30 september

Blev en rolig utgång igår, jag och Ida fick med oss Sofia ut också, kul! :) massa dans, dricka och massa roligt folk bestod kvällen av, alltid lika kul! Efter hotellet skulle vi först gå till nisse men sen åkte vi hem istället, va så skönt så haha! sen kom Stefan och hans kompis och sov över, blev pigg när dom kom så somnade sent på morgonen, därför blev de inte så många timmars sömn. Men nu har jag iallafall vilat ikapp lite, ska snart åka och provrida häst, spännande spännande!


29 september

Ledig lördag!
Skulle som sagt hjält till på sorf hela dagen, va där ca en timme alltså till tio men sedan beslöts det tyvärr att ställa in tävlingen, va alldeles för många som gick omkull i första klassen i en kategori att det kändes alldeles för farligt. tråkigt inte minst sagt för de tävlande men säkerheten är ju liksom prio 1! Vi som va i domartornet fick iallafall en varsin blomma då de va till alla första pristagare men vi hade ju bara en prisutdelning. den va så fin så;)

så jag och mamma åkte ner på stan istället och kikade i affärer och på marken hittade en söt liten topp! Sen åkte vi och kollade på pernillas handbolls match, storasyster va så duktig så! sen åkte jag och mamma upp till månsols och åt god mat, blev en riktigt mysdag med mamma :)

nu har jag precis duschat och så kom ida precis så vi ska göra iordning oss för kvällen, utgång ikväll!! ha en bra kväll :)

28 september

Godkväll!
Vilket inlägg det blev de förra, om snälla människor! Men det är ju faktiskt så, det finns många snälla människor därute!

Iallafall blev de ju lite snabb shopping med Ida i Västerås efter jobbet, fick med mig en bh, en skjorta, en topp, en cardigan, t-shirt och mascara. Får dock se om jag ska ha kvar toppen. Sen blev de även god mat på jensens! Mys eftermiddag :)

När jag kom hem så blev de en promenix till Ica och köpte lite frukt till en myskväll, har kollat på "kärleken checkar in" som gick på kanal 4, så himla bra, verkligen sevärd! Kunde inte sluta titta!

Men nu ska jag ta och sova och få lite skönhetssömn, jag ska vara funktionär på ponnytävlingarna på sorf hela dagen imorgon och sen utgång på kvällen så det gäller att jag är pigg!


28 september

Fyfan vilka snälla människor det finns, fick åka gratis på bussen från sjukhuset in till stan, "har inte hjärta att låta dig betala så mycket för att bara åka in till stan", världens snällaste busschaufför :) klantiga jag som glömde busskortet hemma som sagt.. Sen sa en tjej på bussen att ifall de skulle komma en kontrollant som de oftast inte gör men om de skulle göra de så skulle jag få åka på hennes kort isåfall, underbara människor!
Såna människor gör ens dag och kan hjälpa till gör ens dag så mycket bättre!

Annars har min dag på jobbet varit bra, har haft fullt upp hela tiden men det har gått bra! Skönt med helg nu! Nu ska jag åka in till stan och möta upp Ida så ska vi kika runt om vi hittar något snyggt att ha på oss imorgon! Och juste, är så sjukt missnöjd över mörkt mitt hår blev, trivs inte alls, fan!!


28 september

Godmorgon!
Idag är det verkligen inte min dag, det var iallafall verkligen inte min morgon, är så irriterad fortfarande, ååååh! Jag var tvungen att gå till bussen imorse och så va det ju naturligtvis regn ute, har ingen regnjacka och alla paraplyer va i bilen så fick gå i allt regn så jag blev blöt, även blöt om fötterna. Glömde busskortet i min andra jacka och mitt hår är fult. Skit dag! :( hoppas verkligen den blir bättre!


28 september

Godmorgon!
Idag är det verkligen inte min dag, det var iallafall verkligen inte min morgon, är så irriterad fortfarande, ååååh! Jag var tvungen att gå till bussen imorse och så va det ju naturligtvis regn ute, har ingen regnjacka och alla paraplyer va i bilen så fick gå i allt regn så jag blev blöt, även blöt om fötterna. Glömde busskortet i min andra jacka och mitt hår är fult. Skit dag! :( hoppas verkligen den blir bättre!


