31 mars

Ska träffa min saknade babe om ett tag! Lutar åt att de blir en utgång ikväll, igen för min del. Galet kuuul!


31 mars

Är på jättebra humör just nu! Kan inte sätta fingret på vad det är men jag känner mig helt glad och postitiv och allt! Känns helt underbart bara. Haha nästan en lite konstig känsla för jag vet ju inte riktigt varför!
Fint blev väder blev det nu på eftermiddagen också vilket bara gjorde allting bättre också! 

Är precis nyduschad och ska fortsätta kolla lite på klänningar och planera lite mer inför studenten, sånt är så kul tycker jag! 

skönt att man kan få skriva ut lite positivt och inte bara negativt i den här bloggen. CIAO

från när vi va på kalas hos kevin idag

sötnosen, han hade fått en ny cykel som han va så stolt över!
 


31 mars

Blev en riktigt lyckad kväll igår och en bra början på mitt sista lov! Efter praktiken så åkte och mötte upp Lisa och Madde och Mimmi på stan, gick runt och mös lite sen gick jag och Lisa och åt! Var tänkt att vi bara skulle ut och ta ett glas sen på kvällen men de slutade med en utgång! Massor av dans och blev en hel lyckad kväll!

Redan nu sitter jag på tåget, blev inte allt för mycket alkohol igår så känner mig pigg idag, så skönt! Mamma ska hämta upp mig vid tåget och så ska vi åka och fira Kevin som blir hela 3 år idag, mosters lilla prins<3


29 mars

Trött tjej som sitter på bussen påväg hem från praktiken, sista dagen imorgon och de ska bli skapligt skönt! Men som alltid när man varit på ett ställe ett tag så kommer man ju sakna det och människorna! Men som de ser ut så blir det att jobba där i sommar ändå, spännande isåfall! :)

Är inte alls pepp för att gå upp fem imorgon men är på väldigt bra humör nu tack vare en sak så då känns de genast mycket lättare! Puss puss


29 mars

Min lilla tjej har blivit stor! Hon bara växer och växer och blir bara busigare och busigare. Mitt hjärta!


28 mars

Sitter på bussen nu för praktik hela kvällen. Sen har jag bara imorgon och på fredag kvar! Skönt skönt!

Va barnvakt till Kevin en stund imorse, sötnosen!


27 mars

Bilder från helgen i Tällberg


27 mars

Precis hemkommen från en skön promenad med Alexandra! Underbart att få träffa människan igen! Och superskönt väder ute så en super mysig kväll alltså :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag mysa med te & tv resten av kvällen!

 


26 mars

Är lite kluven, har blivit erbjuden sommarjobb på min praktikplats dvs avd 69 i Västerås, samtidigt som jag redan fått på ett äldreboende här i Sala. Delade tankar om vad jag ska välja för de har både sina för och nackdelar båda två! Har tills på fredag på mig att bestämma, gillar inte sånt här!!


26 mars

Lite kortfattat om helgen är att den har varit jättetrevlig och mysig! Världens bästa släkt har jag! Men sen är de ju så att borta bra men hemma bäst, sängen var efterlängtad! Bilder kommer sen eftersom det inte går på mobilen...

Nu sitter jag på bussen mot praktiken, jobbar kväll idag! Ha en fin måndag puss!


25 mars

En snabb dusch nu och sen ska jag länga mig och kolla på BB och därefter försöka sova. Dags för praktik imorgon igen! De va skönt med långledigt kan jag säga! PUSS

25 mars

Tror min lilla Astrid är lite glad att jag är hemma igen, mitt lilla hjärta!


24 mars

Har de bra här i Tällberg och just nu ligger jag på hotellrummet! Ska snart göra oss iordning för 3 rätters middag sen ikväll och ha lite firade för marianne som fyller år idag!

Idag har vi mest legat i spa avdelningen och bubbelpoolen och även varit ute och kollat runt litegrann här, tyckte mest de va kallt då haha!

