31 oktober

Har inte blivit mycket till uppdatering nu i helgen, så jag berättar lite nu i efterhand om den istället.
Fredag; skolan var seg, och vi slutade halv tre. åkte till stallet direkt efter och red ut på C, som världens bitch och vi kom inte överrens för fem öre! haha mitt lilla hjärta
Blev en myskväll med ida och vi kollade självklart på idol. åh vad jag är kär i killarna där! eller i daniel, olle, jay och andreas, mmm vilka killar alla fyra! synd bara att daniel åkte ut.... haha!

Lördag; åkte med mamma till västerås tidigt på dagen. vi skulle kolla på lite skor men ingen av oss hittade några, eller jag kollade främst på några vinteskor att rida med det hittade jag inte heller. Och inte något annat köp blev det heller, förutom stor handling på ica. Vi fick snabba oss hem och så fixade vi stallet. jag longerade C. hon jobbade på så fint så! :) Hade middag med några girls på kvällen, det blev lyckat de! :D

Söndag; blev en riktig slappis dag, skönt! åkte ut till stallet under dagen och red ut och galoppjobbade C på travbanan, ashärligt och bara rulla på i galopp i fint väder. me like! Har inte gjort ett dugg som sagt mer. Kollat en massa på tv och såklart på ensam mamma söker, bästa programmet nånsin haha! åh så mysigt :)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på dirty dancing! har kollat på den flera gånger under helgen haha! men kan inte få nog av den!
a men puss då!

28 oktober

men hade trott att jag skulle göra en sån här förändring i mitt hår?
jag har numera klippt av mig det och färgat brunt!
as skönt och jättenöjd! :)

har faktiskt varit i skolan idag, trots mitt stora sår på läppen. svullnaden har tack och lov gått ner iallafall, men det gjorde den redan igår. jobbigt iallafall!

ska äta lite nu och glo i skolkatalogen som kommit idag, askul :D
ska sedan till stallet och dra iväg till sorf med Chippan för JoAnna ska rida lektion med henne! :)

27 oktober

ååååhhh va fint med en STOR FET FLÄSKLÄPP
och jag skämtar inte, den är stor och så är det sår så jag är typ blodig också. det är precis lika äckligt som det låter!
Fick det på träningen igår när min kära häst inte ville hoppa, hon är guld i såna lägen. eller?
men hela träningen var katastrof för min del, har nog faktiskt aldrig gått så dåligt och jag red som en påse skit. fast hon va iallafall jättefin när vi red fram och när vi hoppade fram. ja så kan det gå, bara att ta nya tag!

har iallafall fått vara hemma från skolan idag, men mamma är inte så glad på mig haha, men vadå jag ser ju inte riktig ut. ska och klippa mig sen vid två, kul att gå ut :(((


25 oktober

LEDIG IDAG
studiedag idag, supernice! en långhelg är aldrig fel :)
fick en liten sovmorgon till att börja med iallafall, syster ringde och väckte mig 09.15 men jag blev inte förvånad för det är inte första gången direkt.. haha
Så hon och kevin kom hit imorse och åt frukost här.
Har gjort mig iordning nu och ska snart ner på stan och möta ida&ida för en fika.
Men jag har VÄRLDENS munsår på överläppen, det är hur stort som helst. ser ut som att jag blivit slagen eller något liknande. åååh det är så äckligt! jag får typ aldrig munsår, har fått det någon gång tidigare men aldrig så här stort :( vill inte till skolan imorgon om jag ser ut såhär! :o
ser inte klok ut iallafall..


23 oktober

äckel.

23 oktober

Långhelg
jag är glad för de! :D ledig på måndag alltså så det blir ju en dag till ledigt plus helgen såklart! :)

Fast nu är fredagen redan över, och ska alldeles strax gå och sova, ska upp rätt tidigt imorgon eftersom vi ska till eskilstuna med mickis och hennes pålle! och jag vill gärna ha turen med oss på våran sida så att vi kan få en frisk häst med oss hem!

vet inte alls vad jag ska göra imorgon, det får jag se liksom vad som händer!
men nu ska jag krypa ner i sängen där även min älskade kisse har lagt sig och somnat. bättre sällskap än ingenting haha!

natti natti!


