31 mars

Godkväll!
är hemma hos min kära syster nu, och blir kvar här inatt! Fredrik jobbar och då ville hon inte sova själv hemma, eller ja med kevin då men då stannade jag kvar här som sällskap. så nu har vi lite kvällsmys vid brasan och tvn!

har tidigare idag varit i skolan som vanligt! fick sluta en halvtimme senare för att vi fick en "utbildning" på hur en hjärtstartare fungerar. så nu är vi utbildade på en sån, hoppas att man aldrig behöver använda en sån på någon bara! men kul va det iallafall, eller ja förstå mig rätt haha!

har ju varit i stallet på eftermiddagen, skrittade ut en sväng så hon fick röra på sig lite bara :)
har sedan som sagt varit här hemma hos pernilla, vi har ju grattat kevin för han fyller ju 2år idag, grattis älskade lilla buse! mosters lilla älskling :)


30 mars

på väg.. hela tiden!
nu har jag precis ätit mat och nu är det dags för att bege sig ut till stallet ytterligare en gång, dags för lite kvällsfodring!

var ju till ransta och tränade idag. och jag är supernöjd! C var kalas fin redan från framridningen och hoppade även bra genom hela träningen. hon har blivit mycket finare i formen i dressyren nu, stor skillnad! kan nog bli riktigt bra när både hon och jag orkar behålla den. min lilla pärla!





30 mars

Det blev en väldigt kort dag i skolan idag, hade bara första lektionen för vi fick veta att idrotten var inställd så vi fick sluta lite efter nio istället för halv tolv, skönt! :) så nu är jag hemma och ligger nerbäddad under täcket med en kopp te, fryser för det är ju så galet kallt ute!

29 mars

min fina. hon kändes fin i ridhuset idag, blev en sväng dit för mamma hade lite tid över.
love


29 mars

Sitter här och gör ingenting i skolan, hål som vanligt. Börjar klockan ett. Dåligt väder är det också, snöar hur mycket som helst och morgonen började inte bra heller med tanke på att första lektionen vi hade så var det prov och sen för en annan grej.. Jag är hemskt ledsen gumman <3 Slutar sen halv tre och då ska jag ut till stallet på en gång, får se om vi åker till ridhuset sen för jag vill inte rida i den här stormen plus att det skulle vara bra inför träningen imorgon! Hejsålänge!

28 mars

måndagar är verkligen den värsta dagen i veckan!
började kvart i tio idag och hade en lektion före lunch och sen fyra lektioner efter lunch, man håller ju liksom på att gå under när man ska gå på den sista lektionen för att det är så segt. skulle slutat halv fyra men var kvar och gjorde ett prov som jag missade för ett tag sen, vet inte alls hur det gick men det lär väl visa sig om inte annat!

vid fyra åkte jag direkt till nisses och gjorde lite tester där på datan. ge mig kööööörkortet snart tack! kom hem lite innan sex och nu så har jag ätit och suttit lite här sen dess.. Nu ska jag ta nya tag och börja plugga på samhällen som jag har prov på imorgon. längtar tills jag ska gå och lägga mig nästan haha! men får inte missa bb heller ju!

hej så länge


27 mars

hur hunnit med mycket under dagen idag!
började med en sovmorgon till elva, underbart skönt! mamma och jag åkte till stallet sen och fixade och jag red ut en sväng, hon kändes fin men aningen seg, ett tag gick hon på två ben istället för fyra också men det slutade hon med rätt snabbt ändå, lilla "kickan" haha.

har även hunnit med att städa mitt rum också, sen har vi varit hos syteryster ett tag och hälsat på och så har jag pluggat en hel del. så det var ju bra! Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på bb, och sen är det dags för en ytterligare skolvecka imorgon som innehåller tre prov bla.


mitt hjärta


från i fredags

27 mars

sköna underbara lördag!
har haft en superbra helg hitills!
spenderade gårdagen (fredag) som sagt ute i ransta med ida och alex! hade det trevligt där plus lite extra sällskap! imorse tog vi oss en sovmorgon och drog oss lite så kom in till sala vid tre. Åkte med mamma ut till stallet då så vi hjälptes åt där! :)
ikväll tillbringade jag kvällen med mickis och sofie! :) vi tog en mysig tripp till västerås och åt lite god mat och kollade på bio, hur många lingon finns det i världen. superbra film, asrolig och gullig! sorlig var den också så vi fällde även några tårar.. helt klart sevärd! :)

nu har jag nyss kollat klart på gårdagens bb avsnitt och ska lägga mig i min nybäddade säng och sova hade jag tänkt. Godnatt!