Ha en fin lördagskväll! Puss


22 mars

På bussen nu mot praktiken! Lika fint väder idag också och jag bara stortrivs! Har hunnit vara ute en stund innan jag åkte, Astrid också så vi mös på altanen lite :)

Idag är de sista praktikdagen för veckan, lite lyxvecka att bara ha haft praktik 3 dagar den här veckan! Imorgon åker jag till Tällberg och ska bo på hotell i två nätter med lite släkt! Ska bli skönt att komma bort lite och bara koppla av.. :)


21 mars

Nu har jag äntligen landat i sängen, trött är jag också men tänkte att jag skulle kolla klart på bb iallafall, som förövrigt ute alls är likabra i år! Just nu är de helt värdelöst men ändå är jag sån som måste kolla ändå! Förra säsongen va grymt mycket roligare iallafall, får hoppas de blir bättre nu också!

Blev en pw tidigare ikväll med Ida och sen blev de dusch och mys resten utav kvällen. Imorgon går jag kväll så får sova någon timme längre än vanligt, sköööönt :)


21 mars

Man kan ju inte annat än älska vädret just nu!! Varmt och soligt och de känns som en riktig vårdag! sååå mysigt! 

Sitter nu på bussen och ska hem efter en lång praktikdag, idag har jag endast haft hand om ett litet kuvösbarn. Mysigt men också sorgligt på samma gång! Men de kommer gå bra för bebisen :)


Puss så länge!


19 mars

Det stinker rengöringsmedel i min säng, för idag när jag städade la jag flaskan i min säng som tydligen korken inte va riktigt fastskruvad på så de har läckt jättemycket i min säng, genom överkast, täcke, lakan, tunn madrass och den tjocka madrassen! Har fått byta sängkläder men de stinker ändå och är kallt och blött. Blä!

Men nu är de iallafall dags att sova, klockan står på 04.50 för imorgon är de praktik igen! Godnatt!


19 mars

Min lilla buse


19 mars

Är ledig idag! Super skönt efter att ha jobbat helgen.

Har sovit ut idag efter den lilla sömn jag fått i helgen så nu känner jag mig lite mera pigg och utvilad!

Dagens planer är väl inga speciella, ska göra lite god frukost nu och sen ut på en promenix, sen ska rummet städas! Sen så får jag se vad jag gör med resten utav dagen..!


 

 


18 mars

Galet va trött och slut jag är, men inte så konstigt eftersom jag blev tvungen att köra hem min käre bror inatt hem till sig, tog bara en timme sådär men vad gör man inte för sin bror! Så de blev väldigt lite sömn inatt eftersom jag skulle upp fem imorse. Praktiken gick bra och rullade på som vanligt. Galet va söta människor de finns! bäbisar också för del delen.

Fick sluta lite tidigare idag med, så sen jag kom hem har jag bara legat i sängen och tagit de lugnt. Nu ska jag iväg till pernilla och få bli bjuden på tacos, lite söndagsmys!


17 mars

Blir så less... :(

17 mars

Full fart hela dagen har det varit sen klockan fem imorse! Praktik till halv tre, fick sluta en timme tidigare plus att jag hade bil så va hemma strax efter tre, riktigt skönt!

Va och åt thai hos syster där även Mathias och ett par killar va och förfestade, hade de trevligt där en stund! Sen har jag varit hemma hos Alexandra resten utav kvällen och även Ida och Jocke! Vi hade en liten myskväll! Men nu ligger jag i sängen och ska försöka sova så fort som möjligt eftersom klockan ringer fem imorgonbitti igen... Puuuhh!

Godnatt sweeties!


16 mars

På bussen hem nu och längtar efter att krypa ner i varma sängen! Praktiken har gått bra idag med, fick även sitta och mata en liten bebis idag, så mysigt!

Trevlig helg till er alla!


16 mars

Dags att dra sig mot praktiken strax!
Alla andra skriver helg<3 jag skriver praktik<3
haha hörs!

15 mars

Ledig dag! Min enda lediga för denna vecka, har ju praktik hela helgen..

