30 maj

Back to school.. och i skolan så kör man in i det sista! men skönt att vi är klara med det mesta men ett prov har vi kvar, så det kan man väl ta! Och matte B kan dra åt skogeeeen!

slutade iallafall skolan vid tre och då åkte mamma och jag ut till stallet och fixade och jag longerade även C. Det var typ år och dar sen jag gjorde de, skönt för henne att jobba lite själv utan mig uppepå. Efter stallet åkte jag på vikariemöte som tog sjukt lång tid! fick mitt 8 veckorsschema nu över sommaren, hejdå sommarlov! nej men lite ledigt får jag ju ändå.. och det är ju helt okej med lite pengar iallafall :)

nu ska jag fortsätta kolla BB och lägga mig nyduschad i en renbäddad säng. mys!


29 maj

Hade en riktigt riktigt rolig kväll igår! dansade, drack och skrattade hela kvällen lång! Började ju som sagt hemma hos syster med henne och hennes tjejkompisar, sen drog vi oss ner till en lokal till den såkallade "handdbollsårsfesten" och där åt och drack vi gott och trevligt hade vi det! Vid tio gick jag hem till mickis där hon, jojjs, sofie och carro var! så höll vi igång och förfestade ett tag tills klockan var runt tolv och då gick vi till hotellet! Hade en bra kväll och tack mina vänner för att ni gjorden kvällen så bra!

Idag har jag legat i sängen och degat princip hela dagen! man har ju mått bättre om man säger så, men det vare ju värt! ;) nu på kvällen har jag kollat på studenternas bal med mickis och jojjs och sen varit i stallet och fixat. C fick en vila idag men igår red jag henne i paddocken och hon var så himla fin och kul att rida. hon bråkade inte en endaste gång och var pigg och glad och helt underbar! älskade häst!

Nu har jag precis kollat på BB och ska väl ta och sova snart, imorgon bär det av till skolan igen efter dessa 4 veckor med praktik. Ska bli kul att träffa alla igen! :)

28 maj

nu ska jag åka hem till syster och sen ska vi dra oss ner till någon lokal på stan för handbollsårsfest! jag kallar det förfesten för sedan är det UTGÅNGS debut som gäller med några fina vänner!!!

27 maj

inte alla hästar som har ett hjärta i sin panna :) men chippis har!



Har precis gjort mig klar för lite grillkväll med dom i stallet. Hoppas på att det blir trevligt! Ska iväg och handla först med mickis&dan!

Har avslutat praktiken idag också! Fick också gå en kort dag 7-12, skönt! Kommer faktiskt sakna dom för dom har varit så himla gulliga och snälla hela tiden! Synd att jag inte fick byta mitt vikariat dit istället, men så mycket som dom har tjatat på att dom ville ha dit mig i sommar så känns det kul iallafall. kanske får hoppa in lite på timme iallafall! Hur snälla som helst iallafall!


25 maj

Här rullar dagarna på för fullt!
för fullt var väl kanske att ta i, men rullar på gör dom iallafall!

sen i måndags har jag varit hur trött som helst varenda dag nu, så segt! hela tiden är jag trött och vill bara sova hela tiden, typ! nej men nästan.. skönt att jag bara har två praktikdagar kvar nu, fast jag kommer sakna det lite ju!

idag har jag haft praktik mellan 7-15 och sen varit i västerås och i stallet. i västerås hittade jag en kavaj, två par skor och ett par svarta byxor. Stallet fixade nu ikväll men C fick vila idag. Tränade i ransta igår på galningen! hon kändes fin på hindrena men blev heeelt knäpp och ställde sig ordentligt på bakbenen två gånger. dum! men det kändes att hon inte var lika på topp som vanligt men det är väl inte så konstigt eftersom vi tävlade i söndags. jag är nöjd med träningen iallafall!

nu ska jag kolla BB och sen ta kväller!
FÖRESSTEN! är ju hudvakt från och med i dag och en vecka frammåt, kul! :)