25 mars

underbara fredag är här!
skriver alltid något liknande på fredagarna, men är jag alltid så glad för att man ska få lite helg! alltid lika skönt :) yeees!

hade ju som sagt sovmorgon imorse och sen så hade jag två lektioner i skolan så slutade runt halv två och då begav jag mig ut till stallet på en gång. fixade bara och C får lite vila idag :)

har nu varit hemma en stund och om ett tag ska jag med ida och alex och handla och sen ska vi ge oss ut till ransta och bli kvar där över natten. mysigt! och kanske lite galet? sånt vet man aldrig när det gäller oss..

justeeee! jag har fått sommarjobb! = PENGAR! massor av pengar :D
dock på det värsta stället jag kunde tänka mig, men jag får peppa mig själv och  göra det bästa utav de 7 veckorna.. känns som att det kommer bli en tråkig sommar, men absolut inte! jag ska göra det bästa utav det där med!

24 mars

har redan lagt mig i sängen nu och väntar på att bb ska börja. fast de programmet är ju helt värdelöst egentligen men ändå är det nått som får mig att jag måste kolla! kanske snygg martin?? haha!

imorgon är det fredag och det känns likabra som vanligt! Något som nästan är ännu bättre är att jag bara har två lektioner imorgon också, våran första lektion är inställd så jag får sovmorgon till tio! :)

föressten, skönt att ha alex hemma igen! saknat henne och nu känner man sig hel igen när vi alla är tillsammans igen. det gör liksom en stor skillnad :)

puss och godnatt säger jag för mig ikväll!

24 mars

Åh vilken seg dag... Har haft hål i tre timmar snart, började kvart över åtta imorse och hade två lektioner till tio. Men nu börjar snart sista lektionen och sen slutar jag halv tre, äntligen! Ska då ut till min fina och rida ut i det fina vädret!

23 mars

jag har snott en lista, för jag känner mig lite uttråkad för tillfället.. 

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rätt glad faktiskt!
Favoritgodis: Choklaaad! och cola ferraribilar men det brukar variera lite haha
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa, surströmming
Kläder just nu: bh, trosor, mukisbyxor, tshirt och mjukis långärmad
Musik just nu: Jessica mauboy ft. iyaz - like this
Vad sa du senast?: aa, hejdå
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle det vara då: oj, vet inte faktiskt!Sommarplaner: jobba hela sommaren lång.. men även lite party, tävlingar, ledighet och utomlandsresa ska hinnas med!
Fisk eller badkruka: mitt emellan
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: sommar och sol!!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobil, tandborste & tandkräm haha
Spelar du nåt instrument: Nej, men jag älskar när killar spelar gitarr!
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: slösar
Bästa film: svårt att välja för det finns för många bra
Tror på liv på andra planeter: nej..
Kommer du ihåg din första kärlek: haha jaa!
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: yesss!
Tror du på mirakel: ibland faktiskt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja absolut
Ser du dig själv som tolerant mot andra: va?
Ser du på kärleken som ett misstag: nej..
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske
Bio eller promenad: bio såklart
Är du kittlig: mmmmm
Snarkar du?: haha händer väl, men inte ofta. säger ida iallafall
Stjärntecken?: oxe
Rädd för insekter?: usch ja! äckliga små grejer
Äckligaste insekten: spindel, larver och sånt
Största svaghet: prestationsångest inom hästarna, vill vara bäst jämt haha..
Det här är jag bra på: fråga någon annan!
Bästa bok?: kommer inte på någon nu
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?: oj! trolla eller flyga kanske?
Vad vill du jobba som?: har verkligen ingen aning, men stylist är något som känns intressant
Chips, morötter eller godis?: godis
Pizza eller hamburgare?: Pizza
Skriver du dagbok?: nej men gjorde när jag var liten 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?: har alltid velat haft en navelpiercing men vågar inte ta.. Och jag vill ännu mer tatuera mig men jag vågar inte de heller! Vill ha en betydelsefull text någonstans då.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) : Hellre välstädat, men det uppfylls inte alltid haha
Gungar du på stolen?: Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? läskigt, skulle inte tro det! men man vet ju aldrig
Vilken hand håller du gaffeln i?: höger
Är du rädd för blod?; rätt så
Saltar du på maten?: händer
Gillar du att sjunga?: ja det är kul!
Anser du att du är stark? jag försöker tro det iallafall haha
Vad gör du om du får hicka?: dricker vatten
Röker du?: nej
Snusar du?: nej
Använder du knark?: nej
Kaffe, te eller inget?: älskade te!
Har du en besatthet?: besatthet vet jag inte..


