31 juli

Skönt med en ledig dag idag, sovmorgon va välbehövligt! Låg och drog mig länge i sängen och duschade sen och kollade på os, blev ju första medaljen för Sverige ju, ett silver! Så jäkla grymt och kul att de va ridsporten som stod för den också! Har också varit nere på stan och köpte presenter till min systers pojkvän som fyller 30 idag stolt att jag handlat för första gången på systemet även om de dock bara va ett presentkort;) alkohol får jag vänta ett tag till med.. Men sen va vi iallafall där på kalas, de va trevligt som alltid :) Sen nu ikväll va jag hos Ida en stund och kollade på allsång och bara mös lite, perfekt avslut på min lediga dag:) Nu dags att sova för jobb imorgon!


30 juli

Jobbat idag 7-15.30, sen nu ikväll bestämde jag och mamma oss för att äta uppe vid Månsan så Martina följde även med oss dit så blev lite mat plus en cider, va riktigt mysigt! Nu är jag super trött men tänkte jag skulle försöka orka kolla klart på Wallander som går på tv nu! Puss Bjuder på en bild från igår på min bästa när vi va och plockade blåbär i skogen, mys <3


28 juli

Bästa missen, oftast iallafall ;) Nu ska vi ta och sova!


28 juli

Jobb 7-15.30 och sen har jag och mamma handlat och fixat på eftermiddagen för faster och Kalle och så Jordan och Martina och även Kevin kom över på middag, grillat och efterrätt blev de, riktigt mysigt :) Nu är de sova som gäller och klockan står på kvart över fem imorgon! Skulle behöva sova nu så jag får igen några timmars sömn, hoppas på de! Godnatt alla söta!


27 juli

Min enda lediga dag för veckan igår blev toppen! Började dagen med att sitta hos frisören i tre timmar för att göra min efterlängtade rakpermanent igen, så jäkla skönt! Sen var jag hemma hos Pernilla och umgicks med henne och barnen under dagen i det härliga vädret. Sen på kvällen blev det ner på stan på grillnatta och kolla på lite artister och sen va vi i öltältet resten utav kvällen. Blev en rätt så rolig och lyckad kväll men lugn, sen skulle jag sovits hemma hos Ida men blev hemma istället med "han", dumt men jaa. Mys ändå! :) Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet igen, jobbat kväll idag och dag både på lördag och söndag och det suger så jäkla mycket för jag vill också ner på Sala festivalen och festa och ha de as kul!!!! :(


25 juli

På bussen igen då på väg mot jobbet! Så fint väder hemma så vill verkligen inte jobba idag, vill va ledig och ha de skönt! Men har iallafall haft en mysig förmiddag med en pw i spåret med mamma och sen blev jag bjuden på mysfrukost hemma hos Ida! Skönt att det är varmt ute iallafall och jag har klänning på mig idag, får se om jag fryser ihjäl när jag slutat eller om det finns någon värme kvar då, det visar sig!


24 juli

Varje gång gör det lika ont. Besviken, ledsen.


24 juli

Har nyss kollat klart på allsång på skansen, de va ju någon extra sändning därifrån idag med bl.a. Thomas Ledin och alla hans braiga låtar, så jäkla avis ville också vara där! Nu ska jag iallafall ta och lägga mig och somna till en film. jobbar kväll imorgon men skulle egentligen ha jobbat dag och som jag mycket hellre hade gjort men icke, de ville att jag skulle jobba kväll, så jag ska upp relativt tidigt imorgon för jag har planerat en morgonprommis med mamma på och sen ska jag till Ida på frukost så blir nog en bra förmiddag innan jobbet. :) Godnatt alla kära!


24 juli

Skapligt sur jag är!!! Jobbar i helgen då det är Sala festivalen och det är så jäkla surt för alla ska ju ut då, men hade iallafall tänkt gå ut nykter på lördag och köra för jag jobbar kväll på söndag, men nu var jag tvungen att byta till en dag tur istället på söndag så nu kan jag inte gå ut på lördagen heller, så jävla tråkigt!! Men sitter iallafall på tåget hem nu, fick sluta tidigare så då kunde jag ta bussen in till station och sen tåget hem så kommer hem en timme tidigare istället, skönt skönt!


23 juli


23 juli

Hallå! Då var den 1:a dagen av 6 jobbdagar den här veckan gjord. Har faktiskt varit en rätt mysig och lugn kväll på jobbet och jag har fått sköta pluttisarna på 1500 och 1800g, men de är ju så duktiga så är inte så mycket med dom. Såna här dagar kan man absolut inte klaga på att jobba! Nu sitter jag på bussen påväg hem, hoppas på att mamma kanske har gjort lite te och macka för jag är så sugen på de, håller en tumme för de. Sen är de sängen som gäller eftersom klockan står på fem och jobb står på schemat igen.