Har iallafall varit till skolan idag och gjort matte prov, hoppas och håller tummarna för att de gick bra för isåfall har jag bara ett prov kvar sen!

Sen så har jag äntligen fått en ny iPhone nu! Skulle ha fått en antingen imorgon eller på måndag men de blev massa strul och han hörde inte av sig på the phone house så jag och mamma åkte till Västerås och köpte en istället! Blev en ny svart fast S. Men nu väntar jag bara på att sim kortet ska aktiveras så kan jag äntligen använda den! Känns sådär med nytt nummer men de är som de är, valde att göra så ändå! Galet glad över att jag har en riktig mobil igen!

Sen har jag och mamma även varit till minneslunden och tänt ljus också, är ju så att världens finaste häst skulle fyllt 16 år idag! Och sen tände vi även för våran lilla missan också, ni är väldigt saknade<3

Men nu har jag precis tagit mig en skön dusch och ska kolla BB nu!


15 mars

sur,
arg och
jävligt irriterad just nu!!!!!

13 mars

Hallå där!
Dags att göra sig iordning för praktik nu, fint väder är de också ute! vill ha sommar!!
Inte mycket mer att skriva eftersom det är inget mer som händer idag, slutar 22 och börjar 7 imorgon bitti igen så!


PUSS


12 mars

tankarna finns alltid där..
hur du har det på de evigt gröna ängarna, hur du hade haft det, hur det hade varit..
hjärtat du är så otroligt saknad och älskad <3


12 mars

Två saker som är jag vill just nu..

Tävla!
Nu var det bra många månader sen sist.. Älskar tävlingsdagar, finns nästan ingen bättre känsla!
 

Och festa! är galet party sugen och på att dansa loss! kommer inte få göra de på två helger till heller... illa ;)

12 mars

En helt vanlig dag på praktiken har det varit idag, kom hem efter fem och då va jag helt slut. Har bara varit hemma sen dess skulle egentligen gått upp till alex men jag kände att jag inte orkade de heller! Laddar tills morgondagen med nya krafter istället!

Nu ska jag ta på mig lite myskläder och fixa te, sen dra med mig astrid till tvn och mysa lite. eftersom hon är jobbig mot mig på nätterna får jag vara dryg mot henne och tvinga henne att mysa med mig, men de är nog inte henne emot ändå tror jag inte!

tjing tjing!


11 mars



saknad. tomhet. ledsen. stolt. minnen. bäst

11 mars

Och så va den helgen över...
Haft en jättebra helg med bra vänner, släkt och även fått shoppa lite!

I fredags jobbade jag dag och när jag kom hem så gjorde jag mig iordning och mötte emma och sen hämtade vi sofia och bea och åkte och åt thai i västerås! hade en lugn kväll men rolig och galen.

i lördags fick jag en underbar och efterlängtad sovmorgon, åkte sen till uppsala och shoppade lite först, fick med mig ett par nya vita converse, ett bas linne och ett lite finare linne och sen ett par solglasögon. Sen åkte vi och hälsade på mormor och va där ett tag, mys! :) åkte in till bror en snabbis sen och fikade en stund. Sen fick jag skjuts till emma direkt så hämade vi upp alex och åkte till idrottshallen och kollade på lövets innebandymatch. Resten utav kvällen blev också kul, massa bus mot killarna men dock så fick vi ju tillbaka också ;) och klanten själv halkade på en isfläck och skrapade upp handen mitt uppe i allt busande!

och idag så har jag varit hos farmor och farfar hela dagen! Nu har jag precis jobbat lite matte och ska gå och duscha nu och sen lägga mig och kolla på BB för att ladda om för en vecka med 6 dagars praktik! yeeeeees.



10 mars

Är med emma och alexandra och har precis ätit fruktsallad så nu är jag mätt i magen. Nu ska vi ut och göra hyss och bara ha det bra!

bättre uppdatering kommer! puss

8 mars

Pappa och farmor har nyss varit här en stund, pappa och jag bytte dator så han ska försöka fixa mig så att den blir lite snabbare! Nu ska jag alldeles strax dra mig mot bussen för lite praktik sen, är sååå opepp!

