30 juni

Min enda lediga dag för den här veckan börjar lida mot sitt slut men har haft en rätt så bra dag! :)
Fick till en sovmorgon till halv tio och vid tio var jag ordninggjord och klar och då tog jag en sväng ner till apoteket och hämtade ut metacamen till C. Så nu går min lilla sjukling på både antiinflammatoriskt och pencillin men det är egentligen bara i förebyggande syfte så så sjuk är hon tack och lov inte :)

De som hände igår med hästen min var att hon hade fått foderstrupsförstoppning.. hon hade satt havren i halsen och kräktes slem och havre från näsan.. usch va hemskt det va att se henne! Men vet. kom ju och spolade rent hennes matstrupe och lite annat smått och gott. Men nu ska väl hon snart vara igång igen, vila i ca en vecka men sen så :) Hemsk tanke på vad som hade kunnat hänt om hon fått stått hela natten sådär.. Anna sa ju också att det var den svåraste foderstrupsförstoppningen hon varit med om och då har hon ju sett en del.. Tack igen Sofie, jenney och anna för hjälpen!!

Tillbaka om min dag så åkte jag till stallet efter att jag varit på stan, kollade till och fixade lite med Chippan och hjälpte även till med lite hökastning! Sen åkte jag ut till västerfärnebo och skulle hämta kusinvitamin som jag skulle vara barnvakt över dagen. Fick även lite gott fika hos farmor (de bor på samma gård och det var farmor och farfar som han var hos eftersom faster jobbade), älskar att vara på landet! är ju liksom uppvuxen där.. Sen att få egengjord saft, bröd, hemplckade jordgubbar ochn smultron och lite annat gott gör det ju inte helt fel! världens bästa släkt!
Sen åkte vi iallafall in mot stan och upp till månsan för lite sol och bad med syster och kevin! Superskönt va det!

Nu på eftermiddagen/kvällen så har jag fixat i stallet med både Chippan och cyrano. Sen har vi vart hos pernilla och grillat där även mamma, faster, kusin och bror och hans flickvän och var! mysigt! Sen nu ikväll har jag hunnit träffat ida en stund också, ett bra avslut på dagen! :)

Nu har jag världens huvudvärk och ska snart gå och lägga mig.. Jobb imorgon, börjar tolv och innan det ska stallet avklaras! Så det var llt för mig idag och hur min dag varit haha.

GODNATT :)

30 juni



Min bästa, du kan verkligen skrämma slag på mig!
Kvällen blev inte alls som den skulle! Istället för utgång tillbringades kvällen i stallet med en sjuk häst :( Men nu har veterinären varit där och fixat och nu ska hon få vila ett par dagar med lite medicin så blir hon snart bra!

29 juni

de blev bestämt en utgång med storasyster och hennes co nu ikväll, så nu är jag ordning gjord och klar för kvällen! ledig imorgon sååå! :) 


29 juni

Sitter på jobbet nu och har lunch. Slutar fyra och då ska jag äntligen få träffa mina underbara vänner! :) puss

28 juni

Snart läggdags för fröken dahl! ska bara föna och platta håret innan jag ska lägga mig i sängen, vill liksom inte se ut som ett troll imorgon!

Har jobbat en relativt kort dag idag, 7-13! Åkte hem och la mig och solade på en gång typ när jag hade slutat, så skönt! Så nu har jag försökt jobbat lite på solbrännan på baksidan av kroppen, ser ju ut som en sandwich! Somnade till då och då också, skönt!

Åkte ut till stallet på eftermiddagen och fixade och sen ut till ransta för träning i värmen! Men jag hade kunnat gett bort min häst idag, hon var väldigt billig!! Strulade som bara den när vi skulle lasta men in kom hon tillslut iallafall! Träningen gick väl helt okej tycker jag, det var en rolig bana med lite roliga linjer som vi hoppade och sånt gillar jag :) Hade även kvällsfodringen i stallet sen, och snäll som hon är Carro så hjälpte hon mig! Tack igen för hjälpen och sällskapet :):)


27 juni

Då börjas det om med en nu jobbvecka nudå! 6 dagars dessutom, kommer vara helt död på söndag kväll! Idag har jag iallafall jobbar12-21.30, det har gått bra! Det går ju lite lättare när man har någon rolig att jobba med! Finaste vädret va det ju idag också, hann sola en stund innan jag började jobba, så härligt! Ska ju bli fint väder nu i flera dagar och då är det ju så typiskt att man ska jobba, men hoppas på fint väder på torsdag iallafall för då är jag ledig :) nu ikväll va jag och ida till Heby för att hämta ida, annars har det inte hänt något mer för mig.. Men nu ska jag sova för jag börjat sju imorgonbitti! Godnatt!