21 oktober

det är så skönt att bara ta det lungt och inte ha nått alls att plugga. te & tv för min del är det nu.
har precis målat naglarna också, bara i genomskinligt iof men de går de också! försöker spara ut dom nuuu :)

chippan va så fin idag föressten! åh, det va längesen som jag fick den känslan som idag. älskade hjärtat!


21 oktober

på onsdag ryker håret för min del och det blir även en ny hårfärg! Har inte bestämt hur kort jag vill ha än, men runt axellängd någoning. Ska bli så skönt med lite förändring, men jag kommer sakna mitt hår. Har aldrig haft kort hår förut, nånsin! längtar iallafall :D


21 oktober

jag får ångest eller något liknade för att det är å kallt ute :(:(
och det fulaste som finns är ju när näsan, kinderna och öronen blir sådär jätteröda haha

har iallafall haft en soft dag! började 8.15 och slutade 11.10 :) hade två inställda lektioner och dom flyttade om en bara för att vi skulle slippa ha ett långt hål på flera timmar för en halvtimmes lektion. skönt, sånt klagar jag verkligen inte på! :)
åkte ner på stan med ida ida och alex och åt lunch/fika. mys va de :)

åker till stallet senare ikväll, ska nämligen rida lektion på sorf idag, fast med Chippan såklart. och det var år och dar sen jag gjorde de, lite kul faktiskt :) Det är för JoAnna som jag ska rida istället för, hon kunde inte och hade ingen möljighet att rida igen för hon hade så många att ta igen sen tidigare eller va det va, så jag tänkte det kunde vara en kul grej. Vi skulle hoppa, så det blir väl inte så avancerat kan jag tro..!

men nu ska jag gå och göra lite te och sen fortsätta ligga under mitt varma täcke ett tag till och lyssna på bra musik! :)


20 oktober

Hallå där!
åååh va kallt det är! fryser hela tiden, vill ha värme och sol...
ska iallafall strax krypa ner i sängen och värma mig och även kolla på kungarna av tylösand!
har precis klivit ut ut duschen och innan de har jag pluggat ett tag, prov imorgon! Skönt iallafall att vi inte har någonting nästa vecka.

Slutade skolan 11.30, skönt med bara två lektioner på onsdagar. Resten av dagen blev en stalldag. fixade och red chippan efter skolan och sedan bar det av till veterinären med mickis och cyrano, mamma körde och jag följde med som sällskap :) behandlad och lite sånt blev han så nu hoppas vi på en frisk häst om några veckor!!

 


19 oktober

You have to move on in your life,
do not let what happened to break you down completely.
think of me, I miss you, you know
long time has already been lost, I want it back you were before.
please, for my sake
I love you

19 oktober

hej tråkiga tisdag!
gissa vad jag gör? pluggar? yes! är så trött på att göra de, huuh.
de jag pluggar på nu är om injektioner och venprovtagning, sprutor alltså.

dagen började iallafall med sovmorgon, skönt de! men det har regna i princip hela dagen, dryygt!
men skolan gick väl rätt fort ändå, hade tre lektioner varav prov på en av dom och jag hoppas att det gick bra!
fick skynda mig från skolan till stallet för hovis skulle komma och sko chippan, så nu har hon nya skor igen, skönt! fast hon fick vila idag, vilket hon fick göra igår också men det gjorde inte så mycket, hon var värd det min pärla!
skänker även en liten tanke åt Anna (våran ställägare) som tog bort sin gamla tävlingshäst idag som hon haft i 17år. det är nackdelen med djur :(

men iallafall, nu ska jag fortsätta plugga litegrann och sen kolla på tv resten utav kvällen! 
puss 

17 oktober

te & ensam mamma söker nu, mys!

