31 augusti

har haft en riktigt skön dag!
hade en lektion i skolan, vilket gjorde att jag började halv elva och slutade tolv! tänk om man fick ha de så varje dag :D
sen har jag och mamma varit nere på stan och fikat och kikat litegrann. jag fick med mig ett par mjukisbyxor hem och sen ett regnställ att rida i. nödvändiga men inte så roliga grejer!

Har även ridit ut på C, red med amanda och de gick bra, dock lite för lerigt men de gick de med! sen nu ikväll har vi varit iväg på grejer, spännande de men tyvärr något jag väljer att inte skriva om här!
har börjat anmäla till lite tävlingar nu i höst också, tyvärr finns de inte så många med några iallafall! äntligen!


tankarna bara snurrar och snurrar, men inget vettigt svar får jag för de! låter allt gå som de går, det kan liksom bara tiden utvisa!


30 augusti

hästen har varit min glädje denna dag. red en liten stund i paddocken och hon kändes inte sådär oriden som hon gjort nu de senaste dagarna utan hon kändes fin, allra helst i galoppen! mitt hjärta. nu ska jag bädda ner mig i sängen, sovmorgon till halv elva imorgon känns helt okej! har inga förväntningar inför morgondagen heller, vill inte förvänta mig något och helt inte att det ska vara någonting heller, men samtidigt om det vore någonting så skulle det vara en stor möjlighet. det visar sig helt enkelt! sängen nu vare som gällde, natti!


allt är så upp och ner för varje dag. helt olika. känner att jag behöver något nytt, något nytt av de mesta. men samtidigt är jag så trygg med det gamla vanliga. men ibland måste man testa något nytt? ibland önskar jag att jag tagit chansen tidigare. känns helt tomt. ändå borde jag vara glad.


29 augusti

du är bäst i världen, bäst bäst bäst



29 augusti

För första gången i mitt liv så har jag blivit besviken när jag kommit hem från frisören nyklippt och varit jätte missnöjd! Jag ville klippa kort, men inte så kort som det blev! jag sa att jag ville ha något längre än axelhöjd men det blev istället en bit över axeln! usch ser ut som en kille i princip och allt är bara fel och jobbigt! hoppas det växer ut snart igen iallafall och mitt hår brukar ju vara rätt bra på att växa snabbt så jag hoppas det är på min sida.

Nu har jag iallafall varit ute på en skön powerwalk och ska ta mig en snabbdusch nu och sen sätta på myskläder och göra te och mysa framför tvn resten av kvällen!


28 augusti

fredag; jag & ida gick tidigare från sista lektionen i skolan och åkte till västerås för lite shopping, fick inte med mig så mycket men en tub bh, en tshirt, ett linne och en spets tröja! träffade lisa som va med oss ett tag också underbart att få träffa henne! och just de, helt spontant sådär gick jag och tog ett till hål i örat också haha!

på kvällen åkte jag, ida, ida och amanda och kollade bio i västerås. försvunnen och den va aaaaasläskig! verkligen riktigt läskig, men bra ändå så den va helt klart sevärd! När vi kom hem åkte jag och ida över till linus, lövet och oscar en stund och åkte hem lite senare på natten. sov hos ida sen!

lördag; sov ju som sagt hos ida och vi skulle upp tidigt för att vara funktionärer uppe vid månsan för de va sån där triatlon tävling, vi skulle iallafall sitta ute i en båt ett tag. gick bra! hem och göra sig iordning och så gick vi in på sala mässan och kollade lite! åkte sen till stallet och red min fina C, red på ridvägarna på min superpigga fiolsträng! måste få bort hennes mage nu, inte okej att ha en sån tjock häst haha!
skulle egentligen åkt till västerås till lisa med det gick ju inga tåg!! dåligt. så träffade upp ida och alex så vi var och åt jättegod mat på akropolis, mys va de! sen blev kvällen lite flängig hit och dit haha och träffa folk här och var. men vi var iallafall i linus lägenhet ett tag, sen hos nisse ett tag, sen ut och äta ed oscar ett tag, sen hos nisse igen.. ja lite överrallt! vi sov iallafall hos linus inatt!