22 juli

Ni är så bra, ingen nämnd ingen glömd<3


22 juli

Efter lite fotbollsmatch nu på kvällen så unnar jag mig de här nu och inväntar den kommande 6 dagars jobbveckan..


20 juli

Nu känns det lite bättre efter att jag har varit hemma hos världens bästa syster med världens bästa mamma! Ni är bäst! Plus att det finns så fina människor runt om mig, är så tacksam för det. Antar väl också att jag är inne i en känsligare period nu eller något, men jag jobbar så mycket nu och det har varit fullt upp och har varit helt slut när jag jobbat färdigt om dagarna. Sen hinner jag inte träffa alla de jag vill hinna träffa, känns som att jag aldrig är ledig som någon annan. Det är ju en ganska stor omställning från att gå från skolan och träffa sina vänner varje dag och vara lediga tillsammans varje helg till att jobba både vardag och helg helt olika mot alla andra. Sen att jag inte vet vart jag har alla människor runt om mig gör mig både ledsen och stressad men jag hoppas det löser sig! Tur jag har fina vänner och familj ändå! Men nu har jag iallafall precis kommit hem från syster, blev myskväll där ikväll. Ska ta och kolla på en film nu, puss!


20 juli

Håller på att bli sjuk tror jag, plus att jag trodde det här skulle bli en bra helg och jag va så glad för att de va fredag och helg, men icke! Är sur och ledsen och just nu känns inget positivt, blää!


19 juli

Blev en spontan utgång igår, kom hem runt halv elva efter jobbet och då blev de så att jag följde med emma och killarna ut på onsdagsklubben på hotellet! Blev en rätt lugn kväll men den va rolig, va helt okej med folk och träffade massa roliga människor! De behövde jag kände jag efter min dag på jobbet igår! Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, jobbar kväll idag igen! Puuss:)


18 juli

Super fint väder ute, njuter! Börjar jobba halv två så ska fixa de sista nu innan jag blir upphämtad av min arbetskollega! Har solat en stund nu i de härliga vädret och tidigare va jag och mamma en sväng på stan och tog en fika. Slutar 22 ikväll! Puss


16 juli

Skönt att vara ledig idag! Har tillbringat typ hela dagen hemma hos min älskade syster! Martina och Jordan har också varit där och nu ikväll kom mamma över också efter jobbet och då grillade vi, mysigt! Nu ligger jag och kollar på wallander men borde sova snart efter som jag ska upp 5 imorgon för jobb! Godnatt!


15 juli

Har precis duschat och och fått mat i magen, så nu känner jag mig som en människa igen! Va helt slut efter jobbet och trodde jag skulle somna i bilen på vägen hem. Har haft sjukt mycket att göra idag och vi hade många barn på få personal, KAOS! Men tycker vi fixade det bra ändå!
 
Har inte blivit mycket till uppdatering senaste dagarna, men torsdag-fredag sov ju jag och lisa i västerfärenbo och va kattvakt åt lilla mysan! Blev grillning och kortspel, onyttigheter och massa mys. vi fick även sällskap av emma, simon och stoffe en stund, trevligt! På torsdagen sen efter att lisa åkt hem så i väntan på att hämta faster, pappa, farmor och kalle vid tåget blev det en vända på stan. Ett linne och ett par nya svarta jeans fick följa med hem. På kvällen sen va vi hos pernilla där vi åt mat och sen åkte jag till simon och emma. blev först fiske med alex och jocke men de fick inge fisk haha sen åkte vi hem och tog de lugnt hos emma, skön kväll. :)
 
Igår va det jobb 13.30-22 och idag har jag jobbat 7-15.30 och det har som sagt varit fullt upp, är helt slut och trött. Men ska träffa ida och alexandra om ett tag, äntligen <3
 

12 juni

Äntligen ledig! så skönt så skönt och har haft sovmorgon också. Har precis duschat och ska göra mig iordning och åka upp och hälsa på mamma på jobbet tänkte jag! Sen vid två ska jag hämta upp lisa vid tåget, min saknade underbara ska vara kvar tills imorgon. VI ska vara kattvakt i västerfärnebo och vakta huset åt faster så vi sover kvar där, blir mysigt!
 
hörs då!

10 juli

Lycka!! Blev moster till en liten Julia strax efter klockan sju. Allt gick jättebra men snabbt! Åh är så glad och stolt över min syster <3


10 juli

Väntar nu med spänning dygnet framöver nu då jag ska bli moster, Pernilla har fått åka in nu på eftermiddagen och jag hoppas allt går bra för dom! Vill inte ha ner de på min avdelning imorgon när jag ska jobba :) om de inte blir inatt så ska jag hålla utkik imorgon, det är turen med att ha samarbete med förlossning och bb! Annars så har jag ju jobbat idag 7-15.30 och dagen har varit såååå seg, har haft ett barn att ta hand om och där föräldrarna sköter det så gott som själva förutom lite stöttning och hjälp med mat. Men ska väl inte klaga för bara väntar på att de ska bli kaos och de är inte heller kul! Nu har jag precis ätit och ska väl ta de lugnt nu resten utav kvällen!


