31 januari

hej träningverk!
idag har det blivit en riktig motionsdag! först gick vi till skolan imorse och sen hade vi simning på idrotten och då gick vi dit, sen gick vi tillbaka till skolan och sen så gick vi hem, eller det var bara jag och alex som gick hem, men iallafall, känner mig sjukt duktig nu! det blev nog över en mil iallafall, toppen för min del :)

har precis diskat och nu ska jag dammsuga lite och sen kommer nog ida och då ska vi gå och handla och sen så ska vi ha maten klar tills alex kommer och hennes träning slutar åtta. Grymt av oss! haha vi låter så roliga när vi diskuterar om våran lilla vecka som sambos. men vi gillare!

en sak till ska jag gillar är att imorgon har jag bara en lektion i skolan och på onsdag är vi lediga. kan inte bli bättre :)


30 januari

nu har jag bara mina få timmar kvar som ungdomssektionen ordförande. Dags för årsmöte på sorf snart. Känns som en enorm lättnad då jag inte har tiden till att lägga ner all den tid man ska, men jag kommer verkligen sakna alla underbara tjejer. Men jag hoppas få träffa dom ibland iallafall :)

Hade en supertrevlig kväll igår! Började med att vi åt lite mat några tjejer hemma hos lisa och sen började folket rulla in under kvällen. kul va det iallafall! vart bara några få timmars sömn imorse så jag är så sjukt trött, blir sängen tidigt för mig ikväll.

Har redan varit till stallet, red ut i det fina vädret. Eftersom underlaget suger ute så skrittade jag mest men kunde trava lite på en cykelbana som var jättebra och på ett till ställe, det var väl typ det enda jag orkade också haha.

Nu har mamma åkt till teneriffa också, fick ett sms nyss om att dom kommit fram. jag är avis men bara en vecka kvar för mig :D så nu ska jag ha några kära vänner boendes här hela veckan, kan inte bli annat än galet?!

Nu måste jag gå och fräscha till mig lite och sminka mig!
/d


29 januari



trevlig lördag! :)

29 januari

håller på att göra mig iordning nu och packar lite eftersom jag sover i västerås ikväll. mot lisa och nu börjas de taggas för fest!

haha en aningen sent, men några bilder från nyår;
M&S, världens underbaraste tjejer!


29 januari

redan uppe, gick upp för en halvtimme sen.
har precisätit frukost och ska göra mig iordning nu för vid tio ska jag övningsköra med JoAnna! Spännande :)

Har fullt upp sen, måste till stallet och sen så måste jag hinna göra mig iordning tills tåget går mot västerås och därimellan ska jag träffa mamma och hinna säga hejdå till henne eftersom hon åker inatt.

Därför avslutar jag nu och ska göra någon nytta istället!
/D

28 januari

FREDAG - HELG - UNDEBART

stress stress. men nu kan jag andas ut lite.
har varit i skolan som vanligt idag och slutade 13.20, prommenerade till mammas jobb då och va där en liten stund och sen gick jag ut till stallet. riktigt skönt va det! fixade åt C & S och lät C vila idag också, men imorgon ska jag rida, hon var fortfarade lite svullen över sitt sår på benet men det är nog inget men med tanke på underlaget så har det ändå inte gjort särskilt mycket att hon vilat..

nu har jag varit hemma och städat och fixat för ikväll så kommer pappa, faster, farmor&farfar och en utav mammas kompisar och firar mamma (hon fyller 9februari, men då är ju vi utomlands). syster och fredrik och kevin kommer också och är med ikväll men vi firar ju henne både nere på teneriffa och sen när vi kommer hem sen och det blir vi barn och mammas kompisar. Mycket firande när man fyller 50!
Det är iallafall en överrasskning för mamma ikväll, hon vet inte om att dom ska komma hit eller nått :D

så ikväll blir det förmodligen lugnt. imorgon händer det lite mer med och då tillbringas kvällen i västerås!
trevlig fredagskväll :)


27 januari

hallå hallå!
kommit hem från veckans segaste skoldag och efter skolan var jag iväg och handlade med mamma. så nu har vi mat så att vi klarar oss nästa när hon är borta. (hon åker en vecka före mig och min syster till teneriffa!) lite avis är man ju, men jag klagar faktiskt inte så mycket heller över att få bo ensam hemma hela veckan med tjejerna boendes här!

