29 juni

Sådär då va den kvällen avklarad! Har haft en lugn kväll och hade bara hand om två barn och en av dem gick upp till BB så det vart lite segt, men längtar inte tills de blir kaos heller så de får gärna vara lite lugnt. 
 
Ligger i sängen nu och ska väl sova och upp imorgon igen, men får ju faktiskt sovmorgon till halv sex eftersom jag ska ta bilen till jobbet, inte illa ;) sen imorgonkväll blir det även att fira Emma och utgång så blir förhoppningsvis en bra dag imorgon! :) 
 
Natti natti! 

29 juni

Va fint väder imorse så jag och mamma satt ute och solade och hade det jätte skönt! Nu sitter jag på bussen och det är dags för jobb ikväll, och heeeela helgen. 
 

28 juni

Haft haft en superbra ledig dag! 
Blevtärnabadet med Ida och Alexandra på dagen, va dock inte så bra väder när vi hade varit där ett tag så då åkte vi in till stan igen och tog en lunch på stan :) sur på Alex va jag också för hon köpte en jättefin klänning som jag också ville ha ;) 
 
Sen på kvällen blev de grillat hemma hos Pernilla och så kom Mathias och Kim också så det blev en supermysig familjekväll, blev även kubb och jordgubbar också! 
När jag kom hem blev de en långpromenad i fina sommarkvällen med Emma:) 
 
Nu ska jag kolla på film sen sova! Puss

28 juni

Haft haft en superbra ledig dag! 
Blevtärnabadet med Ida och Alexandra på dagen, va dock inte så bra väder när vi hade varit där ett tag så då åkte vi in till stan igen och tog en lunch på stan :) sur på Alex va jag också för hon köpte en jättefin klänning som jag också ville ha ;) 
 
Sen på kvällen blev de grillat hemma hos Pernilla och så kom Mathias och Kim också så det blev en supermysig familjekväll, blev även kubb och jordgubbar också! 
När jag kom hem blev de en långpromenad i fina sommarkvällen med Emma:) 
 
Nu ska jag kolla på film sen sova! Puss

27 juni

Ibland rinner bägaren över bara. 
Orkar inte, kan inte, vill inte! 

27 juni

Hallååå.
Ledig idag, skönt bara njuter :) Blev väckt av mamma runt nio imorse och då gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan och åt en supergod frukost på johanssons, mysigt! Sen fixade vi så att jag har bytt bank nu, skönt att ha fixat de också.
Hade inget att göra under dagen sen, folk jobbade och ingen sol så jag åkte till västerås för lite shopping tänkte jag, men de fanns inte alls mycket som jag fastnade för så tråkigt! Och letade i varenda jäkla skoaffär efter ett par låga vita converse men det fanns ingenstans, slut överallt! Irriternade kan man säga. Men blev en träningströja, ett linne, en bikini och lite smycken iallafall!
 
Skulle egentligen ha kört en utgång med ida ikväll på onsdagsklubben, va så jäkla sugen på de men hon va tvugen att jobba och tydligt mycket längre än vad vi trodde så blev inget. tråkigt! Jag vill feeeesta! Men ska åka och ta sällskap med emma nu till ica och hyra en film och köpa lite godis istället bara för att min lediga kväll blev värdelös! 
 
Puss!
 

26 juni

Jobbat dag idag och nu är jag ledig onsdag-torsdag, skönt skönt! Har haft en lugn dag på jobbet idag, skönt men ändå blir det lite långtråkigt men man är tacksam så länge det inte är överfullt med barn! Kom hem efter fyra och under eftermiddagen/kvällen har jag och mamma haft mys och ätit på akropolis, god mat som vanligt! Sen när vi kom hem så tog vi en långpromenad i 1,5 timme, drygt att vi fick gå i spöregn och hagel bara, haha! Nu ligger jag och kollar på film men somnar nog snart för är så galet trött! 
 
Puss! 

24 juni

Har haft en bra sista lediga dag. Tog en lagom lång sovmorgon, har sedan städat mitt rum, tagot en skönt 1,5timmes pw och varit barnvakt åt kevin! Vi gick och handlade fika på ica och sen gick vi till lekparken och hade mys sen har vi gjort massa annat också, är lagom slit efter ha haft honom en hel kväll ;)
Nu väntar sängen och dags för jobb imorgon igen!
 
 

24 juni

Har haft 3 underbara lediga dagar, har njutit som bara den!!
I torsdags så slutade jag halv fyra och kom hem efter fem och på kvällen åkte jag ner på stan till norrmanska med ida och alexandra och drack gott och hade det mysigt. Senare åkte vi hem till nisse där det va lite folk, efter nån timme åkte jag och ida och så träffade vi tobbe och va med han ett tag. Blev en riktigt mysig kväll!
 