26 juni

För att jag har precis fixat lite vuxenpoäng till mig för jag lagade nyss mat! det är ju riktigt kul ju! haha

nu ska jag platta mitt hår och göra mig lite iordning för att sen träffa mina tjejer! som förövrigt kom hem till mig igår och fixade middag till oss! mina underbara! god mat blev det och jag fick ju även paket som jag inte alls vill nämna va det var här ;) roliga tjejer.. haha

idag har jag annars inte gjort alls mycket! Tog en sovmorgon och låg sedan kvar ett bra tag i sängen innan jag gick upp, man måste ju passa på medans man är ledig! Sen har jag varit hos min fina häst också!

Juste, mickis åkte ju till turkiet igår!! Inte alls avis, nej verkligen inte! dessutom kommer hon bli en fin pepparkaka :) och vad jag längtar tills måndag, hoppas hoppas för din skull för då blir det mera skoj framöver! :)

och jag fattar inte vad jag tryckte på för knapp för helt plötsligt blev det sån här stor och fet text :o


25 juni

hej hallå!
hade en bra midsommarafton igår, konstigt nog eftersom min dag blev så jävlig från början....!
åkte ju först till min syster och grillade och åt underbart god mat! sen kom även ida dit och så var vi där ett tag sen åkte vi  vidare hem till mig och henne en snabbis och sen vidare till emma där vi spenderade resten utav kvällen! Hade iallafall de trevligt med trevligt folk! Och jag överrasskade både mig själv och andra också, men det är ju inte första gången hihi! Kom hem till ida vid fyra och då var vi, eller iallafall jag så galet trötta så vi gick och la oss nästan på en gång.

Vaknade ju upp hos henne i morse men nu är jag hemma och ska snart ta och cykla ut till stallet! Får ju inte köra bil än....

Ikväll kör vi igen! :):)

24 juni

Midsommarafton idag!! Trevlig trevligt, jag gillar midsommar :) Jag jobbar idag och har lunch nu, slutar fyra så det är väl helt okej, man tjänar ju bra en sån här dag hehe! Min morgon började inte alls bra och jag ville bara lägga mig och sova och vakna om sju år.. Så jag antar att dagen bara kan bli bättre! När jag slutat ska jag hem och göra mig iordning, ska hem till Pernilla och äta där med lite folk och sen kommer ida dit! Lite förfest där och mer festande sen tror jag, allt är inte riktigt bestämt men det löser sig! Mamma har även fixat stallet åt mig idag, tack världens bästa! Trevlig midsommar!! :)

23 juni

En mycket trött tjej här...!
Har nu jobbat två dagar och har en tredje kvar imorgon, sen får jag helg! Har gått bra hittills, men det är segt, långtråkigt och tungt. Bara att kämpa på! Men visst finns det vissa söta gamligar också och lite kul har man ju ändå. Och vissa av personalen är kul att jobba med, och min favorit vikare som jag fått asbra kontakt med fast hon är runt 60 haha. världens snällaste!
Motivationen är alltså inte på topp men det får ju liksom gå ändå!

Började tolv idag och slutade halv tio, rätt mör i kroppen alltså och imorgon börjar jag sju så jag ska gå och lägga mig snart. Hade föressten en mys förmiddag i stallet imorse, trots ösregn så gav vi oss ut och red i paddocken och jag hade en jättefin häst!


21 juni

nu börjar allvaret.. iallafall för 8 veckor frammåt! är faktiskt lite pirrig över hur första riktiga jobbdagen ska bli imorgon, gick ju dubbelt 2 dagar förra veckan och det är ju inte alls samma sak som nu när man ska göra allt själv! men samtidigt ska det bli "kul" också, eller vad man ska kalla det.. men pengar kommer det rulla in iallafall! wie

vaknade upp hos mickis imorse, sov där inatt! :) igår kväll hade vi det lite myspys och kollade på film. sov galet länge idag också :o
När jag kom hem idag tog jag det lugnt en stund sen ut på en promenix med ida! behövde prata ut över gårdagens bravader ;) hihi!

Sen nu ikväll har jag varit och tränat i ransta! Det gick bra, hade en något seg häst så jag fick rida av bara fan kändes det som haha, men hon kändes fin iallafall! :)
Nu är jag nyduschad och ska lägga mig i en nybäddad säng, typ de bästa som finns! Ska ju upp 6 imorgon så jag behöver gå och lägga mig nu. GODNATT!


