31 januari

Sista dagen på den första månaden för 2012. Går så otroligt fort, och nu går vi 3,5 veckor i skolan sen har vi 2 veckors lov och 4 veckors praktik och sen skola igen så månaderna kommer gå snabbt nu och framför allt skolan och studenten närmar sig med stormsteg! Wiiee

Sen till något helt annat, hade endast en lektion idag då de andra två va inställda, så hade sovmorgon till nio och va till skolan och gjorde prov, sen hade vi lite matte lite senare.

Hurtiga har jag och mamma varit idag med och tagit oss en promenad och nu har vi nyligen kommit hem från syster! Nu ska jag dejta matteboken ett tag!




30 januari

En riktigt skön måndag blev de idag! Kom till skolan imorse och alla våra lektioner va inställda för vi har typ samma lärare på alla lektioner, de va riktigt skönt!
Jag, Ida och Alex åkte då hem till Alex och så gjorde vi lite våfflor till lunch och sen vårat så kallade bus!

Kom hem runt två och då tog jag och mamma oss en promenad och nu så har jag nyss städat mitt rum. Nu är de lite mys paus med Astrid och sen är se plugg och en dusch som gäller!


30 januari

Måndagsnöjet idag! Jag, Alex och Ida busade litegrann och satte en p-böter på vår käre vän lövets bil! Haha de roliga va sen att han inte fatta att de va vi! Vi är så roliga vi ;)


29 januari

Blev en kanon kväll igår/inatt! Vi lyckades med de vi skulle och planerat, galet kul! Sen hände de andra mycket bra saker också och sen träffa folk är alltid kul! Bra kväll alltså med andra ord :)

Nu ligger jag och kollar på 101dalmatiner som går på tv! Ska promenera ner till idrottshallen om ett tag och kolla på min bror som har handbolls match.


28 januari

Astrid ville att vi skulle leka klockan 7 imorse, hon va helt tokig och sprang hit och dit, upp och ner och va överallt! Eftersom mamma skulle upp och jobba så blev hon ju pigg och ville inte sova! Jag kände inte riktigt likadant utan ville sova ett litet tag till så tillslut fick jag somna om till tio iallafall! busen

Runt tolv åkte jag ner på stan och städade i lokalen tillsammans med de andra och de va så sjukt vidrigt att ta reda på alla nerkissade semlor, blää. 

Igår blev kvällen inte alls som planerat. Missförstånd från polisens sida som gjorde att vi fick hårda krav på oss men som tillslut löste sig rätt bra. Men de vart ändå ingen rolig kväll och tråkiga studenter/annat folk som bara känner för att klaga kan ju gå någon annanstans, vi försöker bara göra så att vårat studentår blir så roligt och bra som möjligt, passar inte de er så sitt hemma då!!!
haha blir så irrierad!

Nu iallafall, är jag nyduschad och ska ta och städa lite här hemma, och även börja göra mig iordning. Lite senare kommer ida&alex och vi ska äta lite mat, förfesta och sen utgång! Denna kvällen hoppas jag blir roligare än igår och de vet jag att den blir!!



28 januari

Ligger och myser med min lilla buse just nu!


27 januari

Ida och jag är ordning gjorda och klara nu för våran 3e STUDENTFEST! Vi har temat pjyamasparty och ida ser jättesöt ut!
Nu väntar vi på skjuts så ska vi bege oss mot lokalen och fixa iordning och sedan invänta folk! Hoppas på en galen kväll!


26 januari

Nu har vi fått våran kattunge, tidigare idag rättare sagt! :) hon är så liten och söt och så mysig! Väldigt rädd dock än så länge men de ger ju med sig så småningom! Astrid heter hon haha!

Va i skolan till lunch idag sen har jag bara varit hemma med Astrid! Och vi har bara slappat och myst hela dagen, haft lite besök av syster, Kevin, Jordan och Martina också!

Ligger i sängen nu och kollar på tv, laddar för sista skoldagen den här veckan och jag är så sjukt taggad inför helgens fester! Ska bli galet!



25 januari

Är nyduschad och ska göra lite te nu och sen kolla på tv med mamma nu! Har ju faktiskt börjat kolla på efterlyst de senaste veckorna och de är sort haha! Har alltid varit rädd att kolla på de för jag får mardrömmar och tycker sånt är läskigt. Men de är intressant så jag har börjat tagit mig mod till att kolla på de!

Har idag bara varit i skolan, as usual! Har varit en helt okej dag förutom när vi hade redovisning och jag ville sjunka ner genom jorden då en stund haha! heemskt.