22 maj

Kom alldeles för sent i säng igår kväll, några få timmars sömn och upp 5 i morse och sedan hålla igång hela dagen, ja det säger ju sig självt att mina ögonlock är tunga som sten nu! Men jag ska kolla klart på BB nu och sen sova efter det. Upp sex imorgonbitti för att börja praktiken 7 som för övrigt är den sista praktik veckan :)

22 maj

En toppenbra tävlingsdag har det varit idag!
Chippan har varit super och jag har ridit nästan som jag ska hela tiden!
Var felfri i första klassen och felfri i grunden i laget, hade ett skitpet och ett stopp i omhoppningen men annars var hon kalas fin så jag är supernöjd! Vi slutade på 0fel i grunden och 4fel i omhoppningen vilket slutade med VINST! hur glad som helst och alla var superduktiga!
Nu taggar vi för finalen som går på hemmaplan och där bara ska vi vinna också!


21 maj

Hallå där!
Skönt att vara ledig kan jag börja med att säga!
Hade en bra dag igår! Var ju till västerås och gjorde halkörningen och det var hur kul som helst! fattar inte att jag var nervös till det där i onödan haha! skulle mer än gärna göra det igen men det känns ju lite onödigt att lägga ut 1500 på de igen haha, finns alltid andra saker att spendera pengarna på och det är just vad jag vill göra! så shopping sugen så jag ska väl försöka dra med mig någon till västerås så jag får utföra mitt behöv någon dag framöver ;)

skyndade oss hem ifrån västerås och åkte till stallet direkt och red C, red ut och red igenom henne lite så gott jag kunde, gick helt okej! tävling imorgon som gäller!

sen så efter de så skyndade jag mig hem och gjorde mig iordning för att sen äta på akropplis med Sofie & Mickis, det va supertrevligt! hur god mat som helst också!
åkte hem till mickis senare på kvällen och spelade spel bla. och påbörjade våran "all in" som inte alls slutade så haha men det tänker vi ta igen nästan helg, utgåååång då!

Idag så var jag ju barnvakt en stund åt kevin på förmiddagen och sen var jag hemma ett tag och kollade lite avsnitt från BB som jag inte sett och sen på eftermiddagen åkte jag upp till måns ols med ida och alex och åt glass och hade det mysigt! Nu ikväll har jag varit i stallet och fixat allt inför imorgon och snart kommer JoAnna och hennes barn så vi ska äta lite middag och sen ska dom även sova här inatt, dom följer ju även med imorgon. Så det blir en hemmakväll för min del!

så otroligt snygga man kan vara inför ett spelrunda!

21 maj

ska åka och vara barnvakt en stund åt den här busungen nu :)


19 maj

En lång men en väldigt bra dag har det varit idag! tack alla underbara nära och kära för allt! världens bästa familj, släkt och vänner är vad ni är!
Har fått massor med fina paket, så som mestadels pengar, kläder, presentkort på körlektion, örhängen, iphoneskal (eller vad man kallar det!), biobiljetter och ett par nya vita converse + en grej till hehe! superglad och tacksam över allt! :)

ida åkte nyligen hem, hon kom över en stund nu ikväll och det var så skönt att träffa henne en stund nu på kvällen! :)

imorgon blir det en lång dag men förhoppningssvis en rolig iallafall! Har ju lite långledigt från praktiken nu, ledig fredag, lördag och söndag! skönt för det känns att man jobbat 6 dagar i sträck nu.. imorgon ska jag iallafall till västerås och göra halkan! är supernervös men alla säger ju att det är kul sååå det ska väl gå bra! sen på kvällen ska jag mickis och sofie äta på akropolis och ha det gott och någonstans under dagen ska jag hinna med stallet också!

Ska ge mig själv lite skönhetssömn nu iallafall tänkte jag och ta mig en liten sovmorgon imorgon, ska ju inte åka förren elva så! Så godnatt!