 
I fredags, självaste midsommarafton! Hade en super mysig förmiddag med mamma, åt god frukost sen låg vi ute och solade, super skönt. Sen blev de lunch med midsommar mat. Gjorde mig iordning och sen hem till emma för att spendera resten utav midsommardagen där med fest och braiga människor. Blev bra till en början med grillning och lekar. Blev lite bråk åså senare under kvällen men det löste väl sig på sätt och vis tillslut och vi kunde fortsätta kvällen med flera lekar och annat.Går inte in något djupare på dagen men jag hade kul iallafall och det blev en bra midsommarafton!
tråkigt nog kan jag inte ladda upp några bilder, går bara att ladda upp en de blir kryss om de är flera. skitgrejer!!
 
igår-lördag, tog det lugnt mest hela dagen kollade på film och bara latade mig. Skönt va de! Senare på kvällen åkte jag och mamma ut till västerfärnebo och hade mysigt med efterrätt och kortspel. Va hemma runt elva och då trodde jag att jag skulle gå och sova men inte, då fick emma, adam och sofia med mig ut så de kom och hämtade upp mig och så va jag med dem till två någonting. Blev en rolig kväll!
 
 

22 juni

Trevlig midsommar! :)

21 maj

Står och väntar på bussen, jobbar dag idag och sen är jag ledig fre-sön! Ska bli galet skönt nu över midsommar!

Står en jätte jobbig gubbe bredvid som också väntar på bussen som är jätte jobbig och bara pratar och pratar, och man är ju inte allt för pigg och pratsugen den här tiden ;)


20 juni

Precis vaknat! Superfint väder ute så tänkte sätta mig ute nu tills jag måste åka och jobba, jobbar kväll idag med. Mamma är och handlar god frukost också, bästa hon.

Puss

Världens bästa mamma och pappa<3


19 juni

Fick en liten sovmorgon imorse, välbehövligt eftersom jag va helt slut igår efter jobbet, en intensiv dag då jag gick själv för första gången som jag nu ska göra eftersom min introduktion är slut, fick sköta de allra sjukaste barnen också. Men de gick väl helt okej bra iallafall, hoppas det går bra ikväll med.

Suger att jobba när alla andra är ledigaaa, men antar att de är så nu när man ska bli stor :(


17 april

Blev en tur hem till syster på dagen och sen när jag och mamma kom hem tog vi en lång promenad, skönt va de! Sen nu ikväll va jag med Ida till Västerås på bio, lol med miley cyrus. Riktigt bra film, sevärd med världens snyggaste kille med!! Vi sväva på moln efter filmen ;) på vägen hem stannade vi till i ransta och spelade lite kubb med Jocke och Alex :) nu ligger jag redan i sängen och ska väl försöka ta och sova så jag är pigg imorgonbitti när klockan ringer klockan fem... Så godnatt!

Snyggingen!


17 juni

Ledig dag, skönt! Men tråkigaste vädret, regn-spöregn hela tiden. Så jag har ingen aning om vad jag ska ta och göra idag, skulle behöva städa mitt rum men det är jag inte alls sugen på! Får se om jag hittar något annat.


tänker på dig varje dag bäästa älskling <3


16 juni

För jag vill också vara på summerburst nuu! Jag vill också dansa, lyssna på massa bra musik, festa och kolla på snygga killar! Men nej jag tjänar ju pengar istället. Fast det har ju sina fördelar de också som tur är! Men är så avis på alla andra som är där!

Det gick bra att jobba ikväll iallafall, men vet inte hur jag ska klara allt sen på måndag när jag ska börja jobba på egen hand.. Nu ligger jag i sängen iallafall och ska kolla på en film och bara mysa! Skönt med ledig imorgon.


16 juni

Dags för jobb igen, jobbar 13.30-22 ikväll. Sista introduktionsdagen, sen ska jag börja jobba på egen hand, nervöst!!

I torsdags, efter en hel dags utbildning så åkte jga ju in till stan för att träffa lisa, underbara vän! Tog en fika med massa prat och mys. På kvällen sen blev de myskväll med ida med massa gott och film. Efter filmen åkte vi hem till krille och lövet och så åkte vi ut på spökjakt. haha sjukt kul och läskigt!

Igår så blev de en "brunch" på stan med alexandra och så kikade vi runt i lite affärer. När jag kom hem satt jag mig i solen en stund, skönt va de för de va lagom varmt och lite färg fick jag med. Gjorde hemmagjord pizza sen tills mamma kom hem och sen blev de en liten tjejkväll hemma hos renee, de va trevligt!