16 oktober

det har varit en asmysig dag idag! :)
soligt och fint väder, man blig glad då iallafall jag!
var ju barnvakt imorse och det gick bra. åkte och hämtade min cykel sen hos alex som blev kvar där igår. och sen på eftermiddagen åkte jag till stallet. Chippan var helt underbar att rida idag, hon var verkligen kalas :) en puss till mitt hjärta! MEN.. vi tappade en sko på vägen, haha helt plötsligt när vi galopperade på travbanan hörde jag nått bakom mig och såg hur skon flög in i skogen haha, och den har varit lite glapp men jag trodde aldrig att den skulle ha åkt av sådär, jag rodde faktiskt den satt hårdare. Men hovis kommer nästa vecka men jag vet inte riktigt när så jag får se hur hon får ridas, hon var inge öm idag, jag kunde trava på som vanligt men det kan ju hända att hon blir det sen. jaja tråkigt bara!

puss



16 oktober

årets första snö kom idag :(
iof så smälte det ju när det kom på marken men ändå!
man får ju ångest över hur kallt det kommer bli!

hittade en gammal bild från när vi gick på valla och var tvugna att åka längdskidor. på bilden är benneborg som står upp pch karlsson i bakrunden. Meningen var att jag skulle ta kort på benne, men då kom ida flygandes bakom på mage haha!


16 oktober

fredagskvällen blev bra för min del! sjuka vänner man har emellanåt bara, åhå haha! 
ska väl gå och lägga mig om ett tag men än så länge ska jag fortsätta softa lite med film och dator :)
imorgon ska jag vara barnvakt åt syster lilla buse i en timme, han kommer vid kvart i tio och då blir det full fart kan jag lova. annars vet jag inte alls hur min helg blir och ser ut, det får jag se!



lillbusen kevin


15 oktober

HELG!
underbart skönt! och det bästa är nästan att jag har sovmorgon både lördag och söndag, det va ett tag sen :)
håller på att göra mig iordning nu, ska träffa mina fina tjejer ikväll och vi ska laga middag och idol och grejer, en toppenfredag alltså :)

skolan har gått bra idag, en soft dag måste jag säga! började med att när jag kom till skolan så får man vet att första lektionen är inställt, yes! alltid lika skönt med inställd lektion, men fan va surt för då hade man ju fått sova längre imorse!!
sen var vi i metodrummet hela förmiddagen, vi håller ju på att lära oss att ta spruper och sånt nu så vi höll på med det. jag är ju hur sprudrädd som helst (haha lyckat att då gå OP), men jag tycker faktiskt att jag klarar det bra ändå, det går bra att ge dockorna som vi tränar på, sprutor än att ta det själv. Iallafall så var jag mer eller mindre tvungen att ta blodprov idag, ja ida tvingade mig ju :( hah, men det gick faktiskt bra, jag var lagom stolt efteråt även om jag höll på att börja grina innan haha!

nog om de! Åkte ut till stallet direkt efter skolan, skrittade ut på mitt hjärta som var mycket pigg :)
nu ska jag fortsätta göra mig iordning,
trevlig helg!


min och idas fingarar från blodprovet!!

14 oktober

har precis duschat och nu är det plugg som gäller. psykologi prov imorgon, yes!
måste även föna och platta håret innan jag lägger mig för att det orkar jag inte imorgon :) sen vill jag försöka sova i tid också, åhåå va jobbigt läge!

har iallafall varit i skolan som vanligt idag, var på abulansstationen imorse och var där ett tag och fick kolla runt och lite sånt :) fick även sluta en timme tidigare sen också!
åkte ner på stan med mamma och tog en fika och så fick jag ett linne och ett skärp med mig hem också :)
åkte till stallet sen på eftermiddagen!