Jag och mamma tog en sväng till västerås efter att jag hade slutat, skulle hitta något att ha på mig tills i helgen! Fick med mig hem en spets tshirt, en kofta, en cardigan och ett par svarta jeans. Så de blev även lite välbehövliga saker :)


24 januari

Gång efter gång, misstag efter misstag, gör du det igen. Du sviker mig ständigt. Trots att jag är 18år och kan stå på egna ben så brister det i mig varje gång. Du sviker mig och du sviker dig själv och den som endast kan ändra på det är du. För min skull en dag hoppas jag du inser det och gör vad du måste. Du har förlorat men jag vill se dig vinna igen...


24 januari

Sola med ida nu är vad som gäller!
Sen består resten utav kvällen av dusch, matte och mys med tv & te!


23 januari

På torsdag ska vi hämta våran lilla Astrid, lääängtar :)


22 januari

Har haft världens slappaste dag idag, har endast varit ute en gång för att åka och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Får nästan ångest över såna här dagar men skönt ibland också sen händer de ju inte allt för ofta ändå!

Nu ska jag dra mig hem till ida för lite söndagsmys och wallander, blir ett bra avslut på den här helgen! :)


21 januari

Dumma bloggapp som inte vill publicera mina inlägg!

Har iallafall precis kommit hem från min syster! Vi har tillsammans med mamma varit och kollat på damerna i innebandy som faktiskt vann! Sen har vi haft mys middag och lite sånt. Nu väntar jag på Ida och Ida så ska vi göra denna lördagskväll osäker! Eller, de blir en lugn kväll men en bra ändå hoppas jag!

Kvällen igår blev också bra med några tjejer och även inatt! ;)


20 januari

Äntligen fredag och jag är nyduschad och ska platta klart mitt hår nu och göra mig klar för att åka vidare sen till emma! Trevlig fredagskväll!


17 januari

Precis utkommen ur duschen och ska ta och krypa ner i min älskade säng strax!
Har nu ikväll varit och kollat på innebandy med ida när mina kära vänner ida&alex spelade. tråkig match för de blev oavgjort!

Hade en rätt kort dag i skolan idag vilket gillas stark! Efter skolan har jag hunnit med en hel del faktiskt, städat mitt rum, tagit en prommenad ner på stan med mamma, pluggat matte och till sist kollat innebandy! bra dag med andra ord!

Nu laddas de för en ny dag imorgon och jag funderar på att somna till ett oth avsnitt och så får de bli!

I miss you every day my best friend <3

16 januari

För att Roffe är BÄÄÄÄST!!
För att han gör ridsporten ännu större genom att va den första som tar emot jerringpriset för ridsporten!
För att han är så jäkla värd detta!!
HAN ÄR GRYM! Det här kan man kalla lycka!


16 januari

Hallåå där!
Lite dålig uppdatering känner jag att det är nu, men de är som de är!
Hade en bra helg iallafall med mina fina vänner! Lördagen spenderades med ida, ida och alex och vi hade massa mys hela kvällen och in till natten.

Igår blv de en hel mysdag endast hemma, skönt faktiskt! Va ju hundvakt åt lilla sötishunden också under dagen. han är så mysig men BUSIG! nu längtar jag tills jag får min lilla misse!

Idag så va man tillbaka till den unerbara skolan igen.. skönt med en rätt så lugn vecka men jag måste jobba matte varenda dag nu, måste verkligen få klart den kursen nu!! blir tokig på skolan som inte verkar kunna göra något, matte i 35min/vecka är de rimligt!?? nej inte direkt!
Lite fika efter skolan med ida & alex och en promenad hem efter det är vad min dag sett ut! Nu har jag spenderat ett tag vid datan så nu tänktr jag byta och kolla lite på oth istället! Har ju kollat klart på OC nu och har börjat på OTH nu istället!


14 januari

Mot min bror nu för att fira hans flickvän (sambo!) Kim som fyller år! :)


13 januari

Fredagen den 13e, lite läskigt tycker jag de är och jag har inte råkat ut för något än så länge.. men kvällen är lång!

ska snart åka och hämta upp lisa på tågstationen så jag äntligen få träffa henne! Ida kommer senare och vi ska ha massa mys ikväll! perfekt de :)

Skolan gick bra idag, kort dag och de gillas! Gjorde ett prov som jag hoppas de gick bra på och fick reda på ett som de gick helt okej på! Helt okej alltså! ;)

nej nu är de bilen och tågstationen som gäller!




