem iallafall! Dock hittade jag ingen vår jacka som jag är i stort behov av!!

Nu är det plugg som gäller resten av kvällen! Prov imorgon.. Puss


10 april

Tråkiga daaaag!
Regn, skola, plugg. Så har endast min dag varit och inte alls rolig. Ska lägga mig i min sköna säng nu och hoppas på en bättre dag imorgon:)

Finaste vännen<3


9 april

Jag saknar hästarna så otroligt mycket!!
Mitt liv är inte helt utan dem, men efter sommaren så, då har jag förmodligen haft ork och tid till att leta efter en ny stjärna.

och pusselbiten kommer alltid att saknas genom saknaden av dig. finaste C <3


9 april

Så var den sista dagen på mitt SISTA lov här, och snart förbi. Känns sjukt när man tänker att detta var mitt sista lov någonsin och när skolan är slut i sommar och de yngre får sommarlov så är jag arbetslös, eller jag har ju jobb i 9 veckor men sen vet jag ju inte. Känns så sjukt så sjukt, men spännande!!

Det här lovet har iallafall varit toppen bra. Tack alla underbara för det!

Nu sitter jag ny duschad och kollar på tv och ska lägga mig och kolla på BB nu, sen är det dags att sova för skola som sagt imorgon. Känns ju nästan konsigt eftersom vi inte varit där på sex veckor! Först lov-praktik-lov.

idag då? Har fått gjort lite skolarbete idag, två inlämningar blev gjorda! Alltid nått. Sen har jag varit till västerås med emma en stund för hon skulle byta ett par byxor och jag dregglade efter allt fint som jag vill ha. Shoppingdax snart!!

Men nu va det i sängen jag skulle lägga mig och så får de bli, känner att det blev ett lite rörigt inlägg de här så de är nog likabra! puss till alla söta!


8 april

Myser med min bästa älskling nu :)


8 april

Skulle göra emma lite sällskap till ica så då passade jag på att köpa lite onyttigt och hyra en film, emmas simon sa att arthur va bra så jag tog den och hoppas på de jag med! :)


8 april

Idag har jag spenderat dagen mest i bil och i stockholm.
Jag och farmor åkte med pappa och så åt vi mat och lämnade lite grejer hos pappsen. Jag körde både dit och hem så känner mig helt trött i huvudet nu, men kul att köra iallafall, jag fick mycket väl godkänt som farmor sa ;)

Ikväll tror jag att det blir en lugn kväll, kan vara rätt skönt för det har jag inte haft på hela veckan så. Om det inte dyker upp något roligt då! Funderar på att gå och hyra film och kanske köpa nått gott, ska fundera ett tag till på den saken!



7 april

Har varit på bio i västerås ikväll med alexandra, jocke och ida! Vi såg titanic i 3D och att det är världens bästa film visste vi ju redan, men den va riktigt bra i 3D och fy vad jag grät! Så fort låten "my heart will go on" låten spelades och  lite känsliga scener så rann tårarna haha. Kommer aldrig att finnas någon film som slår denna tror jag! Och Leonardio Dicaprio är ju en riktig snygging i filmen!





7 april

Dagen efter utgång och jag är lite seg men känner mig ändå pigg! Så skönt :)
Hade en riktigt rolig kväll igår! Den blev väldigt lyckad! Bara att vi höll på att frysa ihjäl när vi väntade på skjutsen hem! Haha men de va också kul! Sovsällskap fick jag inatt också, inte illa!

Vaknade lite för sent kan jag tycka idag, halv ett!! Men ibland så får man. Nu har jag legat i sängen en stund och ska göra mig iordning nu och sen hjälpa mamma att förbereda lite mat inför påskmiddag med mina syskon!


6 april

Bästa


6 april

Blev väckt med frukost på sängen av mamma imorse, hur glad blir man inte då!

Nu är jag pappa och Astrid påväg ut till farmor och farfar för lite påskmiddag! De vill så gärna att Astrid ska följa med ut dit så vi tog med henne, bra att hon får vänja sig ifall de ska vara kattvakt!

Ikväll blir de utgång med mina tjejer! Taggar redan nu!


5 april

du får inte försvinna från mig. om du ändå förstod att du gör mig ledsen.
du är min bästa och jag vill inte förlora dig! <3


5 april

Precis kommit fem från min käraste syster! Vi blev dit bjudna på mat och efterrätt och vi hade de jätte mysigt!
Nu ska jag nog träffa min käraste Ida en stund! :)

Fick hem inbjudningskorten till min student idag också, riktigt nöjd med dem! Lite kul att de är så personliga så nu ska de bara skickas ut!


5 april

Godmorgon! Trött tjej här... Snäll som jag är agerade jag lite taxi åt lövet Nisse Sofia och Linnea igår så va hemma runt fyra inatt. Och innan jag hämtade dem va jag med Axel och Adam en stund. Hade egentligen sagt att jag skulle vara hemma hela kvällen och sova tidigt men så blev de inte riktigt haha! Hälsade på hos Alex en stund på kvällen igår också, mys!

Men nu har jag iallafall vaknat så ska ta och göra iordning lite frukost nu och sen på med lite träningskläder i de fina vädret och ta en pw till fasters jobb! Sen har jag tänkt att jag ska ta tag i att göra nått skolarbete och städa lite hemma. Har lite att göra alltså!

Ciaaaaao!!


3 april

Igår hade jag inte tid med datan så mycket, på förmiddagen var jag och mamma till ett ställe och provade balklänningar, vilken känsla det var! Va där i flera timmar och kom därifrån med en superfin rosa klänning, bara älskar den! tack mamma du är bäst!
När vi kom till sala igen tog vi en lite försenad lunch på stan, mysig dag med mamma! På kvällen träffade jag emma, alexandra och ida och hade det mysigt med dem! Senare på kvällen/natten åkte jag och emma med sofia nisse och linnea till västerås en snabbis också.

Idag har jag haft en underbar sovmorgon, man lär ju passa på nu innan det blir bara skola och massa jobb! nu är jag fixad och klar och har precis ätit frukost och väntar på min kusin som jag ska vara barnbakt åt hela dagen tills ikväll, får väl se vad vi hittar på för skoj!


1 april

Har precis bäddat rent min säng och jag längtar redan nu tills jag får krypa ner i den!

Ska om ett tag träffa Ida och Alexandra så ska vi ha lite söndagsmys. :) skönt med en lugn kväll efter två fartfyllda!  

Föressten, är fortfarande på sånt där jättebra humör som jag skrev om för någon dag sen, kul att de håller i sig! Den där känslan är så otroligt härlig! haha låter ju som att jag aldrig varit glad förut och så är de ju inte riktigt, men just den här känslan brukar jag inte ha ofta!  


1 april

Man blir ju så less... Ena dagen är de massor med plus grader och sol och så nu snöar och haglar de. Vill ha vår och sommar nu tack!!


1 april

Blev en riktigt rolig kväll igår, massa dans bl.a.! Blev en lagom kväll med lagom med alkohol så imorse när jag vaknade mådde jag prima, helt underbart skönt!

Nu har jag precis fixat klart mina inbjudningar till studenten, tar ett par dagar innan jag får dem och jag hoppas för allt i värden att de blir bra för de va inte billigt!

Ska ta på mig träningskläder nu och ut och gå en stund, skön söndag!

 


RSS 2.0