världens oväder inatt också, de värsta jag varit med om faktiskt, va så sjukt rädd! har aldrig varit med om sånt åskväder förut, hjäälp! har fått typ 4 timmars sömn inatt och är hemma nu och ska snart iväg till sorf och vara funktionär på deras hemma hopptävlingar. sen ska jag till stallet senare och sen ska jag spendera kvällen med te och mys i sängen. sliten tjej just nu!


för 1år sen var jag och c och tävlade i köping idag, fina C!


25 augusti

hoppas det kommer lösa sig nu, att det kommer bli bra! känns som sista lösningen nu..
jag håller mina tummar och tår för att det ska bli det bästa, har gått miste om så mycket. och jag har SAKNAT DIG!


25 augusti

så glad för att jag äntligen fått tillbaka min iphone nu som varit på lagning, tog bara 6 dagar så det va helt okej väntetid! Så nu har jag både en hel fram och baksida igen, woho! Hoppas bara att jag kan hålla den hel nu dels för att det är ju inte direkt billigt att laga den haha men sen har det varit sånt krångel med de olika simkorten  eftersom jag hade en lånemobil under tiden den va på lagning och bla bla bla...



skolan har iallafall rullat på som vanligt, slutade lite tidigare för C skulle ju få nya skor. Skönt! Föjde även med mamma en snabbis till västerås sen också och nu har jag varit hemma en stund och ska ta och göra lite te och kolla på tv resten av kvällen, mys!


24 augusti

Grattis till världens bästa pappa på 44års dagen!



Och sen måste jag ju även grattulera min bror som fått körtkort idag!! tog bara sådär 12 år men de är ju bättre sent än aldrig haha :D

kom hem från ida för en stund sen, har haft lite kvällsmys med henne med fruksallad och tv tittande, vi fick även åka och handla och agera som öloch godis bud åt vissa personer snälla som vi är! men gillar man att åka bil så haha!

skolan rullar även på nu, lektionerna har kört igång som vanligt och jag känner mig redan trött på skiten. men nu kör vi gärnet sista året!!

Och med C händer inte mycket, men imorgon ska hon äntligen få nya skor!! så nu så ska vi väl äntligen komma igång hoppas jag!

nej nu ska jag lägga mig och sova, skönt med en lite mini sovmorgon imorgon också! GODNATT

21 augusti

Sommaren 2011

Har du druckit tills du spytt? nästan så, men de är ordning på mig!
Sårat någon? jag vet faktiskt inte!?
Förlorat en vän? nej
Träffat nya människor? ja! :)
Kysst en främling? någon som jag inte känner iallafall
Tagit droger? nej!
Haft en sommarflört? haha
Gråtit? ja, floder om man slår ihop allt.
Skrattat tills du kissat på dig? inte långt ifrån!
Varit vaken en hel natt? yeees
Solat? har inte varit ledig en enda hel sommardag men har försökt solat så gått jag kunde!
Badat? jadå
Haft ett förhållande?
nepp
Gjort dig riktigt illa? nejdå haha
Gjort några nya piercingar/tatueringar? nej tatoo i höst hoppas jag på!
Läst en bok? nej
Skickat sms till fel person med flit? haha nej det tror jag inte
Suttit vid datorn en hel natt? lite halvt
Näckat? nix tror inte de
Solat naken? nepp
Fått utegångsförbud? nej sånt händer inte!
Sagt "jag älskar dig" och menat det? ja!
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? nej!
Varit i slagsmål? händer varje dag! nej men såklart inte
Pussat någon av samma kön? yes mina kära vänner
Sjungit högt på ett berg? nixx
Kysst någon i regnet? tror faktiskt inte de
Kysst någon i skogen? inte de heller tror jag, beror på vad som räknas till skog!
Kysst någon du inte borde? nja
Tappat rösten? tyyyyp
Varit på festival? SALA FESTIVALEN
Gått upp i vikt? tyvärr
Gått ner i vikt? önskar att de hade varit så
Bränt dig? nepp
Fått en ful bränna av kläder/smycken? nej tack och lov
Varit utomlands? neej.
Gjort ett bra köp? ja :)
Tagit upp kontakten med en gammal vän? njaa
Haft skadeglädje? haha ja
Sovit under bar himmel? nej men de ska jag göra någongång!
Vad kommer du sakna mest? allt förutom jobbet! alla härliga kvällar med massa bra personer b.la.
Har du svarat ärligt på alla frågor? klart :)