19 maj

Hade turen att få sluta tidigare idag så jag fick sluta tjugo över ett istället för tre! passade bra för jag hade fått de stressigt annars för hovis kommer och ger chippan nya skor vid tre! så farmor kommer snart och hämtar mig och skjutsar ut mig till stallet. Senare ikväll får vi ju gäster, trevligt! :)

18 maj

"min dag" börjar lida mot sitt slut och jag har levt min första dag som 18åring! Känns så sjukt på nått sätt och helt underbart, äntligen! :D

 Har haft en helt okej bra dag, min dag har ju liksom bestått av mestadels praktik känns det som! men blev uppvaktad på sängen med fika och paket imorse och sen under hela dagen med gratulationer, tack allihopa! :) imorgon kommer det släkt/familj hit och firar mig!

haha klockrenaste var väl inatt när klockan var tolv så ringer syster och har hur många som helst som sjunger hela "ja må hon leva", hon var på personalfest och fick ihop de flesta till att sjunga, kul och jag blev riktigt överrasskad!

nu ikväll har jag tränat, hade ju lagträning så det är därför jag inte har haft något firade idag istället, vad gör man inte för laget liksom ;) träningen gick väl sådär tyckte jag, fick inte alls till det lika bra som det har gått nu de senaste träningarna. men jag är medveten om det jag gör fel och det går ju så himla bra när jag gör som jag ska! Monica tyckte det gick bra iallafall och jag kanske ska ta och lyssna på henne iallafall då.. :)

Nu ska jag fortsätta halvkolla lite på BB samtidigt som jag ska plocka undan lite på mitt rum och sen sova för att gå upp halv sex för sen ännu en ny praktikdag som börjar klockan sju! min sjätte praktikdag på raken så jag längat efter min lediga fredag-lördag-söndag helg! :)

Godnatt! :)


18 maj

18 år!!!! För att dagen äntligen är här :D

17 maj

Här rullar dagarna på och idag lever jag min livs sista dag som 17-åring! haha och lika dagvild som tidigare är jag fortfarande! igår kom min lärare och hälsade på på praktiken och både hon och personalen frågade när det var jag fyllde år "nästa vecka" svarade jag fast det är imorgon. haha noll koll, men jag visste ju att det var imorgon men förra veckan sa jag ju nästa vecka så jag trodde väl att jag var kvar i förra veckan eller nått. så kan det bli!

har ju haft praktik även idag, men jag började dagen med nationella i matte b, gick apdåligt! åkte sen efter de till praktiken och slutade halv tre. åkte hem en snabbis och sedan vidare ut till stallet! nu är jag hemma och har precis ätit thai, hur gott som helst! ska göra mig lite ordning nu och sen åka över till ida! :) var ett par dagar sen jag träffade henne nu ju...

och till sist.. GRATTIS igen Sofie på födelsedagen! :) den firar vi någon annan dag men jag hoppas din dag varit bra iallafall ♥


15 maj

Äntligen är denna praktikhelg gjord! dagen har gått riktigt segt idag, men slutade tre iallafall och har bara varit hemma sen dess, väntar på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa ut mig till stallet. hoppas på att få rida medans det är uppehåll från regnet! hade tänkt mig ett pass i paddocken idag, får se hur underlaget är bara. Mamma fixade C igår så hon fick en vilodag då.

ikväll får jag se vad som väntas, något som jag vet behöver göras är att plugga matte.. men vi får se hur det blir med den saken!


14 maj

Här var det lördag men det känns som måndag! Kanske för att jag varit ledig i två dagar och de brukar ju i vanliga fall vara lördag&söndag! Har iallafall haft praktik hela dagen lång, började 8 imorse och slutade 9 nu ikväll, men hade några timmars rast mitt på dagen! Nu laddas det om för ännu en ny praktik dag imorgon, skönt att ha helgen gjord sen! Nu ska det fortsättas med att kolla på film, roligare än så blir tyvärr inte den här kvällen!

13 maj

jag förstår inte, jag vet inte vad man gör för fel? men förmodligen något för vad ska det annars vara?
den känslan att man inte duger, räcker till eller inte känner sig behövd gör en ju allt annat än glad. men jag försöker att hålla humöret uppe trots att känslan tränger sig på allt för ofta när man är sig själv och bara finns till och umgås. jag saknar dig, jag saknar er! men såklart finns det underbara personer som förgyller ens dagar! men det är inte såhär det ska vara, låt det bli bättre!

jag vill inte dela med mig, för jag känner att det inte är värt det. vart leder det? vissa grejer håller jag hellre inom mig än uttrycker mig om för andra. kanske för att jag inte känner mig bekväm eller att jag inte gillar att prata om det. jag håller hårt på det jag inte vill prata om, varför besvära andra det känns ju dumt. ibland brister det, det gör ju det.

ibland är det så skönt att bara skriva av sig och sen känna att det är bra. vilket det faktiskt gör nu!