7 mars

hallå! en trött och slut tjej som sitter här just nu, fattar inte de som orkar sig på pendlarlivet?? haha 3 dagar och jag känner mig mer död än levande! inte kul att vara hemma halv tolv och sen lägga sig och somna på de och sen upp fem, nej inte min grej de där alltså!

men idag har jag iallafall jobbat dag och gått 7-15.30 och imorgon jobbar jag kväll 13.30-22.00, hatar att åka buss också för de tar sån lång tid, man ska stanna överalltoch de gör mig dödstrött och vill ju inte somna för då kommer jag säkert hamna fel. jaa usch vad jag klagar nu! har iallafall gått bra annars på praktiken med de söta små små barnen, har fått sondat, badat och tagit blodsocker och lite sånt! lite långtråkigt blir de och tiden går väldigt sakta men men!

idag har jag iallafall tagit tag i att jobba matte efter att jag kommit hem, varit hos syster och även myst med min lilla (fast hon är ju inte så liten längre!) men väldigt busiga astrid och nyss kollat på gårdagens bb-avsnitt. Så nu ska jag lägga mig i sängen och se om jag orkar se eller om jag somnar till bb!


föressten; saknar att ha min riktiga telefon!!!!


Godnatt alla fina
 





6 mars

första praktikdagen igår gick bra, finns inte allt för mycket att göra så blir lite långtråkigt emellanåt! höll på att svimma där ett tag också, sjukt läskigt. va helt slut på kvällen när de va dags att åka hem! tur jag hade sällskap av ida så gick de lite lättare :)

idag jobbar jag också kväll, har precis kollat på gårdagens bb-avsnitt och ska göra mig klar nu för att hämta upp ida åka till västerås för en ny praktikdag. va imorse till skolan en snabbis med ida och elin och hämtade ut studentmössorna!!! dock inte kläderna så de får man väl vänta ett bra tag till pååååå. men känns som ännu ett steg närmre mot studenten nuuu! :)

kommer hem sent ikväll och upp 5 imorgon, bara att köra på! puuuh


5 mars

Dags att dra sig mot första dagen på praktiken, spännande!

4 mars

har varit ute i västerfärnebo idag och haft de jättemysigt. spelat massa wii, åka spark på isen och haft de bra!
men har även hunnit med att städa mitt rum, prommenerat till idrottshallen och kolla på min brors handbollsmatch, duschat och nyss gjort kladdkaka för snart kommer ida&ida för lite myskväll på lovets sista dag!
de va min dag de, PUSS

3 mars

Hemma på lite rast nu, jobbat mellan 7-12 och ska jobba sen igen 16.30-21.30.
Har precis varit ute och gått med mamma i de fina vädret och nu blir de lite mat!



3 mars

saknar dig min lilla skrutt <3

2 mars

100 dagars festen igår blev grymt bra!
förfest med klassen först och sen vi dansade loss på hotellet trots att de va lite halvdåligt med folk va de en grymt rolig utgång!

Fick sova ett par timmar och skulle upp sen efter åtta för att bli upphämtad och åka till borlänge vid nio sen imorse! Skulle till framtidsmuseet där mina sysslingars pappa jobbar och fick lite rundvandring där åså, lite lunch och sen hem till dem och fika och träffa mer släkt. mysigt!

Kom hem nu ikväll och ska bara ta de lugnt eftersom jag blev inringd till att jobba imorgon, delad tur dessutom! Mördarpass men lite pengar blir de ju iallafall!  Så nu ska jag äta lite choklad och kolla på gårdagens plus dagens BB avsnitt och sen sova så jag är pigg för jobb alltså mellan 7-21.30!

från studentkryssningen, snygga vänner man har! hoppas de va okej för dig ida att jag tog bilden från din blogg :)

1 mars

100 dagars fest ikväll!!

98 dagar kvar till studenten och de känns så grymt jävla bra!
Ikväll ska det ösas med klassen på dansgolvet woop woop!

RSS 2.0