min sommar 2011 har väl varit helt klart godkänd!
både bättre och sämre, vissa saker har varit bra roliga och vissa har varit riktigt jobbiga.. men det är väl så det är, både och! sämsta är ju att jag har jobbar hela sommaren, hade ledigt 4 dagar efter att vi slutade skolan och har haft en veckas ledighet nu innan skolan.. så jag har inte riktigt gjort allt jag velat! men i det stora hela har jag haft en bra sommar trots allt med underbara vänner, familj och häst! :)
KÖRKORT, bb final, festa!!, leksand, myskvällar, stallet, bröllop, bio, tävla, underbara människor, M.M.

har inte alls mycket bilder från den gånga sommaren men några iallafall!


21 augusti

Mitt livs sista riktiga sommarlov börjar lida mot sitt slut... Och imorgon börjar jag skolan som då är mitt sista år på gymnasitet och kanske mitt sista skolår för alltid, vem vet? "vuxenlivet" kallar! nu kommer de roligaste året iallafall, då vi är studenter!!! och vi bara tutar och kör!!

min sista sommarlovs kväll har iallafall varit lugn, har ju varit iväg hela veckan så de va skönt att bara vara hemma nu ikväll! Mathias och kim har varit här och ätit grillat nu ikväll bara. just nu sitter jag och dricker te och äter lite godis samtidigt som jag bloggar och kollar på film!

annars idag så har jag ju kommit hem från falun, varit i stallet hos min älskade som förövrigt tappade en framsko idag, suck!!! hovis ska komma någongång i veckan men vet inte vilken dag så nu kommer jag ju inte kunna rida på flera dagar igen.. jaja! sen har jag även varit ute på en promenix med karlsson! som jag förövrigt inte träffat på hela helgen, som jag annars är van med att se varje dag haha!

vill inte börja skolan imorgon, skulle behöva minst två veckors sommarlov till!
heeeej

21 augusti

Bilder från bröllopet


21 augusti

Så var den stora dagen över för Linda&Stefan som gift sig idag! Jättefint va det, tråkigt bara att det regnade typ hela tiden.. har precis kommit till hotellet från bröllopsfesten! riktigt kul va det!

har ju föressten fått mina naglar fixade idag! nu ska vi upp och efterfesta lite på hotellrummet och sen väntar brudparets paketöppning imorgon klocan tio, och innan dess ska den goda frukosten ätas, de är ju typ de bästa med att på hotell! haha

hööörs då!


19 augusti

Sitter just nu vid datan som finns på hotellet! vi har precis ätit buffe på resturangen som finns här, mätt och belåten! Resten av kvällen blir nog väldigt lugn för våran del! imorgon blir det en lång dag så, ska bli riktigt kul! :) 

hööörs!