27 september

En trött tjej som sitter bakom dataskärmen men som strax ska ta och gå och sova, ska bara föna håret först. Har varit trött hela dagen men det har gått bra att jobba iallafall, blev lite stressigt efter lunch men jag klagar då inte då vi haft det lite väl lungt ett tag nu. När jag kom hem till sala vid fem åkte jag bara hem och bytta om snabbt och åkte ut till stallet och red zlatan på ridbanan. Han blev riktigt fin, så kul!!
Sen har jag bara varit hemma och hunnit färga håret och duscha och äta lite. Och så var den dagen slut! Men imorgon är det fredag för den som hade glömt de och för min del betyder det då HELG :)

26 september

Trött, blöt och fryser! Ska bli skönt att få sova nu efter kvällens jobbpass. Va super lugnt hela eftermiddagen och sen efter sju så bara blev de jätte mycket och allt gick i ett, fick även springa in och hjälpa till på förlossningen med ett barn som fick följa med oss in på avdelningen sen men mådde bättre då. Fick dock inte se själva förlossningen och har inte varit med på någon än, men de ska jag väl försöka med någon gång innan jag slutar iallafall, när man har chansen att jobba så nära liksom! Oftast har man ju fullt upp ändå eller måste förbereda när det sker eller så är det studenter med, men någon gång ska jag tänkte jag!

Håller äntligen på att torka efter min cykeltur hem från bussen, jävla väder! :( Ska iallafall sova nu på en gång eftersom jag börjar 7 imorgonbitti igen, natti natti!


25 september

Mysdag med mina underbara bästa vänner!
På förmiddagen kom Alex förbi hemma och vi åkte ner på stan och mötte Ida för att äta lunch. Sen åkte jag och Alexandra till Västerås för att shoppa lite, hittade INGENTING! Jo en skjorta, en tjocktröja, pannband och hårfärg men hade räknat med mycket mer. Varför är det så att när man har pengar och kan shoppa så hittar man inget?!

När vi kom hem till Sala sen så åkte jag hem och lagade mat, gjorde köttfärssås för första gången i mitt liv haha, men mamma tyckte den va god, tänk vad jag kan:)
Sen kom Ida nu på kvällen och vi gick och kollade på lite fotboll på lärkan först, sen gick vi och köpte lite gott och sen hem till mig och kollade på film, dreglade åt joel kinnaman!

Nu ska jag ta och sova, har lite sovmorgon då jag jobbar kväll men ändå skönt att få sova några timmar. Godnatt :)


23 september

Godkväll!
En rätt så typisk söndag har det varit för mig idag! jobbat 7-15 och det har varit en sån lång dag på jobbet, typ inga barn och de som va var det inte mycket med så det har varit riktigt långdraget. Får se hur det är imorgon när jag jobbar igen. När jag kom till sala så åkte jag direkt till idrottshallen och kollade på innebandy damernas seriepremiär med pernilla, martina och barnen, va väl ingen större hit eftersom de förlorade!
Nu ikväll så har jag bara tagit det lugnt hemma med mamma framför tvn, nu kollar jag lite på beck filmen som går på tv men som är så vidrig så får se om jag klarar av att kolla på hela! Sen ska det iallafall sovas så jag orkar upp vid fem imorgon. aja, godnatt!

22 september

Dags att göra sig iordning för jobb 13.30-22, har bil idag och de är hur skönt som helst istället för bussen. Ha en bra lördagskväll, de tänker jag iallafall försöka ha på jobbet!

22 september

Godkväller! Har precis haft lite besök av martin, stefan och stefan nu på kvällskvisten, så trevligt så! De åkte nyss så jag ska ta och lägga mig och kolla på film nu, borde egntligen sova men är inge trött! Tidigare ikväll blev de myskväll hos bästa syster. Fick supergod mat och sen blev de lite onyttigheter efter till tvn, så mysigt! Tidigare idag blev det även fika på stan med syster och barnen och sen har jag även varit i stallet, red ponnyn i paddocken och de gick finfint! Så jag fick en väldigt bra fredag, skönt eftersom det nu blir jobb lör-mån. nej nu ska jag börja kolla på den senaste johan falk filmen - spelets regler. Kunde inte hålla mig några dagar så jag kollar på den redan nu hihi. han är ju så sjukt jäkla snygg joel kinnaman!!

21 september

Ledig idag! Blev sovmorgon till nio, sen har jag och Ida varit duktiga och tog oss en pw på en timme och nu har jag precis gjort en supergod frukost!

Städa och stallet står näst på schemat för dagen!


20 september

Hallå!! Har nu jobbat ännu en dag och dagen har varit bra tycker jag, gillar mina arbetskollegor väldigt mycket! Och sen när jag såg vad jag skulle få i lön den här månaden så kunde det ju inte bli bättre, tänk om man kunde ha sån månadslön jämt!