13 maj

den här helgen kommer att bli den sämsta på länge. kommer inte att umgås eller göra någonting roligt alls. nej för nu är det praktik som gäller, alltså imorgon och på söndag och morgondagen är ett riktigt mördar pass 8-13 sen 16-21! men glad för att jag bara har en helg att jobba :) ser fram emot veckan och helgerna framöver istället!

dagen har varit bra, min andra lediga dag! systeryster kom ju som sagt och hämtade mig tidigare idag och då åkte vi ner på stan och åt lunch i gallerian! sen åkte vi vidare upp till hennes jobb och tog en glass. efter det åkte jag ut till världens underbaraste häst och vi fick till en riktigt härlig uteritt och C jobbade på riktigt bra och hon var på riktigt bra humör idag, det gillas!
kämpat med dessa jävla höbalar har vi fått göra också, det är rätt bra att lyckas med råtta i 2 balar och 1 helmöglig bal på samma kväll men den 4de var ju någorlunda bra iallafall, annars hade vi väl fått stå där en och kämpat ;) tur att det är roligt folk som finns där så att det går lite enklare ibland och gör saker lite roligare :)


världens sötaste busunge och världens bästa syster!

mickis fina konstverk till att upplysa folk om att det är en råtta i balen haha


13 maj

fredag den 13, känns ju sådär! men jag brukar kunna hålla mig rätt bra för att inte råka ut för någonting men man ska ju aldrig säga aldrig och dagen är ju inte slut en på ett tag så! hoppas jag slipper råka ut för något..

ska snart iväg och äta lunch med min kära syster på stan! skulle egentligen åkt till skolan på möte med det blev inställt. kul stundent för de som tar studenten i år och det kommer bli ännu värre när vi ska!

har nu på förmiddagen städat, städat och städat. skönt när det är klart iallafall!

igår var jag ju också ledig och det va riktigt skönt! morgonen började ju dock inte så bra, då det åskade och är man åskrädd så är man. galet rädd var jag ialafall! somnade om sen och fick en liten sovmorgon! åkte till körskolan vid tolv och var där till halv två. När jag kom hem så kom pernilla och hämtade mig så åkte vi hem till henne så var jag där resten utav dagen! vi bakade lite inför min födelsedag, åkte ner på stan en sväng och lite sånt. åkte hem till alex sen på kvällen och träffade henne och ida, ett bra avslut på dagen :)


11 maj

JUSTE! jag och ida har fåt biljetter så att vi kan åka på BB finalen den 5juni!!
haha grymt ju!

11 maj

sådär, då var ännu en praktik dag gjord!
skönt med två dagars ledighet nu, jobbar ju i helgen och det är ju mindre kul.. men men!
det har iallafall gått bra att jobba idag och körlektionen tidigare gick också bra!

ska gå och lägga mig och kolla bb snart och sen får jag se om jag orkar kolla på en film eller om jag hinner somna, det visar sig! imorgon tänker jag ta sovmorgon, men sen har jag en del saker att göra under dagen men det känns ju sådär att det ska bli dåligt väder... jaja, godnatt! :)

11 maj

Körkektion med bästa Joanna nu! Praktik sen från 15-21 men ledig sen torsdag och fredag! Tack och hej!

10 maj

jag är riktigt nöjd över träningen! så kul att det börjar flyta på nu mer och mer! Är nöjd över C och jag tror att hon blev lite seg i benen i slutet när vi hoppade, vi fick inte till linjen riktigt utan det var alltid någon pinne som föll men vi kämpade på bra i värmen ändå, men över lag kändes hon fin! underbara häst!

eller så underbar var hon inte när vi skulle åka ifrån stallet till ransta, damen hade bestämt sig för att hon inte vill åka någonstans idag, hon som varit så duktigt i några månader nu, men har man ett sto så har man och då kan allting hända ;) men iväg kom vi iallafall och inte sena blev vi heller så det va ju skönt!