19 augusti

L E K S A N D





18 augusti

Har haft en dag hemma idag, där jag har vaknat upp hemma och ska sova hemma men väskan är redan ompackad för att åka iväg imorgon igen! då bär bilen av i ungefär samma riktning som när vi skulle till leksand i måndags men nu är det falun som är på tur! ska på bröllop, det är på pappas sida som det ska bli giftermål! så kul för att dom som ska gifta sig va vi utomlands med förra året och då sa jag att jag jättegärna ville gå på bröllop och att jag tyckte dom borde gifta sig och för någon månad sen så fick vi inbjudningskorten! så ska vi bo på hotell i två nätter och vem älskar inte de? hotellfrukost är ju typ de bästa haha!

så nu har jag fixat med lite smått och gott och ska snart sova, upp tidigt imorgon för att hinna med min älskling C innan jag åker! red förressten idag som jag inte gjort på 1,5 vecka, de kan man kalla lycka! skrittade en sväng och hade mamma som sällskap också, hon kändes fräsch så nu hoppas jag att vi kan köra på igen nu i höst!

har även varit på en tripp till västerås med syster idag också! köpte lite kläder och grejer inför helgen och en klänning till att ha på mig på själva bröllopet också och de. brabra! körde ju även hem i den stora bilen men grymt att jag klarade det så bra :D

och slutligen så har jag träffat mina kära ida&alex ikväll och myst lite med dom! och de får avsluta den sista meningen i det här inlägget nu. GODNATT!


17 augusti

underbart att vara hemma igen, bort bra men hemma bäst! och då har vi bara varit borta i två nätter haha. hade de grymt kul i leksand iallafall! kom dock hem med en rejält stukad fot och kan i princip inte gå men de är ju en annan sak.. 

skriver lite mer imorgon för nu ska jag sova,  skönt med en relativt tidig kväll :)
natti


15 augusti

på väg till leksand nu och är där tills på onsdag, kommer bli grymt!

14 augusti

igår spenderades kvällen med tjejerna! en lugn kväll men det är väl välbehövligt! trevligt va de iallafall :)
idag har jag haft en riktigt härlig soft dag, har hunnit med att städa mitt rum, varit ut till västerfärnebo och fixat i stallet och sen lite annat fix! sitter och fixar lite med ida inför imorgon för imorgon åker vi till leksand ju! :D


12 augusti

är i huvudstaden för tillfället.. hos papi i stocholm alltså :)
jag och farmor är här, kom hit imorse och åker hem imorgon! har idag bara softat runt lite på stan och haft det mysigt! gått så mycket som jag vet inte vad! men det skadar ju inte direkt :) imorgon får vi se vad vi gör, blir nog en mysdag bara de också, längesen jag var här nu så skönt att bara vara lite!

nu har dom precis fixat klart en god hemgjord sallad och bröd som vi ska ha lite fredagsmys den här kvällen med, kvällen blir med andra ord alltså lugn här hemma. höörs!

11 augusti

Sitter på lunch nu på jobbet, min sista jobbdag och sen? Ja sen får jag också sommarlov!!! En vecka men det är ju bättre än inget! Går till halv fyra idag och efter de ska jag ut och se om jag kan rida c :) hej så länge!!

10 augusti

har haft en riktig slapp dag idag! de enda jag gjort är att ha varit i stallet. Cs ben så bättre ut idag tycker jag, tänkte rida imorgon och se hur hon känns!

nu väntar jobbet 15.30-21.15!


9 augusti

De är lycka såna dagar som idag när man jobbat en kort dag, dvs 7-13 för då har man hela eftermiddagen och kvällen ledig! Sen jobbar jag kväll imorgon så jag kan lägga mig sent och gå upp sent imorgon! Skönt :) har dessutom bara två dagar kvar nu, nedräkning!! Har precis ätit lite lunch och ska ta cykeln och åka iväg till stallet nu, hoppas på att jag har en fräschare häst idag :)

8 augusti

oturen fortsätter.. fyfan!
igår var det min otursdag värre än på länge! Min käraste ägodel efter chippan blev i tusen bitar, ungefär. min iphone gick i kras, hela baksidan.