Nu ska jag hem och äta, är vrålhungrig! Sen blir det nog en lugn kväll skulle jag tro.


19 september

Klämde in en lunch på stan med Ida under förmiddagen, sen åkte vi ut till stallet och red ut en sväng, lilla söta ponnyn skötte sig fint! Sen har jag som jag sa tidigare, varit med mamma och Kevin och kollat på jordans fotbollsträning, duktiga killen! Nu ikväll blev de myskväll med mamma och Kevin. Mys! Men eftersom det är dags för jobb imorgon igen är det hög till för att sova nu! Natti


19 september

Godmorgon!
Egentligen skulle jag ha jobbat dag idag, men de frågade igår om jag ville vara ledig istället för vi skulle va så mycket personal på så få barn, så jag passade på att ta en dags ledig! Så jag har sovit riktigt bra inatt och vaknade kl 10 utvilad, skönt! Och nu har jag bara legat och myst i sängen och ätit frukost, riktigt skönt att ta de lite lugnt.

Dagens planer är att jag ska åka till stallet och rida zlatan och sen ikväll ska jag och mamma åka och kolla på jordans fotbollsträning.

Föressten, drömde en sån dålig dröm inatt! Eller den va väl bra om den hade varit sann men de va den ju inte. Drömde iallafall att jag och mamma hade flyttat till en lite gård med ett superfint hus och ett litet stall där jag hade Chippan och en liten shettis. Tänk om de kunde varit verklighet, men jag vet att du har det toppen där du är nu mitt hjärta <3




18 september

Ligger och myser i sängen fortfarande med min astrid! Måste gå upp snart och göra mig iordning för ett kvällspass på jobbet. Får se hur mycket som har ändrat sig sen jag jobbade sist i fredags! Ha en bra dag!! :)


17 september

Vaknade hemma hos Ida, sen har jag varit barnvakt hela dagen åt bästa lillkillen, vi åkte till Västerås och lekte i flera timmar på lek och buslandet! Va helt slut när vi åkte därifrån båda två. Sen blev jag bjuden på mat hos Pernilla när vi kom hem till Sala igen. Sen har jag bara tagit det lugnt hemma med mamma, mys! Och sen nu ikväll var jag hem till Ida en stund och drack lite te och bara myste med min bästa vän. Nu ska jag väl ta och sova så jag kommer upp i skaplig tid imorgon. Godnatt!


16 september

Bakis söndag va de ja! Fast har faktiskt inte varit så bakis idag, har varit lite trött bara! Sov till elva imorse och låg och låg då och drog mig i sängen ett tag och vid två så åkte jag ut till stallet och hoppade Zlatan, gick bra! Underbara ponny :) sen efter stallet så lagade jag ju mat till mig och Jordan, nu har jag duschat och när mamma kommer hem så ska jag med Ida till lägenheten och ha söndagsmys och även sova där!

Kvällen igår blev väl bra, hade kul och allra helst åt min knäppaste vän Ida ;) haha fyfan va hon kan! Men hade kul iallafall! Tack till bästaste Emma också som skjutsade runt på oss <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2164049/images/2012/pic_50560afde087c3239563f9e4.jpg" class="image">


16 september

Muuuums


16 september

Precis lagat fläskfilé, pommes, sallad och tzatziki, de va de Jordan ville ha och så får de bli! Klagar inte:) är som sagt barnvakt åt lillprinsen! Nu ska vi mysa med mat och film!


15 september

Väntar på att Ida ska hämta mig så ska vi åka och köpa mat och sen till lägenheten och förfesta där, sen blir de maskerad/18års fest! Ha en toppen kväll, de ska vi ha! :D


15 september

Ledig och solsken ute, vad mer kan man begära? :) Somnade i princip direkt när jag kom hem från jobbet igår så imorse fick jag mig en skön sovmorgon. Har varit på stan under förmiddagen och letat kläder tills ikväll, maskerad och jag är som vanligt ute i sista minuten ;) men nu har jag fixat allt iallafall! Va upp till syster en sväng sen också och fikade lite och träffade dom små underbara! Nu ska jag hoppa in i duschen, Hörs senare!