20 juni

föressten, måste ju lämna in mitt hjärta på lagning för att byta glaset och har funderingar på om jag ska byta färg på den då till vit på samma gång?! svårt val!!

20 juni

Hallå där!
Tråkigaste sommarvädret ute, det ska vara SOL och inte regn! allra helst när man är ledig!

Fick mig en underbart skön sovmorgon imorse, härligt! Åkte ner på stan med ida & alex och tog en fika på förmiddagen, tog även en runda på stan och dom kom även ida och gav oss sällskap! Lite underklädes shopping som två behåar och tre par trosor blev det för min del och även en ring! Sen gick vi även och åt lunch på stan också, vardagslyx med två fika på stan samma dag haha!

Nu är jag hemma och ska ta och städa mitt rum hade jag tänkt, sen får jag se om jag åker över till pernilla en stund och så måste jag hämta ut mitt körkort också!! :D wie


19 juni

Tävlade ju idag på sorf (eller igår om man är exakt), hoppade bara en 1m klass och hade två ner. Det första vet jag faktiskt inte varför vi rev, för vi kom bra på det men kanske något stort med hon ville väl inte lyfta bakbenen helt enkelt, slarvmaja! De andra nedslaget så la jag henne helt fel på ett räcke så där blev det lite tokigt, hon hann aldrig upp med benen, tog en alldeles för sen förhållning och skulle låtit henne vara istället för att hålla på att försöka plocka upp henne. Är nöjd iallafall :) Kul för laget också som vann omgången och hela div 3! Och även till carro som blev km segrare i sista klassen, grymt av dig! :)

Tog det lugnt sen när jag kom hem, helt slut efter den här veckan! Nu ikväll var jag och ida, ida och emma till västerås och kollade på bio! Something borrowed eller nått liknande hette den, superbra va den! På hemvägen svänge vi in till ransta och åkte till alex och träffade henne en stund! :) Första gången jag kör i parkeringshuset också själv, har ju bara kört där en gång tidigare men då hade jag ju mamma med! Sen så körde jag ju med transporten till sorf och backade även tillbaka den när vi kom till stallet sen! måste få skryta lite ju :D

men nu gosa ner mig i min underbara säng! natti natti

 mitt hjärta från idag

18 juni

en galet trött dannis är det som skriver just nu...den här veckan har varit bra men också väldigt jobbig.
I torsdags gick jag dubbelgång där jag ska jobba i sommar, mycket att ta in och jag var helt slut när jag kom hem så tog det lugnt ett tag när jag kom hem, på kvällen hade kvällsfodring i stallet som alla andra kvällar den här veckan, hade ida med mig så det gick lite fortare. Vi åkte hem till linus efteråt och var med han, alex, jocke och lövet, badade och kollade film och hade en bra kväll!

Igår gick jag också dubbelgång fast kväll så började tolv. Så innan jag började så fixade jag stallet och lunchade med mickis :) Jobbade sen till halv tio och då åkte jag och hämtade ida så handlade vi lite gott och åkte hem hit, så kom wille också! Hade en mysig kväll som vi avslutade med en liten tripp till salbohed där vi hämtade hem mamma som var på tjejkväll!

Imorse hade jag morgonfodring i stallet, så sjukt jobbigt att kliva upp, segt! så det var bara att pallra sig upp och när jag hade fixat klart åkte jag hem och sov en stund sen göra sig iordning, hämta ida, stan en snabbis och sen sorf och vara funktionär på ponnytävlingen. Och nu på kvällen har jag ytterligare varit i stallet och fixat allt inför imorgon och även kvällsfodrat hästarna. skönt att jag inte har en enda fodring sen i sommar förutom en åt sofie :)
Rörigtinlägg, men det är vad mina senaste dagar bestått utav! Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och sen ladda om för en ny dag imorgon, morgonfodring och tävling!


16 juni

Här kommer en liten bildbomd på världens finaste från senaste tävlingen i köping! alla bilder är tagna utav Caroline Bergdahl, tack igen gulliga du! :)


16 juni

hallå där! :D
har varit en toppen bra dag! för det mesta iallafall..
men eftersom jag ska upp om fem timmar och behöver verkligen dessa timmars sömn så tänkte jag kortfatta dagen lite snabbt!
Först skolavslutning i kyrken, skönt som bara den med sommarlov nu! wie! Sen gick vi vidare till johansson och fikade, mysigt! :)
Sen under dagen så gjorde jag ju då, UPPKÖRNINGEN! har nog helt seriöst aldrig varit så nervös i hela mitt liv! gud va hemskt de va haha, men bra gick det ju trots allt eftersom jag fick det där älskade körkortet, helt underbart! :D har dock inte förstått det riktigt än! helt sjukt! :D

tränade nu på kvällen, chippan kändes väl sådär till en början när vi hoppade fram men det släppte sen! Tyckte hon kändes fin, nöjd är jag iallafall! :) min pärla!