ska snart iväg till stallet. MEN! Chippan var svullen i sitt ena bakben igår så då fick hon vila så jag får hur det är idag, men vila får hon iallafall göra. Sen ikväll ska vi iväg med mickis kuse till veterinären, hoppas allt går som det ska :)

imorgon är det HELG! skönt!
/D


26 januari

precis hemkommen från västerås!
blev en tripp dit idag efter skolan, mamma handlade lite inför resan och det skulle även jag göra men hittade inte det jag ville. men jag fick med mig en tshirt, ett par tights, två par trosor, ett linne och tre nagelack iallafall. sen lite hår och hud grejer!

så nu blir det snart dags för oss att åka ut till stallet. C ska ridas och sen så har vi även kvällsfodringen.
/D


25 januari

nu är det bedtime! skönt, för jag är verkligen trött och bara väntar på att få krypa ner i sängen.

har haft en sån där seg dag i skolan idag, två lektioner med 2.5 timmes hål mellan varandra, men jag hade ju iallafall en sovmorgon till tio :)
jag red ut en sväng med bästa mickprick sen i stormen. vilka två piggeliner vi satt på! travade sen lite i paddocken och C kändes jättefin.

har ikväll varit hos syster en sväng och hälsat på och sen bara varit hemma och tagit de lungt.

Godnatt!
/D
 

24 januari

du är ljuset i mitt mörker



24 januari

blir galen snart, vet inte vart jag ska ta vägen!!!

24 januari

hallå!
då var det ännu en ny vecka och en ny måndag. skolan har varit lika seg och lång som vanligt, måndagarna är värst för då har jag 4 lektioner efter lunch.. inte kul!
åkte ner på stan efterskolan iallafall och åt lunch/fika med alex och ida! supermys :)
gick även och köpte lite nagelgrejer efter och sen så tog jag en promenad hem. skönt va det :)
så nu ska jag väl tillbringa resten utav kvällen och fixa lite med naglarna och kanske läsa lite körkortsteori också om jag orkar. en film ska jag nog också kolla på sen.
Är ju som sagt hästledig idag vilket gör att jag blir lite rastlös men det ska nog gå bra ändå.

/D


23 januari

lite fruktsallad och solsidan nu, och en film innan sovdags sen. bra söndagskväll :)

23 januari

om ändå helgerna kunde vara längre! skola 2dagar och ledig 5dagar skulle vara perfekt!
en bra helg har det varit iallafall :)

igår kom det hit lite tjejer och vi åt lite mat och lite annat och hade en riktigt trevlig kväll! :)
sen fick jag sovsällskap av ida&alex också!
har ju varit hundvakt sen igår förmiddag tills idag. till världens sötaste nalle! har gått jättebra, lilla sötnosen.

 

idag har jag varit seg och inte gjort speciellt mycket mer än att varit ut till stallet. har inte ridit på två dagar och jag hade en pigg häst med hon höll sig i skinnet iallafall! tog vara på hennes pigghet och fick henne jättefin! Hon brukar inte vara så rolig att jobba ute men idag va hon kalas!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på lite handboll med mamma!
/ D

22 januari

kom precis hem ifrån ida, haft en bra fredag med mina fina vänner.
Nu ska jag sova eftersom jag har stalljour på sorf imorgon klockan sju, desstuom den sista för mig och den sista för mig som ordförande i us. känns konstigt, men faktiskt väldigt skönt!

GODNATT

21 januari

nu ska jag gå över till mina vänner nu för lite fredagsmys!

20 januari

kolla så liten jag ser ut, fast det är väl skönt på sätt och vis haha det var ju ändå ett par år sedan. lilla fina jojje :)
här debuterade vi våran första 1m.


20 januari

nyss kollat klart på film, step up blev det! filmen är ju sååå bra och killen är ju så sjukt snygg.



dagarna rullar ju på som vanligt, även denna dag. har typ dansat större delen av dagen för jag har ju de som estetiskt val. sen har jag ju haft prov i specialidrott också och det vet jag inte alls hur det gick.

i stallet har jag ju också spenderat lite tid såklart. hatar att det är så fruset i marken och halt och knöligt. går ju bara att skritta i princip överallt så jag skrittjobbade C i paddocken idag, hon blev jättefin :)


imorgon är det helt, underbart!
och sovmorgon till tio har jag också, det gillas :)

19 januari

har nyss fixat lite ny och bra musik till min rosa lilla skönthet. brabra!
lite plugg nu och sen kommer mamma vid tre och hämtar mig så jag får åka ut till min andra skönhet i stallet.
kvällen består sen också utav plugg, roligare än så blir det tydligen inte för min del. och roligare än såär blir inte det här inlägget heller :)


hej så länge!