9 juli


9 juli

Godmorgon! Ny jobbvecka och idag jobbar jag kväll. Har precis vaknat och ska göra mig iordning just nu så ska jag och mamma ner på stan och äta frukost och sen ska jag aktivera mitt nya kort på banken. Puss


8 juli


8 juli

En sliten människa va det här, men har haft en riktigt bra helg så det har det varit värt!
Kom hem sex imorse så är en aning trött nu fortfarande efter lite sönm så jag kommer garanterat sova tidigt ikväll!
 
Blev en bra kväll igår trots allt, blev inte som tänkt men bästa syster räddade den till en början så åkte till henne för en myskväll men då ringde krille och frågade om jag kunde köra dom hela kvällen på powermeet istället så gjorde det istället. Blev en hur rolig kväll som helst, så de räddade min kväll mycket bra! Va as nervös i början för att köra bland alla bilar i nisses bil för den hade en jätte jobbig koppling men tycker jag lyckades rätt så bra ändå haha! Kul va de iallafall och jag såg många snygga killar ;) och sen mindre snygga också haha. plus favoriten! Kom till sala vid halv fem och då åkte vi hem till nisse och va kvar där till sex och sen åkte vi äntligen hem så fick jag sova, det var underbart!
 
Har tagit det lugnt hela dagen och nu ska jag fortsätta att mysa framför tvn!
 

7 juli

Hallååå!
Precis kommit hem från en mysig lunch med ida och alexandra på alexandras jobb! Har varit seg nu på förmiddagen av gårdagens party men nu känns de bättre haha! Hade iallafall en rolig kväll igår, vi firade emma som äntligen fyllde 18! Grattis igen stumpan! Va först hemma hos emma och festade och firade henne och sen vidare på hotellet. Va en rolig kväll men lite för mycket dricka kanske haha!
 
Nu ska jag åka upp till mammas jobb och stänga åt henne för hon ska bort, hoppas på att de ska gå bra! Senare ikväll ska jag nog till västerås med ida till pwermeet, hoppas på en bra kväll!
 
Puss
 

5 juli

Heeelt slut efter de här arbetspasset! Fick ta hand om vårat allra sjukaste barn vi har på avdelningen och de va inte lätt, men hade den bästa sjuksköterskan att jobba medså allt har gått superbra tack och lov! Nu vill jag bara hem och sova med måste ju såklart vänta på bussen så står och hoppas på att den ska komma snart! Hem och sova 5 timmar och upp och jobba sen igen då! Sen får jag äntligen helg! :):) puss!

4 juli

Jobbat 7-15.30, va helt slut när jag kom hem, hade ont i både huvudet och magen. Va ut en stund med Ida iallafall, blev mys uppe vid Månsan med lite gott, det behövde jag verkligen! Bästa. nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen nu och slår vad om att jag kommer somna på en gång, är så trött! 

3 juli

Film & jordgubbar består min kväll utav, mys pys! Bästa farmor och farfar hade varit och plockat jordgubbar idag och de va hur goda som
helst! Muuuums. 
 
Jobbat som vanligt idag 7-15.30 annars har det inte hänt mycket i mitt liv idag. Så puss då! 
 

2 juli

Ledig måndag, skönt skönt! Har inte gjort så speciellt mycket idag, varit nere på stan med syster och kevin. Blev en fika och så va jag ju bara tvungen att få med mig en klänning och ett linne och hårfärg hem. farligt att ha mycket pengar på kontot nu!! Haft en mysig kväll med mamma också, gjorde mat och de blev tacopaj och sen kladdkaka till efterrätt, ibland kan man få lyxa till de lite ;)
Nu dricker vi lite te och kollar på tv! Har föressten färgat håret också, men de är ju inget speciellt eftersom det är den vanliga bruna färgen.
 
Ikväll blir de att sova tidigt eftersom nu väntas fyra dagars jobb igeeeen.
Ciaaao.
 
bästa. saknar balen och studentveckan!

1 juli

Nu har jag jobbat färdigt för den här helgen, och imorgon är jag ledig, skönt! 
Igår jobbade jag först 7-15.30 sen hem och fräscha till mig snabbt och sen hem till Emma för vi skulle fira henne i förskott eftersom hon fyller 18 på fredag, äntligen! :) va iallafall jätte mysigt:) sen blev de utgång för mig, Ida och Ida! Och jag kan bara säga de att jag har varit med om roligare! Va lite folk ute, tråkigt att vara nykter och annat kaos, nej de va inte de roligaste! Men nästa helg sååå. 
 Dagen va ändå bra överlag tycker jag:)
 
Nej nu ska jag ta och lägga migoch kolla på en film. Puss!

RSS 2.0