14 september

Tårta, chokladbakelser med grädde plus fredagsfika dvs supergott bröd med massa nya och goda pålägg - ibland är det ju rätt kul att jobba ;) jag kommer nog rulla hem ikväll, inte går man ner i vikt på de här stället inte! Men jag klagar ändå inte ;)

Men nu är min rast slut så nu ska jag ut och jobba igen :)


13 september

Tjohej!! Nu är mamma äntligen hemma så nu är allt som vanligt igen! De har som sagt varit skönt att vara själv och ha huset för sig själv men samtidigt så skönt att ha henne hemma igen! Jag var och hämtade mamma och maggan på arlanda inatt och bästa wille följde med som sällskap, guld värt! åkte hemifrån sala vid halv ett och va hemma igen sen efter fyra, lagom trött va man ju då kan jag säga! Och sen imorse så blev jag väckt vid nio och vi åkte då till pernilla och blev bjudna på frukost där! Men nu är jag hemma igen och har lagt mig i sängen ett tag och myser med astrid. Ska vila en stund nu och sen ta mig en dusch och en pw, det är väl vad som står på schemat för dagen. Puss och hej!

12 september

Hallå där!
Sitter och dricker te just nu och taggar för lite jobb. Får åka bil till Västerås idag för Ida skulle dit så får åka med henne, vilken lyx va :)
Har städat hela morgonen så det är fins inatt när mammsen kommer hem, men jag har haft strömavbrott hela morgonen också vilket va skit drygt! Kunde inte göra te till frukosten, kunde inte kolla på tv när jag vaknade eller när jag åt frukost, kunde inte se något på toan, inte platta håret, inte dammsuga! Jag de va en del grejer de!! men nu så har vi fått tillbaka elen lagom nu när jag ska till jobbet, men så äre!

Ha en bra dag alla ni!


11 september

Sista natten själv hemma! Imorgon natt ska jag hämta hem mamma, och de ska bli riktigt skönt för de där att vara ensam hemma är inte riktigt min grej samtidigt som det har varit riktigt skönt också att få vara hemma och bestämma helt själv och bara vara för sig själv ;) men såklart saknar jag ju min bästaste mamma!

Nu ikväll va jag iväg till Ida som lånar en lägenhet i en vecka så höll henne sällskap ett tag och vi fick sällskap av Krille ett tag också. Men nu ligger jag och Astrid i sängen redo för att sova. Godnatt!


11 september

Då var denna jobbdag slut för idag och jag sitter på bussen påväg hem. Har haft en bra dag förutom att den slutade väldigt dåligt, usch för sånt där riktigt hemskt!

Men när jag kommer hem så ska jag iallafall ut till stallet direkt och rida zlatan, mysponnyn! :)


10 september

Hallå hallåå!
Myser med mitt hjärta i sängen och vi har precis kollat klart på ensam mamma söker på tv, världens bästa tv program nu på hösten, bara myser när jag ser det :)

Idag har jag ju varit hemma och det har inte hänt särskilt mycket. Tagit det lugnt hemma och även varit hos min älskade syster och vi lagade god middag plus efterrätt, lite måndags mys sådär!

Men nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet imorgon!


9 september

Söndag kväll, egentligen är det dags för jobb imorgon, men eftersom jag fortfarande är förkyld så måste jag vara hemma vilket suger! Vill ju faktiskt jobba..

Har haft en bra helg iallafall! I fredags så kom Stefan, Erik och Ida hit på kvällen och vi hade först myskväll! sen bestämde sig jag Stefan och Erik för att vi skulle ut på hotellet men inte Ida för hon skulle upp och jobba:( va dåligt med folk ute men hade det kul ändå! Sen åkte vi hem till mig igen en stund. Rolig kväll vilket fall:)


Igår så hjälpte jag till att visa Zlatan för några som skulle provrida honom, gick finfint! På kvällen sen va jag med Emma och vi gjorde lite god mat och sen va vi och kollade på innebandy, efter de sen va vi med Stoffe och marat. Fick ett fint armband också av min underbara vän. Tack igen hjärtat!

Idag så hade jag varit och kollat på innebandy igen fast denna gång med syster och barnen. Mysigt! Sen har jag även ridit zlatan och varit ute i västerfärnebo. Pappa, faster och farmor kokade kräftor och de va så äckligt, har ju varit med och gjort de förut men hade glömt hur hemskt och äckligt de va. Fick god mat därute som farmor gjort också. Bästa där ute. :)

Nu har jag precis ätit lite te och skorpor och ska sätta på en film nu tänkte jag och sen sova relativt tidigt!