18 januari

dags att göra lite förändring, eller rättare sagt så ska jag göra en förändring.
till sommaren är mitt ena mål att ha blivit smalare.
och till mitt andra mål är det att fortsätta kämpa, inte ge upp allt lika lätt. jag måste börja se hinder som något positivt till att utvecklas ännu mer.

och sen vill jag vara brun också, lite svårt att få en äkta brun bränna när man inte bor i ett sånt land året om. Finns inget snyggare än när man är äkta brun, alltså solat under en riktig sol! fast jag erkänner att solarium är en ganska bra uppfinning ändå. 
längtar iallafall som en tok till sommaren!
därför lägger jag upp en 3 år gammal bild då jag både var smalare och brunare än vad jag är nu..!


18 januari

sådär då var det sista finslipet på verksamhetsberättelsen för US klart. men usch vad jag inte tyckte att den blev bra. men ja, nu är den gjord iallafall.

nu står resten utav kvällen av att plugga. ska försöka sova tidigt ikväll också hade jag tänkt.
imorgon går jag en kort dag i skolan, det gillas! :)

18 januari

MITT FÖRSTA BLOGGINLÄGG FRÅN MOBILEN. :D SITTER PÅ SAMHÄLLSLEKTIONEN NU OCH HAR JÄTTETRÅKIGT, MIN LÄRARE BARA PRATAR OM KONSTIGA SAKER.. HEJ SÅ LÄNGE!

17 januari

en ny vecka och en ny måndag och det har redan gått snart tre veckor sen nyår! sjukt vad tiden går fort.
iallafall så började den här måndagen som alla måndagar med skola. med en liten sovmorgon till kvart i tio då skolan började och så slutade jag runt halv tre, brukar egentligen ha matte till halv fyra men det var inställd :)

Hästledig har jag varit idag också vilket jag ju är på måndagar, och jag erkänner att lite skönt är det faktiskt :)
Nu blir det lite plugg som väntar, jag gillar inte prov




snälla ge mig lite tur nu. jag behöver verkligen det här. det skulle underlätta så mycket och det skulle verkligen bli ett problem mindre. hoppas hoppas!

16 januari

nu äre bowling på g!

16 januari

fick inte mycket till sovmorgon idag, blev väckt av en viss lite busunge klockan nio imorse, kevin! tur att min syster barn är så himlas söt iallafall :)

14 januari



mina fina vänner som jag spenderat kvällen med :)

13 januari

åh vad jag är trött, jag är trött hela tiden och det känns inge bra. jag vill vara pigg!
därför ska jag snart gå och lägga mig hade jag tänkt, sen när jag somnar är ju en annan sak men jag måste ju vara lite pigg tills imorgon iallafall!

har inte hänt något roligt eller speciellt varken idag eller igår. Skola och stall, som vanligt typ. kallt har det även varit idag och visste nästan inte vart jag skulle ta vägen i stallet idag. Men klarade mig gjorde jag ju iallafall annars skulle jag ju inte sitta här :)

juste! kom på nu att jag måste föna och platta håret innan jag går och lägger mig så slipper jag vakna som ett troll imorgon. jaja, godnatt säger jag nu iallafall!


11 januari

dags för sängen nu så jag kommer upp imorgonbitti. känns ju sådär att försova sig första dagen sådär efter lovet. men jag skulle förvåna mig om det var just jag som skulle lyckas, jag liksom låste ju in nycklarna i skåpet första dagen i skolan när vi började nu i tvåan..

skönt med en kort dag imorgon iallafall, vi slutar halv tolv så :)
godnatt!


11 januari

Nyss kommit hem från en promenix med ida. undertbart skönt och trevligt med min fina!
Nu ska jag snart dra mig ut till stallet och träffa min andra pärla.
Ikväll blir det att kika på ett nytt ***** också. Spännande :)

Jobbigt att det är sista lovdagen idag. jag vill ha mera ledigt och mera sovmorgon!
men ändå måste jag ju säga att det är rätt skönt med en lite mera regelbunden vardag men jag orkar inte skolan!

