28 februari

är ute på landet (västerfärnebo alltså!) och är barnvakt åt min kusin. ska vara här hela dagen och ska även sova här inatt. nyss har vi varit inne hos farmor och farfar och ätit pannkakor, världens godaste! nu ska jag och kolle kolla på film, jag tycker bee movie eller alvin och gänget och han tycker dumma mig, undra vem som vinner?

27 februari

ååååhåå jag är så shoppingsugen!
som alltid! men just nu skulle jag verkligen vilja åka och storhandla en massa grejer, ge mig peeengar!

skulle vilja ha massor utav nya och fina kläder, både vardagskläder och festkläder, lite nya skor också.
sen lite nya grejer till chippan såklart. ett nytt träns, nya tävlings schabrak, nytt tävlingstäcke, nya benskydd och ett nytt pannband.
nya ridbyxor till mig och ett par nya ridstövlar,
och en ny mobil.

nu ska jag drömma vidare ett tag
hej!

25 februari

UNDERBART med en veckas lov!

och skoldagen var var ju helt okej, första lektionen kollade vi på filmen "i rymden finns inga känslor", som är jättebra haha! och andra lektionen så hade jag matte. så jag slutade runt elva, superskönt :)
så när mamma kom och hämtade mig så hade hon redan fixat stallet så vi kunde bege oss till västerås på en gång! åt lunch där med faster och sedan var vi runt lite i hela västerås (kändes det som iallafall). fick även en tunika, ett linne, ett par svarta jeanstights och en mascara av mamma, tack! :)
mötte sen upp ida, ida och alex och snurra runt på stan ett tag innan vi gick på bion, love and other drugs. bra film! Så nu är jag äntligen hemma! skönt måste jag säga.

Juste, vi skulle lämna in min mobil idag på lagning eftersom batteriet laddar ur jättesnabbt hela tiden. MEN! pga nått med någon vätskeindikator eller va det nu var så kunde dom inte göra någonting åt mobilen över huvudtaget, har inte ens haft den i ett år och den är redan sönder och det går inte att göra någonting åt den?! va kul, tack!

/D

24 februari

här sitter jag och har det bra. myskläder, en stor kopp te och en bra film!
så sjukt kallt ute! det måste bli varmare snart innan man går under.

var ju med C till vet. imorse för lite vaccinering och få hennes tänder kollade, allt såg lika fint ut som vanligt så det var ju bra! Trodde inte vi skulle bli så sena därifrån som vi blev så jag stannade hemma ifrån skolan idag,
vilket inte gör mig alls så mycket haha! missade provet men det får jag göra senare.

nu ska jag kolla klart på filmen och sedan fortsätta att ta det lugnt resten utav dagen! :)
/D


23 februari

vill mer än gärna tillbaka till värmen igen


23 februari

har precis kollat på gårdagens avsnitt av bigbrother. klart man följer! nej men jag har iallafall sett dom första avsnitten. de flesta som är med är ju nästan 30 :o inte långt ifrån iallafall. han martin är ju värsta snyggingen också.

nu ska jag sätta fart med lite plugg.
hej så länge!

23 februari

den här veckan kan jag inte klaga på skolan så mycket faktiskt, har haft så sjukt härliga tider (nästan iallafall)
i måndags och tisdags hade jag sovmorgon till tio,
idag slutade jag tio över tio
imorgon har jag sovmorgon till kvart över tolv
på fredag slutar jag elva!

love it!

hade en riktigt lektion imorse och sen fick vi flytta fram idrotten och ta den på håltimme för vi skulle ändå bara fika :)
nu har jag varit hemma ett tag och ska äta lite lunch nu och sen bege mig ut i kylan och mot stallet. kallt som tusan är det också. ska till ridhuset idag och jag måste RIDA dit. vi kommer frysa ihjäl både hästen och jag. Jag måste dit idag för imorgon ska hon vaccineras och då ska hon vila ett par dagar, men med massor av kläder på så ska det nog gå bra.

när ida red C i sommras, mina två fina favorittjejer!