23 mars

har haft en väldigt bra dag idag!
skolan var kort och det gillas alltid! två lektioer och ett hål och på de slutade vi halv tolv, tänk om alla dagar var lika kort :)

åkte till stallet på en gång och fixade allt innan vi åkte iväg till ransta och tränade, helt slut i mina armar - det kändes som spagetthi där ett tag.. På hindrena var hon väldigt fin, jag gillade även övnningen vi gjorde, lite annorlunda och kul att hoppa så många språng på så få hinder. jaja, nöjd iallafall! och glaaad för att hon sköter sig min lilla dam nuförtiden, det är liksom ett stort plus!

nu har jag precis duschat, ska göra en kopp te nu och sen göra ett körkorts teoriprov på datan.
sen ska jag gosa ner mig i sängen resten utav kvällen!

23 mars

Är på väg hem från Ransta nu, har precis tränat! C var jättefin och jag är helt slut haha!

21 mars

hallå där!
ännu en ny vecka och ännu en ny måndag. och lika som alltid, så har den varit bra seeg. fyra lektioner efter lunch är inte kul, varav två med gun och sista så har jag matteb.

men iallafall så sitter jag hemma nu iallafall, har inte varit till stallet idag eftersom JoAnna och Alexandra har henne idag :) har nyss gjort ännu ett körkortstest på datan och ska väl läsa lite i boken också, jag bara längtar tills jag får det där kortkortet!!!


20 mars

Kladdkaka med hallon och blåbär och solsidan med mamma nu!

20 mars

Är på väg till rättpsyk, bror min jobbar där och de har bytt till nya lokaler så då får anhöriga komma och kolla. Spännande att se hur det ser ut!

19 mars

sitter hemma hos fröken karlsson idag också! får se vad vi gör ikväll, om vi tar oss till grannstaden eller stannar hemma!

puss


17 mars

grattis mitt älskade hjärta på 15års dagen ♥


16 mars

har precis tagit en välbehövlig dusch. det är väl det minsta om man kan säga om träningen idag ;)
haha dags att ta tag lite i konditionen för min del, inte så lite heller haha! jag visste att jag inte var så jätte iform nu efter vintern men såhär dålig trodde jag inte att den skulle vara! Lite mer om träningen då, det känns att jag har kämpat på i dressyren, och M tyckte att hon såg finare ut och gångarterna såg bra ut! dock måste jag jobba på mer i att inte glappa i tyglarna, måste orka hålla i henne mer! Så nu blir det hårdträning för både min del och i dressyr arbetet! I själva hoppningen så kändes det väl helt okej, har inte hoppat en hel bana på 9 språng på väldigt länge så godkänt var det väl iallafall. Kul att köra igång där ute igen och jag känner mig sååå peppad för tävlingsäsongen nu :)

nu ska jag fixa lite te och plugga körkortsteori!

15 mars

är väldigt glad för att imorgon ska jag till ransta för att träna! var ett bra tag sen nu jag tränade där ute så det ska bli skönt att börja träna där ute igen! :)

har precis ätit mat och ska nu åka över till min bror och umgås lite! skönt att inte ha plugg heller!
tog mig en mysig uteritt med C idag, och fick även agera som draghjälp åt tintin också och det gick ju bra.




14 mars

veckans jobbigaste dag är över! skönt :)
eller det återstår lite plugg och lite tv tittande innan sovdags men nästan så..

slutade skolan halv fyra och sedan dess har jag bara varit hemma, har pluggat lite bland annat. inget stall för min del idag heller!

nej någon roligare än denna uppdatering har jag inte så jag avslutar här, pussen!