Nu har jag precis ätit lite youghurt till lunch och ska strax sätta mig i bilen och åka mot västerås och jobb!

16 juni

Stark på utsidan, svag på insidan.
Men jag ska köra på som jag vill ha det och försöka att bara vara glad till allt!

 


14 juni

Precis kommit till sjukhuset men idag ska jag på utbildning hela dagen, det börjar halv åtta så får vänta en stund. är så sjukt trött!! När jag slutat sen så ska jag åka in till stan och träffa Lisa! :)


13 juni

Bilder från studentveckan!
Veckan innebar alltså vikingafest-måndag, brännvinsvrännboll-tisdag-cykelrace-onsdag, fixa flak och annat fix-torsdag och så va det ju studenten på fredagen!!


13 juni

Hej åhå!
Fullt upp med jobb just nu och det enda jag vill göra när jag inte jobbar är att sova typ, sjukt stor omställning att gå upp 2 timmar tidigare och ha dubbelt så intensiva och långa dagar som man är van vid! Men det är väl en vanesak. Har jobbat kväll så kom precis hem och sitter och äter lite kvällsmacka nu, sen är det bara gå och lägga sig för att gå upp fem imorgon!

Puss!


11 juni

Första dagen in i arbetslivet idag, idag börjar jag min första dag på avd. 69 med för tidigt födda barn på sjukhuset i Västerås. Blandade känslor, ska bli kul men är ändå nervös för allt!

Känner att jag skulle behövt några fler dagar att vila upp mig nu efter skola och studentveckan än bara två dagar men men!

Saknar föressten redan min klass!


Studenten 2012

Hade en sån jäkla bra student, hela dagen blev helt perfekt, är så glad!
Champagnefrukost, kyrkan, middag i skolan, student tåget, torget, studentmottagning, hotellet! Allt va så himla bra och de va verkligen bästa dagen i mitt liv! Så tacksam över alla de som gjorde den så bra och är så nöjd och glad över alla fina presenter!

Tack till alla nära och kära ni är bäst, älskar er!

Så nu har jag alltså tagit studenten det känns helt sjukt!!


7 juni

Haft en sjukt bra student vecka, har varken blivits av eller hunnits med att blogga. Fest varenda dag och massa bilder har tagits som jag lägger upp sen. Nu ska väl allt vara klart inför imorgon och tack till min underbara familj och släkt för allt ni ställer upp och fixar för mig så att min dag blir toppen<3

Nu taggar vi för STUDENTEN! För vi ska ta studenten fyfan va vi är braaaa!

bild från vikingafesten


3 juni

Tog en sovmorgon imorse med så har sovit ut både igår och idag, riktigt skönt! Har under dagen varit och kollat på fotboll i västerfärnebo med Pernilla och Kevin och även fikat hos farmor och farfar med ett avslut hos sen hos Pernilla.
Nu ikväll har jag myst med Ida med massa onyttigt och film! Nu är de dags för sängen och ladda för STUDENTVECKAN!!!


3 juni



Alla dagar skulle jag behöva dig men vissa mer än andra. du är så otroligt saknad. men jag vet att du har det toppen min finaste. Kommer aldrig kunna visa mamma och pappa hur tacksam jag varit för att du har varit min. Ibland måste livet gå vidare trots att man får lämna de man älskar, men om jag visste att livet skulle tagit slut för dig hade jag aldrig gjort mitt val, men nu vet jag ändå att du har det bäst och det finns ingen finare än du, mina tankar går till dig varje dag och våran resa kan vara den bästa resan i mitt liv, genom slit skratt och tårar. Min bästa vän jag älskar dig.

Ibland måste man få lätta på hjärtat!

2 juni

Har haft en supermysig dag med bästa mamma!
Började dagen men sovmorgon och sen låg jag och drog mig i sängen till en film, så mysigt när de är dåligt väder ute! Sen åkte jag och mamma till västerås och gick runt på erikslund. Fick med en kofta och en mascara och sen åt vi på restaurang för att "fira" att jag är klar med skolan. mysigt va de :)

Va förbi syster på vägen hem för hon ville visa deras nya bil och sen köpte vi även godis och film som jag tänkte unna mig lite nu!

Puss!

1 juni

Blev fest med klassen igår för att betygen blev satta, så himla skönt! Är så glad att jag blev klar med matten också! Blev en rolig kväll, lite segt mellanåt bara! är rätt pigg idag vilket är skönt!

Nu är jag i skolan, ska snart på första lektionen och sen har jag bara en till. Lite seg men vad gör deeeee. Sen tar jag helg! :)


RSS 2.0