10 januari

du gör mig riktigt ledsen, bli dig själv igen.
jag känner inte igen den du är ibland.
vad har hänt??


10 januari

Har precis beställt en ny bikini och två linnen, lite nytt tills vi snart åker är ju alltid kul!
Tog sovmorgon till tio imorse, eller rättatre sagt så ringde mamma och väckte mig då. Blev en snabb dusch och sen blev det en fika på stan med några tjejer. mys!

Sen har jag och mamma härjat runt lite varstans i sala också och nu så sitter jag här. Mätt och belåten efter maten och ska snart ta tag i och städa mitt rum. Fattar inte hur det kan bli så rörigt snabbt hela tiden!?! måste bo en tomte i mitt rum eller nått, inte kan det vara jag som rör till det så mycket hela tiden iallafall..

Hästfri har jag varit idag också, jag kommer att vara det på måndagar från och med nu. :)


8 januari

hästen har blivit motionerad i paddocken. hon kändes fin, trots det klumpiga snöiga underlaget. Ska bli kul att rida henne i ridhuset snart och se hur hon är att jobba där nu när vi bara fått pulsa runt i snön i ca en månad. längtar tills vi kan börja träna igen!

nu ska jag äta lite mat, tacos rättare sagt! och sen ska jag vidare till alex och hoppas på en trevlig kväll där! :)

8 januari

älskar att ha lov, älskar att sova och göra lite som man vill, vad man vill och när man vill. bekväm kallas de?! men snart så börjar det igen. jaja.

sov hos ida inatt, vi tog en riktigt fredagsmys kväll. Välbehövligt :)

nu sitter jag bara och latar mig och kollar på tv och har datan i knät. väntar med att åka ut till stallet och åker ut med mamma när hon slutat jobba istället :)

puss/hej


7 januari



har precis gjort klar mina naglar. dock inte som på bilden för det har jag inte ork till, det får jag ta i sommar. :)
och jag tänkte gå och lägga mig nu, vill verkligen inte sova bort mogondagen som jag gjorde idag :o har inte tid med det heller. Godnatt alla söta!

7 januari



mamma och jag satt och kollade på lite gamla bilder igår och vi hittade en en del bilder på baloo, min förra lilla ponnyskrutt. och visst kommer då tankarna fram hur han har det nu, hur han mår, om han ens är vid liv? hade han fått vara frisk hade han iallafall varit grym ute på tävlingsbanan! du var världens fulaste när jag fick dig och jag lämnade iväg dig som världens finaste. min lilla buse

6 januari

Har precis stoppat in köttfärspajen i ungen, idag är det jag som stått i köket och lagat mat faktiskt!
Hur det smakar återstår ju dock men jag hoppas det ska smaka bra :)

Fyfan vilket väder det är ute idag! snöstorm på hög nivå, och det är ju hur mycket snö som helst, går ju knappt att ta sig fram. Så jag och mamma var ut till stallet och fixade på dagen idag men jag red inte, det fick bli en vilodag idag för C.

och en sak till.. jag är så sjukt shoppingsugen! det bara kliar i fingrarna, jobbigt! :)


5 januari

sitter och läser lite körkortsteori just nu, bra av mig!
måste börja ta tag i det nu eftersom körningen går bra men jag frågar typ mamma jämt hur, när och vart jag får köra osv. vill ha körtkort nu...!

har inte hänt mycketalls för min del idag. tog en lång sovmorgon, skönt!
Sen åkte jag och mamma ut och hon fixade och jag red mitt på dagen. Har nu varit hemma ett tag och ska snart göra lite pannkakor. Senare ikväll måste vi tillbaka till stallet för vi har kvällsfodringen.


Du är bäst när du är som "vanligt", så som du ska vara jämt! Du kommer att fixa det här, jag tror på dig. Du är bäst *****, jag älskar dig!

5 januari


jag får panik på min mobil! den laddar ur hur snabbt som helst, jag kan inte ha den en hel dag ens utan att batteriet laddar ur. Jag måste ladda den varje natt och som idag laddade batteriet ut runt elva nu ikväll.. Har inte ens haft den länge, typ fyra månader.