22 februari

kärlek till dig


22 februari

ska alldeles strax åka iväg till körskolan, ska bli inskriven och allt va det nu var. tur att jag har joanna som är körlärare där!
sen måste jag hem och duscha och plugga.

har inte hänt särklt mycket idag, varit i skolan på två lektioner och det jobbigaste är att vi har ett aslångt hål mellan dom. skulle vara skönare att få sluta tidigare!
Åkte till syster en snabbis efter skolan och sedan vidare till stallet, red ut och chippan var superfin! hon gjorde min dag den lilla pärlan! som hon gör för det mesta annars också, men inte alltid ;) haha!

juste! jag ska få en ny dator av pappa också! han hade köpt en ny men frågade om jag ville ha den nya istället så skulle han ta min. Alltid kul med något nytt! men jag har inte bestämt mig helt hundra än, men nästan :) wie!

/D



jag och pernilla blev avritade på teneriffa, för mamma ville ha en sån här på oss! haha väldigt vackra måste jag ju säga..




21 februari

hallå!
måndagen för denna vecka är avklarad- värsta dagen på hela veckan så det är ju skönt!
tog en lång sovmorgon till nio imorse och vi började kvart i tio och det var riktigt skönt. hade special idrottsmöte istället för svenska på morgonen och vi fick tillbaka våra senaste prov och jag fick mvg på det! så det va ju jättekul :)
annars så har väl dagen rullat på bra, min sista lektion var inställt men jag var ändå tvungen att stanna kvar i skolan för jag skulle göra ett prev som jag missade när jag var på teneriffa.

har bara varit hemma sen dess, har ju inte haft något stall idag heller. Majsan åkte även idag, fast hon skulle till stockholm nu men nästa vecka åker hon till costa rica igen, hr varit kul att ha henne här några dagar iallafall!

nu ska jag gå och glo på en film tror jag och somna till det. skönt med ännu en sovmorgon imorgon!
/ D


20 februari

Godmorgon!
Jag har iof varit vaken sen nio och har bara legit i sängen och kollat på tv, juste! har ju till och med pluggat lite också.

idag är dagens planer att plugga en massa nu på förmiddagen, har två prov att plugga till och två inlämningar som jag behöver göra.
Stallet tar jag senare idag, har ändå eftermiddagen i stallet också.
Sen ikväll ska jag till sorf där det är hoppmöte och efter de så ev ska jag till idrottshallen och kolla på min brors handbollsmatch :)

nu är det frukost time!

19 februari

-24grader, det är så skönt ute!
har precis kommit hem från stallet, jag och mamma har haft morgonfodring.. men med hundra lager kläder så gick det bra ändå :)

nu ska jag ska äta lite frukost och sedan duscha och göra mig iordning. sen så ska vi ner på stan och köpa present åt kalle som fyllde 7 år i torsdags. sen ut och luncha i stallet och sedan ut till västerfärnebo för att som sagt gratta kalle och så ska vi även få mat där ute hos faster/farmor/farfar :)

ikväll har jag inte så stora planer faktiskt, får se vad som händer! jag vet iallafall vad jag skulle vilja göra... :)


18 februari

helg. bästa som finns! nästan så

har precis lagat pannkakor, och ätit dom också för den delen. smarrigt värre
ska snart åka ut till stallet, ska iväg och hoppa på sorf och sen har jag även kvällsfodring i stallet.
ska även senare ikväll träffa ida och ha lite fredagsmys, toppentoppen :)

/D


17 februari

det där tog hårdare på mig än vad jag trodde..
det är en ständig påminnelse och det var inte bara dig själv du sårare utan även mig.

nu går jag och lägger mig och drar mig till andra tankar, tack för mig!

17 februari

hemma hos syster nu och det är snart dags för mat. bror och jordan är också här och mamma kommer när hon slutat jobba. majsan är ju hemma i svergie nu också (bor i costa rika i vanliga fall) är också här! mysig torsdagkväll!

/D

16 februari

marianne godisar är bara för gott, sitter just nu och mumsar på de. mmm

kort dag i skolan idag. hade vintersport på idrotten och jag och ida började med att åka skidor, men det gick inge bra i snön så vi var med på rugby istället, snöigt och blött men kul var det!
var ner på stan och åt lunch med alex och ida sen :) efter det träffade jag majsan och jordan och jag köpte mig lite hårfärg så nu hoppas jag på att bli lite snygg i håret, behöver verkligen få i lite ny brun färg!

har varit hemma nu en stund och när mamma kommer hem senare ikväll så är det dags att bege sig til stallet. har kvällsfodring ikväll, sen får jag se om jag rider eller inte,  vet inte när jag får min sadel för joanna har lånat den idag. hon är ju på strömsholm och tränar för jens fredricsson, snacka om att jag är avis! hon skulle egentligen haft chippan men det blev inte så pga fler anledningar tyvärr.. men hon fick ta nettans häst men ville ha min sadel så jag får se om jag har den ikväll, annars skippar jag nog att rida! imorgon tror jag att jag kanske ska rida till ridhuset! var väldigt väldigt längesen nu och jag ska hoppa henne på fredag så det känns bra ifall jag ridit igenom henne lite innan. J red henne där förra veckan och hon hade varit så fin! :)
Föressten så är jag så sjukt taggad inför detta tävlingsår!