äntligen fredag imorgon!
natti puss

14 oktober

te och macka med mamma nu, mys!

13 oktober

Ledig idag!
Underbart skönt och har kommit hem från stan nyss, var och fikade med ida&alex och trevligt va de! :)
Hade dessutom sällskap av dom inatt för då sov dom här, och dom va ju här igårkväll också såklart och även ida var också här då. Hade en liten chillkväll :) Men jag tror att kvällen igår var en av dom sjukaste på länge nästan! jag fick reda på så mycket olika saker som man trodde aldrig skulle sant att jag blev helt chockad, sjukt!

nu ska jag iallafall iväg till stallet snart! Får se om jag bara rider C eller om jag rider båda. Har även kvällsfodringen ikväll.. Sen måste jag pugga lite och såklart kolla på kungarna av tylösand!!
Sen ska jag hämta ut ett täcke som jag skickat efter till chippisen, hoppas att hon kan ha det verkligen, hon är ju som sagt inte den lättaste att hitta innetäcken till..

hörs! puss då

11 oktober

Trött....!
är bara förnamnet vad jag är! och helt slut och jag längtar verkligen tills jag ska krypa ner i sängen om ett tag.. :)
hade sovmorgon imorse, lika skönt som vanligt ju. hade idrott idag också istället för på onsdag bara för att vi skulle simma! simmade 40 längder på rygg, duktigt! slutade halv fyra. och vi blir lediga på onsdag ifrån skolan, underbart!
åkte ut till stallet direkt och fixade åt tre hästar idag, sannes, mickis och min egen. red amber och chippan i paddocken också, gick bra med båda :) bara att C uppfyller sitt namn bättee som kickan numera än chippan haha! kom hem runt åtta iallafall och nu har jag duschat och ätit

puss godnatt


8 oktober

Fredagfredagfredag :)
väntar på att mamma ska komma hem snart så vi kan äta lite god sallad så att jag senare kan åka och träffa mina kära tjejer! idol och massa gott och massa mys blir toppen de :)

idag har det varit en väldigt härlig dag i skolan måste jag säga. Första lektionen så kollade vi på film i aulan, bara våran klass och vi kollade på rasmus på luffen. så söt film! sen hade vi matte som var lite mindre kul och psykologi en stund sen skulle några av oss gå iväg för att bli sminkade.
Och då menar jag inte fint sminkade utan med blod och grejer! fem av oss ifrån klassen skulle få vara med i en övning för brandmännen, vi skulle vara skademarkörer i en bilkrock uppe vid deras övningsfält. Ida, ida och jag fick vara i en bil och två andra i den andra bilden och vi blev utbärda på nackkrage och på spinboard och grejer och så fick de andra i klassen så och titta på och se hur räddningstjänsten räddade oss osv. det var alltså för deras skull vi gjorde det och det va kul och aspirrigt :D haha!


7 oktober

min stackars misse har fått ont i tassen och hoppar på tre ben, älskade vän :(
mamma ska ringa vet. imorgon och höra hur vi ska jag göra om vi får åka in och kolla benet eller vad dom tror. lilla pluttan :( och det är ju så jobbigt, för när katter har ont eller är skadade drar dom sig undan och det gjorde hon ju sist också när hon hade gjort ialla svansen, och man märker nu att hon är mer försiktig och rädd. blev glad att hon sov i min säng som vanligt idag iallafall! :)

har varit en soft dag i skolan idag och ett plus i kanten eftersom vi fick sluta 40minuter tidigare!
Fick skjuss av syster till stallet och fixade med C men red inte utan hon fick vila och så fixade jag elly åt carina också. Sen åkte jag och mamma på en mysig sväng till västerås en snabbis. köpte en vinterjacka som jag kikade på förra gången vi var där så nu köpte jag en så har jag det gjort! sen lämnade jag in ett täcke på hööks som hade gått sönder på ett ställe där det inte borde så jag fick pengarna tillbaka :D så nu har jag beställt ett annat täcke på internet i stället och hoppas på att det ska vara bättre! :)

nu ska jag strax gå och sova, godnatt!