13 mars

då börjar även denna helg lida mot sitt slut och en ny skolvecka närmar sig.

har haft en riktigt härlig söndag, fick en liten sovmorgon och sen har jag mamma, pernilla och kevin spenderat dagen i uppsala hos mormor och på ikea! vi hade en mysig liten tripp dig. Väl hemma i sala igen väntade stallet och två kusar att fixa och sedan var det kvällen och duschen väntades hemma. Nu har jag tagit en långdusch och har precis blivit klar med håret, plattat de alltså. Ska kolla på pretty women som går på tv nu och sen får jag se om jag kollar klart på den eller om jag kollar big brother istället sen!



13 mars

har spenderat min kväll med min bästa ida!
kollat på melodifestivalen och haft mys! swingfly skulle vunnit, helt klart!

har idag varit på stan med mamma, fixade med mobilen, tog en fika och kikade runt lite i affärerna.
åkte även till ridhuset med C idag, alexandra skulle få hoppa lite eftersom hon ska få vara med på en CR på lördag, båda va så duktiga och min pärla skötte sig super!

har nyss kollat klart på gårdagens bigbrother avsnitt och ska nu ladda över lite låtar till ipoden och sen sova tänkte jag :) Godnatt!

11 mars

min nya lilla skönhet! :)




10 mars

M, F, C
ni är bäst <3

9 mars

då var även denna dag över! nästan iallafall..
hade en kort dag i skolan, slutade halv tolv, lika skönt som alltid!
var hos tandläkaren kvart i ett på en sån där vanlig kontroll, tänderna såg fina ut. skönt!

promenerade hem sen och dessutom gick jag från skolan till tandläkaren också, så idag har jag verkligen rört på mig, mycket bra!

har hopptränat nu ikväll och det gick så himlan bra! åh va fin hon var!
dock hade jag glömt martingalen hemma, den satt visst på det andra tränset men det gick kanon ändå så jag får se om jag ska hoppa utan den ett tag nu. dock kändes hon som en kamel att rida förövrigt förutom när jag red fram men det är ju en annan sak.... ;)
hade även kvällsfodringen i stallet så det blev en rätt sen kväll där, har nu iallafall duschat och ska sätta mig och plugga en stund nu innan big brother börjar och sen är det ju liksom dags för sängen. skönt, för jag är supertrött redan nu..!


8 mars

världens finaste kusebuse <3


har du godis?

8 mars

glad nu! för att jag ska få en iphone! :)
får den om någon dag, wihoo!!
har haft världens beslutsångest och klumpig och stor är den ju, men vafan!

8 mars

fyfasiken vad jag är trött på att vara "sjuk" av något slag hela tiden..
idag har jag varit hemma för jag har haft sjukt ont i magen och hade huvudvärk och var illamående imorse.. kände mig likadan igårkväll och inte var det bättre idag så stannade hemma ifrån skolan..
men nu har jag haft vetekudden på magen hela morgonen och förmiddagen så nu känns det lite bättre.

Var ju inte längesen jag var dunderförkyld och hade apont i halsen, när jag var på teneriffa så att säga och det var ju inte så längesen, skulle vara skönt om jag fick vara pigg ett längre tag nu. men som alltid finns det ju dom som har det värre, på gott och ont måste jag säga.

ska iallafall åka ut till stallet om ett tag, ska ta mig en sväng tills fots med C så vi båda får röra oss lite. Igår reds hon utav joanna och alexanda och jag tror hon skötte sig lika bra som alltid och imorgon ska jag träna! Måste bara känna mig bättre då för jag är så sjukt taggad!

ska fräscha till mig lite nu, hej så länge!

6 mars

sista lovdagen, ångest och jag vill inte tillbaka till skolan. känns inte som att jag ska dit imorgon heller? skulle behöva en veckas lov till men så säger jag alltid, haha men vem gillar inte att vara ledig?

har mått jättekonstigt idag, varit illamående och haft världens huvudvärk så jag har mest legat i sängen hela dagen, fast det har varit rätt skönt för det händer inte allt för ofta att jag bara kopplar av så, förutom när det är sovdags då!

men ute i stallet har jag ju ändå varit. vi har även lasttränat min lilla kuse och hon skötte sig toppen! tog en tur ute i solen också och det var riktigt mys!


-nu ska jag läsa lite körkortsteori och sen ev skriva lite på psykologi inlämningen.


5 mars

åhå vad det blåser ute! storm ju
hade tänkt att åka ut till stallet nu, men jag vägrar att cykla i storm, blir bara galen då så jag får vänta tills mamma sluta jobba.

har nyss kollat på två avsnitt av bb och nu ska jag fräscha till mig lite och sen städa lite här hemma och fixa lite.
hade en supertrevlig kväll igår med lite tjejer! 
fick sovsällskap av ida&alex här sen också!

ikväll får jag se vad kvällen bjuder på, det visar sig!

och jag bjuder på en bild från min bästa sida!