igår spenderades kvällen hos ida men henne och wille och massa gott och mys! sen åkte vi till donken med linus, anton och sebbe. trevligt trevligt! dock var det ju när vi kom fram som min iphone gick i backen och ser nu ut som skit och jag blev så galet ledsen. faaaan! stackars klumpiga mig. hoppas den blir lagad snart iallafall.. tur jag har mina fina som gör att saker och ting blir lite bättre iallafall. Sov hemma hos ida sen också!

idag så åkte jag och ida in till västerås för lite shoppning. fick med mig hem en bh, ett par trosor, en klänning, ett linne och en stickad tunn tröja. blev riktigt nöjd! mysdag.

nu har jag precis kommit hem från stallet. har pysslat om min älskling och fixat och gick även med henne en sväng, hoppas på att svullnaden gått ner lite tills imorgon! Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska vi åka ut till västerfärnebo och hälsa på faster, farmor och farfar. farfar har även legat på sjukhur över natten men är bra nu och så ska vi äben grattulera farmor lite i förskott så det blir en myskväll där ute!

ciaooooo

7 augusti

oturen förföljer mig och min fina kuse :(
idag blev C halt för hon rullade fast i boxen. förmodligen har hon bara sträckt sig, vilket jag hoppas på för då ska det väl gå över om ett par dagar! men så typiskt och då blir det ingen träning på tisdag och så får jag se om vi hinner med någon nästa vecka eftersom jag ska bort nästan hela veckan.. så himla typiskt. och bara för att jag jobbat hela tiden i sommar också så har jag inte kunnat tävla något heller under sommaren, det suger. men huvudsaken hon blir bra nu till att börja med iallafall! ar gett henne lite antiinflammatoriskt som jag hade kvar också så får vi se om det kan hjälpa lite! 

har ju jobbat hela dagen 7.30-17.00, rätt trött nu efter att ha jobbat helgen, långa dagar! men bra har det gått iallafall men segt! skönt att vara ledig imorgon iallafall. Åkte ut till stallet och fixade C sen efter jobbet men det blev som sagt ingen ridning. Nu har jag ätit lite och ska göra mig iordning för en kväll med tjejerna! 

 

6 augusti

nu var det en dåligt bloggning nu igen, har inte alls haft tid att sitta vid datan på länge och ännu mindre med tid för att blogga! men nu skriver jag lite kort om de senaste dagarna iallafall!;

i onsdags jobbade jag till fyra och sen på kvällen firade vi ida som fyllde 18! Vi var först hos henne med massa folk och åt och drack gott, supertrevligt va det! Sen drog vi vidare till hottan vid tolv och va kvar där till stängning! de va riktigt kul där också! :)

i torsdags så åkte jag och pernilla till västerås för att besikta transporten på förmiddagen, mamma jobbade och jag visste inte hur man gjorde så vi fick oss en tur dit jag & syster! haha träffade på roligt folk också! Sen hem och lämna transporten vid stallet och plocka upp ida så åkte hon och jag till västerås igen för att shoppa lite hästgrejer! fick med mig ett träns och tyglar hem! Sen träffade vi alex, linus och jocke på kvällen och va i linus lägenhet under kvällen och sen sov ida hos mig. :)

i fredags så vaknade jag ju upp med ida, extra skönt med sovsällskap när man är ensam hemma! sen fixade jag stallet på förmiddagen och jobbade mellan 14-21.30. på kvällen åkte jag hem till alex och va med henne, ida, jocke, linus och lövet! trevlig kväll fast vi inte riktigt kom överrens om våran leksandresa haha ;) som tur är det löst nu iallafall och jag längtar så sjukt mycket för de kommer bli grymt!

och idag har jag fixat stallet på morgonen och red en finfin häst! jobbat sen mellan 11.30-21.30. när jag kom hem tog jag en dusch så nu har håret fått sig en inpackning och benen blivit rakade så de ska bli så skönt att få gå och sova snart! Sen har jag städat hela huset typ för mamma kommer hem imorgon och det såg ut som ett bombnedslag överrallt men nu är det fint iallafall! härligt med lite kvällsstädning nu sådär på lördagskvällen men jag börjar ju 7.30 imorgon och var tvungen att duscha och städa så därför blev min lördag inte roligare än så tyvärr.