6 oktober

du står mig så oerhört nära,
men ibland känner jag inte igen dig,
vet inte vem du är,
förstår inte vad jag gör fel,
vet inte när du är dig själv,

vissa stunder, då förstår jag mig helt enkelt inte på dig.
men jag säger till mig själv "det kommer bli bättre"
men jag vet inte?


6 oktober

nått som jag tycker är lite kul är att vissa som känner mig har aldrig sett mig i mitt "naturliga"  hår. jag har ju super lockigt i vanliga fall men sen några år tillbaka har jag plattat och rakpermanentat det. som sagt så har nog många som känner mig aldrig sett mig i lockigt hår, tex de i min klass (de flesta av dom) :D

haha bilden är jättegammal och ful men det är håret det ska vara fokus på.
då; lockigt


nu; rakt


6 oktober

nybakad kladdis och te, mums!
nyduschad är jag också och nu ska jag ta och plugga lite!

ciao!


6 oktober

full fart!
kom hem från skolan för en timme sen ungefär och har inte gjort någoting sen dess, ätit lite och suttit här bara. dricker te såklart ♥ haha

ska snart åka till stallet och fixa allt till C&C sen träna! år, månader, dagar sen ju! nej inte riktigt men det har inte blivit någon regelbunden träning bara lite då och då tyvärr. men snart så, så jag nöjer mig med då och då så länge nu :) så fort jag styr på ett hinder så tänder det till i chippans huvud så jag antar att hon har lika mycket "hoppabstinens" som jag :)

kommer kommahemi skapligt tid idag så då har jag massa plugg och sen är det ju kungarna av tylösand, woho!
men nu ska jag kila ut i det tråkiga vädret, puss!



5 oktober

har att jag ska vara så feg,
för mitt bästa så måste jag få det gjort bara
åh, jag bara ställer till det ännu mer

5 oktober

gissa va jag gör?
- plugggggar!
-ovanligt?
-nej!

har prov på akutsjukvård/räddningstjänt på torsdag, läxförhör i svenska imorgon och frågot i social omsorg tills imorgon ellerpå torsdag, vet inte riktigt. åh orkar inte.

min dag har inte alls varit någon speciell!
hade sovmorgon till 10.10, vilket var skönt! slutade sen vid halv två också för sista lektionen var inställd :)
åkte ner med mamma på stan sen efter hon slutat jobba och jag passade på att beställa klipp och färgningstid hos josse! tyvärr i slutet av den här månaden men det är bara för att håret ska få vila lite till ifrån allt som sliter (förutom plattisen då!!!) så jag få stå ut med att se förjävlig ut i håret ett tag till! :(

fixade stallet sen nu ikväll, har precis rida klart innan det blev kolsvart ute! skönt, men snart har man inget val längre än att rida i mörker..

jaja, godnatt iallafall!


3 oktober

helgen är slut och det ger mig ångest över att det är måndag imorgon och en ny skolvecka. yes!
men helgen har varit bra! hade sällskap av ida&ida här hemma på fredagskvällen och vi hade lite fredagsmys. :)
uppe med tuppen på lördagsmorgonen och hade morgonfodring i stallet med mickis, skönt att våra helger är klara nu för ett par veckor frammåt :) på kvällen blev det fest! trevligt de med bra folk :)

ida sov här inatt och vi vaknade runt halv ett, tror aldrig jag sovit så länge :o idag har jag bara tagit de lugnt, hade en mysig eftermiddag i stallet men jag red inte utan hon fick vila idag :) skulle ha åkt och kollat på brors handbolls match men jag struntade i det och stannade hemma hemma istället och kollade på ensam mamma söker, älskar programmet och tillsammans med lite te kan det inte bli bätte på en söndagskväll :)

film nu :)


RSS 2.0