11 januari

Dags för sägen och dags för att sova!
Blev en helt okej första dag som inte blev allt för jobbig.

Och faktiskt, så känner jag mig lite motiverad till skolan nu! Inte att jag gärna vaknar tidigt på morgonen och springer iväg till skolan, utan mer bara känner mig peppad inför alla kurser och att jag vill kämpa in i det sista nu och göra de sista bra ifrån mig! Kan vara att de är sista terminen som gör mig så peppad och de är väl bra! Men kan samtidigt säga att jag inte alls känner mig redo för att sluta skolan och börja leva på riktigt med riktigt jobb och allt de där än! Men jag hoppas och tror de kommer så småning om då jag samtidigt är så förväntans full, det är ju faktiskt nu på sätt och vis som livet börjar!

Jaa, lite kvällstankar sådär nu på kvällen bara! Ska iallafall ta och försöka sova nu och hoppas de är lättare ikväll än vad jag hade igår kväll. Godnatt!


11 januari

Överlycklig för att jag ska få en kattunge!! :):):)
Inte idag ioförsig utan den kommer förhoppningsvis om 1-1½ vecka men ändå, så mysigt!
ska bli skönt att ha en liten misse igen, men saknar och ingen kommer att ersätta bästa missan!


10 januari

Har inte gjort alls mycket idag tagit de lugnt och vilat mig lite inför skolan! Varit hos syster en stund nu ikväll och myst lite.

Har även varit i stallet och plockat ut allt. Allt bara brast första gången jag var där så mamma fick följa med lite senare så vi fick allt gjort. Sjukt va med grejer man kan samla på sig alltså.. Den sista tuffa dagen är nu över av allt de här, men jag är tillbaka dit så småningom igen sen men nya krafter.. Nu är de som sagt gjort iallafall!

Nu väntas OC resten utav kvällen, mys mys!


10 januari

Sista dagen på mitt sista jullov är snart över. Imorgon börjar skolan igen och SISTA TERMINEN på gymnasiet. Känns helt sjukt och jag längtar sååååå mycket till studenten!!

För vi ska ta studenten
För vi ska ta studenten
För vi ska ta studenteeeeeeen
FYFAN VA VI ÄR BRA!!!!




8 januari

Gårdagen blev mycket bra! Var ut till farmor och farfar till en början av kvällen där vi hade lite släktmiddag! 3rätters middag och maten va super god som faster lagat! Super trevligt och mysigt va de! Sen åkte jag hem till Sala igen och träffade Sofia och Emma och vi åkte runt lite var stans och träffade folk och så blev de en tripp till Västerås också och lite sånt mys.

Nu har jag precis kollat klart på två avsnitt av oc och jag höll på grina ihjäl haha! Jobbigt att vara känslig ibland måste jag säga..

Nu väntas lite mat och sen ska jag träffa Ida för lite söndagsmys!


8 januari

Ut på en prommis nu med Alex! :)


8 januari

Kom nyligen hem efter en trevlig kväll med Emma och Sofia! Nu ska jag sova och försöka sova bort både min förkylning och mitt halsont. Godnatt!


7 januari

Saknar dig så min underbaraste, och jag är inte den enda heller.. men jag vet du iallafall har det så bra nu iallafall, men du lämnade ett stort tomrum efter dig. Jag önskade inget hellre än att du skulle få ett bra avslut på dina sista år som skulle bli så många fler. Men du har gjort dig så otroligt bra i mitt liv, du har ett minne från den första dagen till den sista. Det är dags för mig att gå vidare och sluta tänka att det var mitt fel att allt blev som det blev, mitt val att jag sålde dig som jag gjorde för din&min skull, men inte att du slutade dina sista dagar på jorden 11 dagar efter att vi sålt dig. Du har lämnat spår efter dig föralltid hos mig och jag hoppas jag gjort desamma hos dig ♥