Nu ikväll hämtade jag upp ida, ida och alex och så tog vi oss en sväng till västerås, donken ju! haha! måste fira körkortet ju, galet kul va det iallafall.

DOCK så kom det ju såklart två dåliga grejer under den här dagen också. för det första som ocks¨är det mest hemska är att min iphone har fått en lång spricka över hela displayen, mitt lilla hjärta! höll ju nästan på att börja grina när jag såg den, helt förstörd ju! :(
Sen den andra grejen tänker jag inte ta upp här, så himla irriterad och så sjukt dålig stil! men that's life!


Nu väntar sängen och jobb imorgon, yeees! Godnatt!

15 juni

Jag är så jäkla glad för att jag har fått körkort!!! :D:D:D

14 juni

Det får bli ett mobil inlägg nu för jag orkar inte sätta igång datan! Kom precis hem, har varit med Alex, Jocke och Linus nu ikväll. Tidigare idag var jag ju till västerås med Pernilla, jag hittade nästan ingenting förutom ett par as sköna halv långa mjukis byxor typ, ett linne och ett par shorts. Men systeryster däremot shoppade loss ordentligt! Har även varit i stallet, red en stund i paddocken. Sen har vi varit på Alexandras och Karolinas skolavslutning, Alexandra slutade ju 6an till och med! Fina va tjejerna också och Alexandra och en tjej till sjöng även en låt själva, så duktiga! Har sen haft kvällsfodring också! Och så kom jag hem nyss så det har varit fullt upp idag! :) nu ska jag krypa ner i min underbara säng och ladda om för en ny dag imorgon, hoppas på en bra dag då med! Godnatt!

14 juni

Idag har alla nior här i sala skolavslutning, vilket jag också hade för ungefär för två år sedan när vi slutade nian. roligaste tiden i skolan helt klart. 9E!
 
hos lisa innan

på väg från skolan till kyrkan


14 juni

ett steg närmre! iiih lyckaaaa!

skönt att vara ledig imorgon! så man kan säga att jag fått sommarlov nu. naaajs! men kul att jag börjar jobba redan på torsdag... :( det är inte alls kul, men men!

ska ta och sova nu för även fast jag är ledig imorgon så ska jag upp rätt tidigt, jag och pernilla ska in till västerås för att se om vi hittar nått kul att få med oss hem! det visar sig

nu ikväll har jag spenderat min tid med ida, alex, jocke och linus! blev ett tags volleyboll spelande och sen efter de en liten filmkväll. trevligt! :)

men nu så säger jag godnatt och sovgott :)

12 juni

idag, (igår) alltså den 11 juni,
tävlade i köping idag med min fina häst! hade ett skitpet i första klassen, i andra klassen kändes hon jättefin! fick två ner i omh så vi slutade på 0+8 men vilket ledde till en 5e plats! riktigt kul! Hon kändes riktigt fin, dock lite trött och jag har egentligen ingen koll på varför hon rev men antar att hon blev trött, lika så jag och att jag inte hann få upp henne riktigt. men nöjd är jag iallafall :) galet va varmt det var också!


10 juni

Underbart att vara ledig idag! är hemma hos alex just nu, har ätit grillat till lunch här för ett tag sen hur gott som helst! vi är grymma när det gäller grillad mat ;)
ska platta hennes hår och lite sånt nu och sen ska vi ner på stan lite senare och kolla på studenterna som tar studenten idag! fyfan va skönt för dom och vilket betyder att det är vår tur nästa år!! :D
ha det bra där ute i värmen! :*

10 juni

skolveckan är slut! så nu har vi bara måndag&tisdag kvar nästan vecka, och så onsdagen men då är det ju i kyrkan bara. skönt med sommarlov snart! dock innehåller det ju mest jobb men lite ledighet ska jag väl få ha ändå också! sjukt att det är mitt livs sista långa sommarlov!

idag har jag haft en jätteovärd dag i skolan, haft en jätteseg föreläsning som var jättetråkig! men jag har även tränat med min fina häst och jag är nöjd med dagens träning! hon var jättefin i markarbetet och på hindrena, känns bra inför helgen!
nu ikväll har jag träffat ida och jaft en myskväll med henne i bla månsan och hemma hos mig!

Men nu väntar sängen på att jag ska krypa ner där och sova, skönt! imorgon är jag ledig men har lite saker att göra ändå, men skönt med en lite sovmorgon iallafall :)
Godnatt!