10 maj

Full fart, men det gillas! Haft praktik 7-15 så kom hem till lite innan tre och då bytte jag om snabbt och tog en promenad! Kom nyss hem och nu ska jag äta och sen ut till stallet för att sedan åka vidare till Ransta och träna!

9 maj

åkte till skolan och gjorde matteprovet i skolan efter praktiken, men har ingen aning om det gick. sämst som vanligt typ...
när jag kom hem la jag mig och solade ett tag, somnade till nästan ett tag där, så underbart skönt!
har nyligen kommit hem efter en promenix, riktigt skönt och välbehövligt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite mat och sen kommer min bror och hälsar på oss lite så ska väl umgås lite med dom! Skulle behöva plugga lite också.. ja så va det med den här dagen!


9 maj

hemma på lite lunchrast just nu! har nyss ätit och sitter nu med en glass som jag tyckte att jag kunde få trycka i mig i det här fina vädret. underbart väder idag och varmt är det också! man vill ju bara vara ledig och ligga och sola!! skönt iallafall att man har hemtjänst nu på praktiken så man får vara ute litegrann!

slutar tre och då ska jag ev åka till skolan och göra ett matteprov och sen vet jag inte hur resten av dagen ser ut!
hej så länge!


8 maj

så glad man kan bli bara över ett helt vanligt samtal med världens bästa farmor!

dagen har varit grymt härligt, typ inte gjort någonting speciellt men det fina vädret och sommarvärmen kan ju inte göra en annat än glad. så grymt skönt att vara ledig idag också!

började ju dagen med en god frukost med mamma och sen solning hela förmiddagen! härligthärligt! vid halv tre tog ju jag och alex en härlig fika i solen och sen tog vi oss en promenad hem! Åkte ut till stallet nästan direkt efter att jag kom hem och C var så härlig idag! blev galoppjobb på ängarna och det va skönt att hon var så underbar, vilket hon inte var igår! hon stod hejvilt på både bak och frambenen och var allmänt knäpp haha! men sen skötte hon sig faktiskt emellan åt riktigt bra också. 

Nu ikväll har jag tagit det lugnt men även pluggat en hel del matte! usch jag hatar verkligen de.... men men nu ska jag iallafall dra mig mot tv och kolla på BB!

Praktik som vanligt imorgon igen då, bara att gilla läget liksom!

8 maj

Underbara sol! Ligger just nu ute och solar och bara njuter, underbart skönt! Ska lite senare åka och fika med Alex på Idas jobb! :) men nu ska jag fortsätta plugga lite körkorts teori medans jag ligger här ett tag till! Föressten, nu fungerar min älskade mobil igen!!!

7 maj

så jävla så jävla så jävla arg!!!!
för det första så är det över att min iphone inte fungerar!!! den har inte fungerat sen igår kväll och eftersom kundtjänst på tele2 har stängt så går det inte att göra någonting åt den förren imorgon. så jävla kul verkligen. detär verkligen panik typ.

sen över en annan grej som inte ska tas upp här men som gjort mig så jävla ledsen, arg och besviken. du blir bara mindre och mindre i mina ögon och ändå så står du mig så nära. fyfan!

nu ska jag ta mig till stallet och rensa tankarna hos min bästa!

6 maj

Äntligen helg!! Mer än välkommet :) Ska bli skönt med två dagars ledighet efter en praktik/jobb vecka, det tar på både kroppen och huvudet när man annars är van med bara skolan! Fick sluta halv två idag iallafall, fick gå en och en halv timme tidigare så det va ju inte helt fel :) åkte ut och fixade i stallet nu på eftermiddagen och Chippan får en vila idag! Har varit hemma sen dess men nu står jag på stationen och ska snart hoppa på tåget för att åka till Västerås för att träffa bästaste Lisa! :) tror det blir en lugn kväll för våran men det visar sig! Ha en trevlig fredags kväll!