Efter våra år tillsammans så har vi lyckats, vi lyckades med de vi skulle och jag är så otroligt stolt! Jag fick dig lättlastad från att ha varit en liten vilding. vi gick från att ha halvbra träningar eller varannan bra och varann dålig träning till att ha grymma träningar. Från tävlingar då de gick helt åt skogen eller också ha varannan dålig och varannan bra tävling till att ha grymma tävlingar där vi fått minst en rosett och bra runda med oss hem. Från att vara osäker på högre hinder till att få bra självförtroende och bara hoppa för att du vet att du hade kapaciteten och att du litade på dig själv och oss tillsammans. Vi gjorde det och vi gjorde de så bra. Kan nu efter att jag fått tänka igenom allt att vårat år var verkligen 2011, allt vi gjorde blev så klockrent och bra och jag är så nöjd, de kunde inte ha slutat bättre. Hela året från start i januari till slutet i november har varit grymt. Visst har åren innan också varit underbara men inte alls som förra året då vi hade ett jämt och stabilt år och visade hur det skulle vara efter all tid och slit. Vi har slitit så himla hårt, jag har grinat i mängder när jag trott att det inte går längre och jag har tvivlat på oss, men de har varit värt allt! Jag är så glad över att ha haft dig i mitt liv att jag fick en sån fin häst av mina bästa föräldrar och du har gjort mig till en starkare person och bättre ryttare. Det är många som kommer minnas dig, du var så speciell och hade dina egenheter. Du hatade allt och alla när du stod i boxen, du ville inte gå med någon i hagen, våran första tävling frågade en mamma min mamma "åh har ni också en unghäst" haha du var vild, alla dina kickar och små stegringar när du protesterade för att "du inte orkade", eller som när någon nämde att speciella och "bångstyriga" hästar sägs ha två virvlar i pannan - javisst de hade chippan och de stämde in på dig, det är få av alla saker som kan nämnas! Du var mitt allt och det är du fortfarande. 
 
Finaste Chippan, du kommer aldrig lämna våra hjärtan ♥





7 januari

Rösta på roffe, han bara ska vinna jerringpriset iår!!

https://response.questback.com/sr/jerringprisetdel2/


7 januari

Igår blev de först jobb mellan 7-13, skönt med en kort dag! Sen på kvällen kom Ida och Alex och över och vi åkte ner till lindströms och tog några drinkar. Sen gick vi hem till Jocke och så följde vi med han och några killar till ut på hotellet, som va helt dött! Helt värdelöst för de va Inge folk alls där, typ vad man hade räknat med men de va ju värt ett försök iallafall! Blev trevligt med de som va där iallafall den stunden. Va hemma redan vid ett tror jag men faktiskt så va de skönt att gå och sova då, somnade nästan direkt!
Och underbart att vara pigg idag! Desto värre är de att jag vaknade med riktig halsont, gör ont hela tiden! Har fått i mig två koppar te nu och ska snart iväg och köpa halstabletter så blir de snart bättre hoppas jag!


5 januari

Färdig jobbat för idag och jag kom hem för en stund sen och har ätit lite choklad och macka nu. Sängen väntar med antigen något bra på tv eller oc. Dags för jobb imorgon igen!

Saknar dig min buse <3


5 januari

Godmorgon!
Har precis ätit klart frukosten och la mig i min underbara säng en stund till. Men nu ska jag väl gå upp och göra mig iordning, jobb idag mellan 12-21.15!


4 januari

Kul kväll blev de igår! Va hemma hos Alex och spelade först ett askul tvspel! Sen kollade vi hockey resten av kvällen i två proppfulla soffor men de va mys ju. Sen fick jag och Ida skjuts av bil 1 hem och som sladdade som tok, sen ungefär hemifrån mig fick vi skjuts av bil 2 som också sladdade som en tok, haha livrädd och hjärtklappning!
När vi väl kom hem till Ida sen hann vi precis se klart hockeyn och sen sov jag där!

Idag så har jag följt med Pernilla och Kevin till Västerås, Kevin skulle kolla sina öron. Sen åkte vi även och tjockare i oss lite mat. Halvvägs hem märker vi att vi glömt Kevins snutte och napp i Västerås på sjukhuset, så de va bara att vända och åka tillbaka.. Nu har jag precis kollat klart ett avsnitt av oc och ska göra lite pannkakor till mat nu!


3 januari

Vidare för att träffa Ida och Alex nu, vi får se vad kvällen bjuder på!


1 januari 2012

Nyårsafton blev mer än lyckat, hade hur kul som helst! är lagom trött och sliten nuuu, men det va de värt!
3-rätters middag och förfest hemma hos alex, fest hos adam och sedan hem till alex igen med massa bra folk! En grym kväll!


1 januari 2012

Det gånga året 2011 - har varit ett riktigt roligt år och inte minst sagt händelserikt! Haft haft otroligt kul men tyvärr har det funnits stunder hela året som varit riktigt dåliga, och tyvärr så slutade året allt annat än bra.. Men ska man sammanfatta året så har jag nog varit mer ledsen i år än tidigare, men också gladare! Ser fram emot ett nytt om ännu bättre år nu 2012.


RSS 2.0