15 februari

SÅDÄR då var man hemma i kalla sverige igen då och tillbaka till verkligeheten!
jag skulle mer än gärna åka iväg till i solen igen, så underbart skönt!

har iallafall haft en superbra vecka på teneriffa! det var fint väder och varmt alla dagar utom två :( en dag regnade det till och med! men som plåster på såren den dagen så var vi och köpte en ny kamera till mig! me like! behövde verkligen en ny :) Solning har dagarna bestått av och på kvällarna har vi kollat runt i affärer och ätit god mat och det var så sjukt trevliga människor där nere! gillade stället mycket :) lite färg har jag väl fått också, men jag vill vara ännu mera brun och det tråkiga är ju att det går bort jättefort också!

har fått med mig två parfymer hem också som vi köpte på planet, en paris hilton och en ny britney spears, och sånt är ju alltid lika kul! :)


vi kom hem i söndags natt och igår var det ju skola som gällde. jobbigt med en lång skoldag som första dag men bra gick det ju ändå, tack vare mina älsklingar.
åkte direkt till stallet efter skolan och pussade massor på min bästa! saknat henne min lilla pärla. hon har skött sig toppen också under tiden jag varit borta, skönt!

idag fick jag även tillbaka min dator som jag så snällt lånade ut till min bror medans jag varit borta, skönt att ha den tillbaka nu.. nu ska jag snart ta och sova och har precis tinat klart, var i ishallen och kollade på hockey nu ikväll, kallt! men sala vann ju iallfall :)

/D

9 februari

GRATTIS ALSKADE MAMMA PA 50ARS DAGEN!

Har det underbart skont har. Haft fint vader sen vi kom, men idag har det varit valdigt molningt.. suger. men jag hoppas det blir battre vader de sista dagarna. Lite farg har jag val fatt med inte alls mycket, tycker inte jag sjalv iallafall.. Saknar saklart min alskade hast och mina fina vanner, men snart sa ar jag hemma igen!

Ikvall blir det mycket firade for mamma! Men skriver mer sen nar jag kommer hem! Puss puss

5 februari

har en massa trevliga tjejer hemma hos mig just nu! Inatt vid halv fyra åker jag till teneriffa! :D:D:D

3 februari

om två dagar får jag lämna allt för ett tag och bara koppla av allt och framför allt slippa skitvädret! haha varje steg man tar håller man ju på att ramla omkull. lite sommar nu tack :)

nu ska jag sätta fart och att fixa lite här hemma och snart kommer ida och alex också och då blir det lite pannkakor och sen en massa plugg ikväll också, prov imorgon.

imorgon är det underbara fredag, love it!


2 januari

så skönt med en ledig dag! :)
sov till tjugo över elva imorse, skönt att sova ut lite. Det behövdes även, vet inte när vi somnade inatt? mina två söta men skitdryga vänner (dom var inte mina vänner inatt!) var jättejobbiga! haha men jag tycker om er ändå :*

jag och alex gick en sväng till ica mitt på dagen och handlade lite och efter de så åkte jag till stallet sen. Red ut och sen fick även C nya skor också. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta och diska lite och sen börja med maten så den är klar tills mina pärlor kommer hem från deras träning :)

/D


2 februari

hallå där!
har precis kollat klart på två filmer med mina kära vänner ida&alex. sängen om ett tag och imorgon är vi lediga så då ska jag ha en lång sovmorgon! hoppas jag :)
har knappt varit i skolan idag heller för vi hade bara en lektion, plus att vi hade sovmorgon till tio. sköna dagar!

Varit hos C har jag ju också gjort idag, red ut och hon var finfin. :) hittade till och med ett ställe att galoppera på! Har tillbringat kvällen i ishallen och det va kallt och sala förlorade..


/D


RSS 2.0