8 juni

Haha åh vilken rolig kväll det blev med en massa fulla studenter som har haft cykelrace! Våran grej blev riktigt lyckad som de skulle göra, äckligt med roligt som de flesta tyckte! Men du äre så att jag kommer stinka fisk ett bra tag framöver känns det som, luktade mer nu efter att jag duschat än innan! 

Vi hade iallafall att de skulle ta upp en kondom i en hink fylld med bruna bönor, fiskbullar, vatten och surströmming!





sen var våran andra grej att slicka upp kaviar, senap och chokladsås









7 juni

Fullt ös medvetslös! har mycket helst att hinna med och göra om dagarna, fullt upp alltså! men snart är skolan över för ett tag och så hoppas jag på körkort såsmåningom också!

idag har jag varit i skolan en stund mellan halv elva och ett typ. hade bara utspark för OP treorna! det blev lyckat och kul! men inget jag själv skulle velat vara med på, mysigt med musslor och bruna bönor tex! Och värre blir det för alla studenter imorgon när dom har cykelrace, wie kommer bli kul!

har även varit och handlat me ida&alexinför imorgon, varit på stan och fixat lite grejer, varit till körskolan och stallet! har även hunnit träffat både min syster&bror och övningskört! och gjort klart en inlämningsuppgift till skolan! så nu ska jag äntligen gå och sova i min underbara säg och ladda om för en ny dag imorgon :)

GODNATT!


6 juni

Gårdagen var kanon! Först lite shopping inne i stan, men så mycket handlande blev det ju tyvärr inte men ett linne och en tunika fick följa med hem iallafall! Sen träffade vi Oscar som man inte träffat på länge, det var riktigt kul att träffa honom en liten längre stund iallafall :) Sen som sagt till själva BB finalen var det grymt kul! asbra musik och annat skoj och det var kul att se alla i verkligenheten! Martin var skitsnygg haha! Måste ju säga att simon också såg bra ut, björnen ju! Blev en sen natt och jag var helt slut när jag kom hem men det vare värt!

martin!

simon firas utav de andra, en värdig vinnare!



Idag tog jag mig en efterlängtad sovmorgon! Solade i någon timme efter att jag hade vaknat och sen träffade jag alex mitt på dagen så åkte vi till ica och handlade lunch! Det blev hur gott som helst! godaste på länge, jordgubbar till efterätt också och det var mums de!
Var kvar hos alex hela eftermiddagen och sen kom ida förbi och lite senare även wille! Gick till månsan och spelade volleyboll och fotboll med jocke, linus och nilla också, kul kul! myskväll!

min fina vän!


Nu är det snart sovdags för en ny skoldag och skolvecka imorgon! Så godnatt!


5 juni

Imorse var jag uppe med tuppen efter ett fåtal timmars sömn! Hade morgonfodring så det var bara att bege sig iväg till stallet vid sju. Gick bra och red även min fina i det soliga men blåsiga vädret! Hon gick jättebra min myshäst!

Nu är jag iordninggjord och klar för att spendera resten utav dagen i stockholm med ida! Shopping och BB final äre som gäller! wie :)

3 juni

Jobb 9-19
Hem en snabbis
Stallet
Myskväll med ida!

Så har min dag sett ut! kom hem för ett tag sen från ida så nu är det sovdags för ännu en jobbdag imorgon, fast börjar 10 imorgon!
Älskar vädret också måste jag säga, super mega underbart!


En av flera bilder jag fått av carro, fler kommer upp någon annan dag! Fotografen är nettan! Tack tjejer! :)

3 juni

Nu har jag blivit sådär dagvild igen, men som jag förstår så är det torsdag idag! eller ja, fredag för klockan är ju efter tolv men aja. dagarna bara går jättesnabbt och jag har för mycket smågrejer planerade och då pajjar hjärnan lite då och då! på reparation nu iallafall ;)

hade det bra hos lisa igår/idag, som alltid ju! :) 
idag har jag som sagt kommit hem från v-ås, varit hemma och tagit det lugnt ett tag, varit i stallet och red i paddocken på C och hon kändes fin idag med! då blir man glad, värsta gos humöret är hon också på nuförtiden min pärla:) och sen ikväll har jag varit och träffat och ida & alex, kom hem nyss och nu är det sovdags för imorgon är det dags för jobb! Godnatt! 


1 juni

tillbringar just nu min tid hos lisa i västerås! kom hit för ett tag sen och blir kvar tills imorgon! ida kommer senare ikväll också, får se vad kvällen bjuder på :)
bästa lisa! :)

RSS 2.0