Haha och det va ju så roligt när jag fick mobilen för pappa hade sagt tidigare att jag skulle få en ny mobil och sen när jag var och tävlade i köping i augusti så sa han att om vi hann och om det gick bra när jag tävlade så skulle vi åka och köpa en ny mobil på hemvägen. Det gick varken bra eller dåligt den tävligen men chippan hade varit kanon fin så vi stannade i västerås, fräscha och glada och lämnade chippan på parkeringen och så gick vi in och köpte en ny mobil! haha, ja tur man har en snäll häst, (och pappa också för den delen). kändes lite sjukt men kul var det!



4 januari



jag och malin i thailand 2001. åh vad jag saknar!
längtar riktigt mycket tills jag får åka iväg i en vecka i februari, ska bli underbart skönt :)

och nu ska jag iväg och äta thai med mickis och hennes lillasyster :)

4 januari

Har kommit hem från en sjukt rolig förmiddag i västerås på arosfortet. Haha men blir ju helt galen och sprall när man är där, det är ju kul att leka! Grymt av oss att vårat lag vann! Synd om isbell bara som gjorde illa huvudet och fick åka in till sjukhuset, hoppas du mår bättre redan! Ni är så underbara mina tjejer!

Har som sagt precis kommit hem, och nu har jag ätit lite och väntar på att mamma ska sluta jobba så hon kan skjutsa ut mig till stallet. Sen vet jag inte mer vad jag ska göra ikväll, hemmakväll kanske?



4 januari



en sjukt bra film som jag, ida och alex varit i västerås och kollat på ikväll. sjukt snygg kille i filmen också!
nu ska jag snart sova hade ja tänkt och imorgon ska jag till arosfortet på förmiddagen med massa tjejer. blir kul!
godnatt


blir aldrig av med den ena. vet inte vad jag ska göra?!?!
och jag blev riktigt rädd igår av en annan. läskigt.


3 januari

Skönt med en riktig sovmorgon. vilket jag inte fått på länge känns det som!
fast jag vaknade inte nu utan lite innan elva. Har nyss ätit frukost och ska snart gå och platta mitt underbara hår för jag sov med blött hår inatt så jag ser helt crazy ut just nu. Dags för lite färgning snart också!

Behöver plocka lite på mitt rum också, sen runt två ska jag ut till stallet för då kommer JoAnna och Alexandra och så ska alexandra få rida chippan lite för att lära känna henne lite för hon ska börja rida henne en dag i veckan åt mig så jag blir lite ledig och för att hon vill rida lite mer :)


2 januari

hallå där!
en trött tjej ligger här med datan i sängen och gör ingenting.
somnade till och med en stund nyss, men jag hade tänkt vara vaken ett tag till iallafall. ska slå på en film nu tänkte jag med m som ligger här brevid mig. missan alltså :)

kvällen igår blev kul! det blev inte en hemmakväll som jag tänkt mig utan en tjejkväll istället. trevligt! :)
idag har jag ridit tre hästar också, 2ponnysar faktiskt och så chippan. Ponnysarna va sega till skillnad från C, henne red jag i paddocken och fick henne att lyssna på mig till slut och då gick hon bra :) Och det va så kul att rida ponny också! längtar tillbaks till ponnytiden och allt som hörde till!

tack för mig!

1 januari

det blir en riktig filmkväll för min del ikväll. det går jättemånga bra filmer på tv och jag är så sjukt trött, har varit de hela dagen. gäsp! därför håller jag mig hemma ikväll :)


1 januari 2011

Så nu var det 2011 då!
Och inte blev det så mycket sovmorgon för mig inte för jag ska ut till stallet om ett tag och ge hästarna lunch. Men någon timme har jag fått sovit iallafall. Det blev ju rätt lugnt för mig till en början igår men sen kom även jag igång också, och det visade sig imorse, gäsp så trött och seg!

Hade en bra kväll igår, åt jättegod mat som killarna gjort bra och jag och mickis behövde inte göra någonting alls, dom fixade allt så vi hade det så bra :) Lite seg blev kvällen till en början men sen så blev det bättre och när sofie kom och gjorde oss sällskap också! :) Vid tolvslaget gick vi ut och firade det nya året och sen gick vi in igen och då var alla igång igen!
Trevligt avslut på kvällen fick jag också haha


RSS 2.0