5 maj

dagarna går... segt!
praktiken rullar på bra, har det väldigt bra där än så länge! så snälla är dom!

fick ju träffa mina älskade i, i, a nu ikväll ju! vi var och kollade på fotboll och kollade in "idas grabbar"! vi är som en tajt familj annars umgås i både skolan och på fritid och nu träffas vi typ ingenting! jobbigt jobbigt. men som sagt, ikväll fick vi ju träffas och bla snacka lite skit om allt och ingenting! ;) 

nu väntar jag på att bb ska börja så att jag får sova någongång! det är seeegt att gå upp klockan 6 på morgonen när man inte är van, tror inte att jag kommer vänja mig de på de här fyra veckorna heller, jag är för bekväm annars haha!

puss och natti

 

3 maj

Är på väg hem från Ransta nu och har haft en toppen träning! Är riktigt nöjd med mitt hjärta! :)

2 maj

Första dagen på praktiken har gått bra! segt var det och det kommer det att vara hela praktikperioden också och jag kommer att vara negativ under hela tiden för det är verkligen inte alls min grej. haha härlig inställning! men det är en del utav våran linje, men hade jag fått välja så hade jag faktiskt hellre gått i skolan! men bara att gilla läget och försöka ha något att se fram emot hela tiden så ska det nog gå bra! Grymt trevlig och gullig personal verkar det vara iallafall :)

Har bara varit hemma sen jag slutade, har kollat lite på gårdagens bb som jag missade lite utav igår och sen pluggat lite körkortsteori! Har varit trött och haft ont i huvudet hela eftermiddagen men det börjar släppa nu som tur är! Mitt ben är dock inte alls bättre idag och jag har fortfarande ont i låter men nu har det även gått ner i vaden, jättekul!! Ska bli kul att se hur det ska gå att träna imorgon..

Blev ett jäkla gnäll här men någonstans måste jag ju få gnälla av mig ;) haha!
Puss!!

1 maj

Det är ju jättehärligt att jag förmodligen sträckt mitt vänstra lår på något konstigt sätt, kände igår att jag hade lite ont men idag har jag haft sjukt ont! Haltar som en gammal tant och det känns ju bra inför praktiken imorgon, men jag tror det ska hinna gå över tills dess! Har ju som sagt varit med nettan när hon hoppade terräng idag och jäklar vad sugen jag blev själv! Så det blir nog någon terräng träning för min och Chippans del också framöver! :) Nu måste jag sova, upp sex imorgon för lite praktik klockan sju, vill vill vill inte. Ännu värre med att det är i fyra veckor frammåt. Godnatt!

1 maj

bara 17 dagar kvar tills jag fyller 18!!

VALBORG igår som sagt och det vart inte alls som planerad och inte den bästa heller!
Började dagen med tävling i vänsta, fick en kanonbra ritt i första klassen, C kändes jättefin och allt stämde och det blev en felfri ritt! Sen i laget så va det som att vi var på ruta ett igen.. inget stämde men jag tror att allt berodde på min nervositet. Framhoppningen var klockren både till grunden och till omhoppningen men inte på banan. men det är bara att kämpa på!

kom hem runt halv fyra och då var jag i full gång med att göra iordning mig inför kvällen, som inte alls blev som den skulle, men sånt händer! det blev ingen grillning med tanke på vädret så det slutade med att vi stekte köttet inne hos mickis! god mat som bara de iallafall! Sen gick kvällen utför, lite kaos här och där och lite bilåkning mitt ute i ingenstans med ett kaos även där och ja, minnesvärd blir den här kvllen ändå ;) haha! men kvällen blev rätt trevlig iallafall :)

idag blir det en lugn dag, vaknade halv elva och har legat kvar i sängen sen dess! ska ta och äta lite frukost nu och ta det lugnt lite till. Stallet tar jag senare och C får en förtjänad vila idag! Ska med nettan ikväll när hon ska träna terräng, vi ska ha både våran bil och transport och nettan ska köra helt själv så det blir en trevlig tripp tror jag! :)

fick två bilder av matilda från tävlingen igår, jättegulligt! tack!

RSS 2.0