BARA 4 DAGAR KVAR NU PÅ JOBBET! WIE

nu ska jag kolla klart på ett bb avsnitt och sen sova. jobb imorgon 7.30-17.00!
natti


2 augusti

det är svårt att acceptera,
kommer aldrig att acceptera.

jag vill inte veta vad som händer ju längre tiden går.
spola tillbaka tiden då allt var så bra!


2 augusti

så va denna lediga dag över.. Träningen i ransta gick bra tycker jag, helt okej nöjd! gick väl lite sisådär i början men sen i slutet va det bättre. sista rundan kändes bra och hon var fin!
Jag måste ju tillägga att jag körde ju utan mamma till ransta också! hade som tur var mickis som hjälpte mig agerade som hästskötasre, tack igen bästa du! Men glaaaad över att jag kört min första gång "själv" nu, tänk att jag blivit så stor och får köra transporten helt själv, tänk liksom att jag har körkort!! fast jag haft det i 2,5månad så har jag fortfarande inte förstått de riktigt haha!

nu ska jag kolla ett gammalt bb avsnitt sen sova! Imorgon är det stall på morgonen, jobb 10.30-16.00 sen på kvällen ska vi fira ida eftersom hon fyller 18!:D

GODNATT alla kära


2 augusti

Ledig idag, så skönt! Har haft sovmorgon och tagit en promenix på morgonen, varit och handlat och varit nere på stan med ida och Alex och köpt present till Wille! Nu vankas det tårtkalas i stallet som jag Carro och Jenny bjuder på :D sen är det träning i Ransta som gäller!

1 augusti

hemskt att tänka på att sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten väntar! men jag försöker njuta av den så länge som möjligt! så himla tråkigt att man jobbat hela sommaren och inte kunna gjort något speciellt eller resa bort eller nått, men har ju lite roligheter som väntar iallafall :)

idag har jag varit och sola med syster, fredrik och kevin plus några av deras vänner! underbart härligt! har sen jobbat mellan 15.30-21.15! nu ligger jag och kollar på ett gammalt bb avsnitt och tror jag ska lägga mig och kolla på en film sen. ledig imorgon! :)


1 augusti

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

världens bästaste, finaste och underbaraste

31 juli

dagarna blir bara jobbigare. nätterna blir bara värre. allt blir snart ett kaos. vet inte vart jag ska ta vägen.jag vill ha allting som vanligt igen.

31 juli

tröttmössa.
är så trött så jag ska bara skriva lite kort här och sen göra mig iordning för att lägga mig och sova i sängen på en gång. ska bli så skööönt.

hade en bra kväll igår! började med att vi åkte ut till philip på fest. helt okej va det där med trevligt folk! och runt tolv fick vi skjuts av anton in till sala för att tillbringa resten av kvällen inne i sala på "festivalområdet". Det va trevligt där med och träffade mycket roligt folk som precis i fredags! vi gick därifrån när de stängde då följde vi med linus föräldrar med på efterfest haha "att gå här är ju som att gå i amsterdam och plocka tussilago!" haha sjukt kul. vid halv fyra gick vi ner på stan och köpte mat jag och ida och vid halv fem var vi hemma och äntligen låg i sängen. träffade sjukt konstiga folk när vi satt och åt också! en bra kväll helt enkelt blev det!

Vaknade upp hos ida imorse och vi åkte tills hennes nya stall en snabbis på förmiddagen och sen upp till månsan och tog en fika med alex :) sen nu ikväll har jag varit i stallet, varit hos pernilla och grattat fredrik och sen varit med ida och alex som nyss åkte. nu ska jag lägga mig i min underbara säng! natti :)

RSS 2.0