3 mars

hallå!
sitter här nyduschad och mätt i magen och ska alldelses strax göra mig iordning för att sen åka och spendera kvällen och natten hos ida, med henne och alex :)

har haft en riktigt bra dag idag, morgonen började dock inte bra.. det här ska lösas, det bara är så!
men iallafall, kan började med att jag kommer att få en ny mobil! förmodligen en likadan men nu slipper jag snart ladda min 24/7 iallafall, skönt!

jag och mamma åkte till stallet på dagen och fixade till både chippan och cyrano. efter de lasttränade vi min lilla gris och hon skötte sig riktigt bra, hoppas det här kan funka! 
var iväg sen och tränade på sorf för joanna och det gick så grymt bra! har nog aldrig gått så bra i både dressyr och hoppning samtidigt!


2 mars

har varit en underbar dag - iallafall väder mässigt! hur fint väder som helst
annars har väl dagen varit helt ok!

tog mig en sovmorgon till tio ungefär och vid tolv promenerade jag ner på stan till körskolan, satt med joanna vid en dator så hjälpte hon mig med ett test och föklarade och lite sånt, självklart vart det lite småsnack om andra grejer också!

mötte upp mamma på stan sen så vi gick och tog en fika tillsammans med martina och hennes kompis. fick även med mig ett halsband, ett par örhängen och ett solpuder hem!
fixade stallet gjorde vi efter stan, mamma skötte markarbetet och jag red chippan. red ut på en väldigt pigg häst men hon skötte sig väl iallafall :)

nu ska jag plugga lite körteori och dricka te!


gärna lite sommar och sol nu tack!

2 mars

DIG
Hur lång är du? 170cm 
Vad vill du bli när du blir stor? ingen aning!!
Vad pluggar du? pluggar till undersköterska
Har du långt hår? inte längre
Vilken hårfärg har du? brunt
Sminkar du dig? ja
Har du haft sex den senaste månaden? nej
Vad har du för färg på dina underkläder just nu? svart/lila
Har du kysst någon idag? nej

FAMILJ
Bor dina föräldrar ihop? nej
Vem är bäst mamma eller pappa? båda
Hur många syskon har du? två
Vad är det senaste du sa till din mamma? "vi ses sen" eller nått sånt
Hur många ställen har du bott på? två
Vem i din familj stör du dig mest på? ingen?
Vilken familjemedlem är snällast? alla är snälla ju
När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? igår
KOMPISAR
När va du senast med någon kompis? igår kväll
Vem sov du hos senast av dina kompisar? ida
Har du kysst nån kompis? haha ja
Vem har du varit kompis med längst? dom jag har kännt längst umgås jag inte med, men om det är någon som jag umgås med så äre kalrsson!
Vem känner dig bäst? flera som står mig nära
Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? då säger jag inget alls
Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? haha nej
VÅGAR DU
Skrika åt dina föräldrar? jarå
Klä dig annorlunda? ja?
Vara dig själv? ja!
Visa dig i bikini/badbyxor? ja
Pierca dig? ja,
Ha sex på en offentlig plats? haha nja
Vara omogen? haha ja
Äta småkryp? NEJ

DIVERSE
När tuggade du tuggummi senast? igår
När va du på semester senast? var till teneriffa fö tre veckor sen ungefär
Vilken färg är det på din tandborste? rosa/vit
Är ditt hår tråkigt? finns inge tråkigare
Vem såg dig naken senast? haha
Hur ofta duschar du? nästan varje dag
När ska du gå och lägga dig ikväll? ingen aning!

2 mars

så jävla orättvist

2 mars

dagarna bara flyger iväg känns det som, vill att det ska vara lov jämt, nästan iallafall! det finns ju inget bättre än att ha sovmorgon!

kom precis hem från alex, har varit där nu på kvällen och umgåtts med mina tjejer!
har tidigare idag varit i ridhuset med chippan, hon var kalas fin!
har sedan umgåtts med min kära syster också och hunnit med att storhandla med mamma.

nu ska jag kolla på gårdags bb avsnitt, ligger lite efter nu haha!

RSS 2.0