7 september

Fan va jag hatar pendlarlivet ibland! Idag slutade jag tre så då hade jag kunnat komma hem till fyra men nu va de jäkla tåget inställt så nu måste jag ta bussen hem vid fyra ändå, att få komma hem en timme tidigare gör faktiskt mycket och allra helst på en fredag!!! Plus att jag har blivit förkyld också, kul med helg! Men skönt ska de bli med helg ändå efter att ha jobbat två i rad så lite glad är jag ändå:)

Har iallafall köpt mig en chailatte att dricka i väntan på bussen! Trevlig helg :)


6 september

Idag hade jag tänkt haft en riktigt slapp dag ock bara ta det lugnt efter dagen igår och jag sov så otroligt dåligt inatt, men så blev de inte! Imorse åkte jag och Ida ut till fallet och åt frukost och hälsade på Alexandra som jobbade. Sen åkte jag ut till stallet och red balou, väl hemma så han jag vila några minuter på soffan och sen efter en dusch så åkte jag hem till syster och blev bjuden på mat där! Och så nu ikväll så var jag med Ida, lövet och Krille till Västerås och spelade minigolf i mörkret. Nu har jag landat i sängen redan och tänkte försöka sova nu och ladda om för den sista jobbdagen imorgon för den här veckan!

Godnatt:)


5 september

Det känns att man lever, jobbat 7-22! Sitter nu äntligen på bussen påväg hem från jobbet, skulle ju bara jobbat ett dagpass men så blev en akut sjuk till kvällen och de har svårt att få in folk så då fick jag rycka in. Men hela dagen har varit bra och kvällen har faktiskt varit riktigt rolig och så har skött en liten vecka 30 så det har varit en bra dag ändå:)

Imorgon fick jag vara ledig istället för att jobba dag så det känns iallafall skönt! Nu väntar sängen och lilla Astrid, hon är väl skapligt sällskaps sjuk där hemma kan jag tänka mig, mitt lilla hjärta!


4 september

Fick med mig en parfym och ett halsband och en ring med mig hem, att de ska vara så svårt att hålla pengarna i styr ;) och snart kommer Ida över hit för en filmkväll, myys:)


4 september

Nu så är det färdigstädat, skönt! Så nu har jag precis fräschat till mig lite och ska åka ner och träffa Ida på stan för en fika nu:)


4 september

Såg nyss världens bästa film LOL, den är så jäkla bra med världens snyggaste kille han är verkligen de!
Hade tänkt mig en lång pw nu och hade tagit på mig träningskläderna och skulle precis gå ut och så upptäcker jag att det hade börjat regna, men så ovanligt!! Så det var bara att vänd in igen. Nu har jag fixat en bra spellista så nu ska det städas i hela huset istället, är väl inte den bästa att hålla ordning när jag är själv hemma, så får de bli!


4 september

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen, tycker att elva är på gränsen till för länge men de behövde jag nu ;)
Har en snarkande katt som ligger på mig, min mysis. Hade tänkt göra lite frukost snart och mumsa på de i sängen, gud så mysigt, ibland får man lyxa till de lite :)


3 september


3 september

Äntligen sitter jag i soffan och kan andas ut! Har fått i mig lite mat och så har jag nyas duschat så nu känner jag mig mer som en människa igen!

Jobbet gick bra idag med, kul att det är lite barn nu på avdelningen, eller kul och kul men kul för en som får lite att göra men inte så kul för föräldrarna och barnen såklart..
Efter jobbet åkte jag ner på stan och fixade nya ppiller och så fick jag även en bh och och par trosor med hem, kunde inte låta bli!

Nu ska jag ta det lugnt resten utav kvällen och jag bara längtar tills jag för sova ut imorgon!


2 september

Då var det sängdags igen, det börjar kännas nu att man jobbat hela helgen men idag har det varit en bra dag på jobbet och det gillas!

Efter jobbet åkte jag och red lilla Zlatan, gick bra och den lilla ponnyn är ju så mysig! Ikväll kom Ida och Alexandra förbi och Ida sover även kvar här inatt, snäll som hon är:) men nu är det dags för oss att sova eftersom vi ska upp och jobba imorgon!

Godnatt!


1 september

Jobbelijobb! Men just nu har jag haft en ledig kväll eftersom jag jobbat dag idag! Jobbar dag imorgon också så därför är det en hemma kväll ikväll, kollar på heartbreak hotel som går på tv och de är ju en sån jäkla bra och rolig film! Skrattar typ hela tiden åt den haha! Har ätit massa med melon till och myst med. Väntar nu på att Alexandra ska komma förbi en sväng och hälsa på lite:)


RSS 2.0